Esiniz, abileri hatta eltilere kadar sizin yaninizdaymis zaten.Eşim aradı konuştu. Abileri konuştu. Eltilerim kızıyor. Kadın susmuyor
Ziyarete geldiğinde eşimin yanında yatmasını onu çok özlediğini söyledi. Eşim bana sarıldığında az da beni sev vs demeye başladı. Onun bardağından içmek, çatalıyla yemek istiyordu.Nasıl kıskandığını belli ediyor?
Çok doğru diyorsunuz aslında da işte sinirleniyorum valla duydukçaEsiniz, abileri hatta eltilere kadar sizin yaninizdaymis zaten.
Daha uzaktaki kisilerden de haber gelirse onlara da anlatir gecersiniz zaten bence cok buyutucek caninizi sikacak birsey yok.
Esimle de aram aciliyor deseniz o zaman farkliydi ama su durumda ben olsam hic canimi sikmazdim. Siz de kendinize dert aramayin
Belki eskiden de öyle sevgisini gosteriyordu.Ziyarete geldiğinde eşimin yanında yatmasını onu çok özlediğini söyledi. Eşim bana sarıldığında az da beni sev vs demeye başladı. Onun bardağından içmek, çatalıyla yemek istiyordu.
Ay çok teşekkür ederim. Benim sorunum hala merak edip sinirlenmem. Nasıl yapar ya diye düşünüyorum. Kayınbiraderim ahını alma kızın sana hakkını helal etmiyor demiş. Asıl ben ona hakkımı helal etmiyorum kovdu beni bir dövmediği kaldı oğlumu aldı elimden diyormuş. Gel de dellenme.Çok üzüldüm sizin adınıza, zor bir durum hakikaten. Kıskanç, hazımsız olduğu için yapıyor. Laf getirenlerin ağzına lafı tıkın hemen daha söylemeden bence. Benim de başıma geldi, söyleyecekken susturdum birini öyle. Dedim benim evimde kafam rahat mı, huzurum yerinde mi, onlar ötede ne konuşuyorsa konuşsun, bana söyleme. He başta merak ettim ama sonra geçti. Kendisinin bende bi değeri yok ki onun fikrinin de bi önemi olsun. Bırakın uzakta bi yerlerde kudursun kendi kendine, kulak tıkayın. Konuşacak olursanız da hakkıma giriyorsun, hakkımı helal etmem artık konuşmayı kes diyebilirsiniz. Keşke adınızı ağzına bile almasa ahh kaynanalar ahhh(bağğğzıları:)
Bence böyle sevgi gösterilmez kocaman evli adama oğlun bile olsa. Evlenince başladığını söyledi eşim. Annemin bana bu kadar düşkün olduğunu bilmiyordum diyor.Belki eskiden de öyle sevgisini gosteriyordu.
Eşinize bu durumu sordunuz mu sizle evlenince mi oluşmus bu huyu?
Ahahah bunun çözümümü varmış olsa ülkecek bi oh çekerdik herhaldeMerhaba Kadınlar Kulübü’nün çiçekleri,
Daha önce de kayınvalidemle aramdaki soruna dair konu açmıştım. Eşime ve bana karşı tuhaf davranışları vardı. Oğlunu aşırı kıskanıyordu. Rahatsız olduğumu söyledim patladım. Son ziyaretinde Kendi kendine küstü çekti gitti, ben de kendimde herhangi bir hata görmediğim için geri adım atmadım.
Ama şu sıra sürekli eltilerimden her yerde benim dedikodumu yaptığını duyuyorum. Hatta demediğim şeyleri dedim gibi söylüyor akrabalardan arayıp sen bunu mu dedin kızım diye soran büyükler oluyor.
