- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi cheryblossommm
ayy ne çirkef insanlarmış ailecekkızlar lanet olası bi mahallede oturuyorum.21.yaşında kendi halinde bi kızım.ailem çok katıdır cep telefonum dahi yok.bi evin önünde kızlarla otururum internette arkadaşlarımla görüşürüm bazen o kadar.mahallemizde geçenlerde bi olay oldu.kız eve ablasını kilitleyip sevgilisiyle buluşmaya gitmiş.ilişkiye girince de pişman olmuş kendisi karaktersizin önde gideni old için çocuk bana tecavüz etti deyip içeri attırdı arkadaşlarıyla birlikte daha dava sonuçlanmadı . .sonra annesi mahalledeki tüm kızlara bi yafta yapıştırma peşine girdi.ben arkadaşımın telefonundan sevgili ayarlıyomuşum 4-5 tane.bi arkadaşım var o sevgilisiyle buluşuyomuş gizlice, bi kız parayla ilişkiye giriyomuş neler neler Allahım Allahım.dün gittim bi hışımla mahalleyi ayağa kaldırdım.sana dava açarım şerefsizlik yapma ,insan namusu için yaşar dedim bağırdım çağırdım bi ton sinirle.kendimi rezil mi ettim yapmasamıydım.hiç kendime yakıştıramadım bağırıp çağırmayı ama iftra atılınca dayanamadım babam başkasından duysaydı inanabilirdi de.çok sinirlerim gerildi 2 gündür titriyorum sinirden.