- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
yok artık yancı mı arıyormuş kendi kızına takma sen gamzecim en güzelini yapmışsın hoş değil tabi ama yapılan çok ağır birşeykızlar lanet olası bi mahallede oturuyorum.21.yaşında kendi halinde bi kızım.ailem çok katıdır cep telefonum dahi yok.bi evin önünde kızlarla otururum internette arkadaşlarımla görüşürüm bazen o kadar.mahallemizde geçenlerde bi olay oldu.kız eve ablasını kilitleyip sevgilisiyle buluşmaya gitmiş.ilişkiye girince de pişman olmuş kendisi karaktersizin önde gideni old için çocuk bana tecavüz etti deyip içeri attırdı arkadaşlarıyla birlikte daha dava sonuçlanmadı . .sonra annesi mahalledeki tüm kızlara bi yafta yapıştırma peşine girdi.ben arkadaşımın telefonundan sevgili ayarlıyomuşum 4-5 tane.bi arkadaşım var o sevgilisiyle buluşuyomuş gizlice, bi kız parayla ilişkiye giriyomuş neler neler Allahım Allahım.dün gittim bi hışımla mahalleyi ayağa kaldırdım.sana dava açarım şerefsizlik yapma ,insan namusu için yaşar dedim bağırdım çağırdım bi ton sinirle.kendimi rezil mi ettim yapmasamıydım.hiç kendime yakıştıramadım bağırıp çağırmayı ama iftra atılınca dayanamadım babam başkasından duysaydı inanabilirdi de.çok sinirlerim gerildi 2 gündür titriyorum sinirden.
suç bastırıyo işte minnakımyok artık yancı mı arıyormuş kendi kızına takma sen gamzecim en güzelini yapmışsın hoş değil tabi ama yapılan çok ağır birşey
aynen beni bi görmeliydiniz en son gelirken eve küfürler ettim ağladım .dedim Allah ıslah etsinne kadar kolay olmus bayanları karalamak namusa dıl uzatmak ve bunu yapan bı kadın ve bır anne ..yazıklar olsunn
yok kız suç bastırmak da değil herkes yapıyora getirip arada kaynatıcak kendininkini aklıncasuç bastırıyo işte minnakım
sulukule gibi :)newyorkun arka sokakları gibi bi mahalleymiş
ben de dün ben senin kızın gibi ablamı eve kilitleyip 3 kişinin altına yatmıyorum dedim herkes şokyok kız suç bastırmak da değil herkes yapıyora getirip arada kaynatıcak kendininkini aklınca
ben de dün ben senin kızın gibi ablamı eve kilitleyip 3 kişinin altına yatmıyorum dedim herkes şok
annem de sakin olsana sessiz halledelim diyo bir de ona sinirlendim.benim kızıma böyle bişey olsa gider vurardımağzına sağlık
ooov mahalle mahalleliği geçmiş mahlukaneye dönmüş o ne bea..hadi haklısın da senin ağzına yakışıyor mu ne gerek var o şe..rfsz kadın kızını bastırmak için tüm mahalleyi oro...bu ilan edince öyle mi oluyorsunuz..herkes biliyordur neyin ne olduğunuben de dün ben senin kızın gibi ablamı eve kilitleyip 3 kişinin altına yatmıyorum dedim herkes şok
sinirlenince insan :)ooov mahalle mahalleliği geçmiş mahlukaneye dönmüş o ne bea..hadi haklısın da senin ağzına yakışıyor mu ne gerek var o şe..rfsz kadın kızını bastırmak için tüm mahalleyi oro...bu ilan edince öyle mi oluyorsunuz..herkes biliyordur neyin ne olduğunu
iyi etmişim o zaman.5.kata bağırdım kızBen olsam saçına yapisirdim rezillik falan umrumda değil onda serefsizlik yapmasin
Ayrıca bu dedikodu değil resmen cinayet sebebiiyi etmişim o zaman.5.kata bağırdım kızaşağıya inemedi
annem de sakin olsana sessiz halledelim diyo bir de ona sinirlendim.benim kızıma böyle bişey olsa gider vurardım