Eşim aradı konuştu. Abileri konuştu. Eltilerim kızıyor. Kadın susmuyor. Çenesi durmuyor. Şaştım kaldım bu işe. Muhatap olmak dahi istemiyorum ama yordu beni artık. Şurada doğumuma ne kaldı ama kadının yediği haltlarla uğraşıyorum. Eltilerim görümcelerim kaynanamın huyunu bildiği için benimle ilgili iftiralarına kanmıyorlar. Ama 3 göbek ötedeki akrabalardan arayanlar oluyor biz sana ne yaptık diye. O kadar kendini acındırıyor ki. Zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
Böyle durumla karşılaşıp ben şöyle yapmıştım diyen var mı?
Cidden öyle çözüm yok heraldeAhahah bunun çözümümü varmış olsa ülkecek bi oh çekerdik herhaldeBen evli değilim ama kuzenlerim ve arkadaşlarımdan biliyorum. Kuzenim kuzenimle evlendi akraba evliliği diye dalga geçerim arada Neyse teyzesi kaynanası tabi etrafta karşı birbirlerine bağlıdırlar lakin kuzenimin kayınvalidesi düşman başına dedikodu ustasıdır. Yalnız yüzünü de bir gör gülümser böyle seni görünce tatlış tatlış asdfgh hatta bi ara oğluna çok sinirlenmiştim ben bunun kuzenimi sürekli erkenden eve götürmesinden ben de annesi de oradayken '' ne terbiyesiz ve çirkince hareketler bunlar kendini böyle davranınca ne sanıyor acaba hiç ailesi terbiyesi de almamış '' dedim ahaahahah anasının yanında o an kadın hiçbir şey demedi güldü hatta biz gidince bir laflar etmiş bana işte şımarık kendini ne sanıyor da benim oğluşuma laf ediyor gibi Bu arada hiçbir ana baba dede kayınvalide benimle tartışmaya girmez giremez çünkü kazanamayacaklarını bilirler çok eğleniyorum o yüzden :)) Yalnız bi gün kuzenim bana kayınvalidesinin yüzüne karşı '' eniği için itine katlanıyoruz işte '' dediğini söyledi. Benim sinirler hopladı tabi. Ya nasıl bu kadar şeytanlaşabiliyorlar anlamıyorum kız hizmetçiliğini yapıyor ona her hafta eskişehirden 3.5 saatlik yolu köye gitmekle geçiriyorlar hizmet etmek için nankörlüğe bak üstüne bir de diğer teyzesini arayıp hiç iş yapmıyor demiş ben delirirdim herhalde. Yani önüne geçilmiyor vazgeçmiyorlar lafını veririm her konuşmasında oğlu bi şey diyemez dersen benim gibi ol O zaman iki kez düşünüyorlar konuşurken ama bu da evliliğine zarar verir Allah sabır versin
Ay ne bitmez travmaymış ya. Kadın sorunlu. Keşke tedavi falan görse.Cahil kaynana hareketi. Eşin ve diğerleri seni destekliyorsa kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Duyma, görme, anlam yükleme. Malesef erkek anneleri oğulları evlenince travma yaşıyor bazen bu da onlardan biri.
Bana söyledikleri için seviniyordum aslında yanlış mı yapıyorum ki? Haberim olsun ki ona göre davranayım diyordum.dedikodulari size getirenlerle iletisimi kesin, kayinvalidenizle ise araya mesafe koyabilirsiniz.
Beni seven dostlarım, yakinlarim benim canimi sıkacak ama degistiremeyecegim bir seyi bana anlatıp gunumun kotu gecmesine, moralimin bozulmasina izin vermezler mesela.. Siz kayinvalidenizin huyunu degistiremezsiniz sonucta.Bana söyledikleri için seviniyordum aslında yanlış mı yapıyorum ki? Haberim olsun ki ona göre davranayım diyordum.
DoğruBeni seven dostlarım, yakinlarim benim canimi sıkacak ama degistiremeyecegim bir seyi bana anlatıp gunumun kotu gecmesine, moralimin bozulmasina izin vermezler mesela.. Siz kayinvalidenizin huyunu degistiremezsiniz sonucta.