dedikodu

ayy ne çirkef insanlarmış ailecek

sen yine ölçülü tepki vermişsin bana öyle bir iftira atılsa parçalarım adamı

babama anneme desem onlar parçalar bana bırakmadan

Suç bastırmaya çalışmış resmen terbiyesiz kadın Bence gayet iyi yapmışsın canım , yalnız muhtemelen bu kadın şimdi arkandan yeni dedikodular çıkarır kendini aklamak için,hazırlıklı ol

he işte .korkumda bu

Suçlu olan o ,sen sakın çekinik durma. Baktın o millete seni kötülemeye çalışıyor sen ondan önce davranıp herkese tüm gerçeği anlat. Olmadı o kadına dava açacağını da söyleyebilirsin hatta ileri giderse aç bile Çamur at izi kalsın demişler,o kadının seni böyle rencide etmeye hakkı yok.

Alakasız olacak da gamze senin evlenmeyi düşündüğün sevgilin yok muydu nasıl telefon kullanmıyorsun ?

Bence yanlış yapmışsın.Ama sadece bağırmakla kalıp saçını başını yolmadığın için. Bi yırtarımki ağzını te merkez mahalleden duyulur cart sesi.Kendi kızını temizlicek diye millete bok atmak nedir yaa.

iyi yapmışsın bence. zaten böylelerine tepki vermedikçe arsızlaşıyorlar. bir daha yaparsa çak ağzının ortasına bir tane

Ayy inanirim valla. Kendi kizi o... Sa napalim. Kendi kizinin ahlaksizligini baskalarina yapistirmaya calisiyo aklinca hepiniz boylesiniz tek suclu benim kizim degil demek istiyo. Ben olsam mahalledeki tum kizlari toplayip doverdim o kadini

ya bu mahalle dedikoduları kaldımı bizim sokakta çoğu birbirini tanımaz bile..baktınız devam ediyor dedikodulara dediğinizi yapın verin mahkemeye...

o kadın kızının pisliğini başka kızlara iftira atarak temizlemeye çalışıyor..

Orası neresiymis öyle ya???
Kızının olayını örtmek icin başkasının namusuna dil uzatmakta neyin nesi?
Aileniz ne tepki verdi?cok ağır iftiralar bunlar.
Cahile satasacagina caliyi dolan diye bi laf var...cok muhattap olma.
Ailen gerekeni yapsın. Gerekirse dava bile açın

Bu arada sende saydirmissin.
Haklısın iftira atıyorlar ama onların seviyesine düşme. Su dediklerindeki cesareti gören, o iftiracilardan cok da farklı gormez seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…