- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- Konu Sahibi CallanPinckney
dün 1. gündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminAllah muvaffak etsin.. bende bu konuda nefsime cok yeniliyorum. Özellikle bir insana çok takıyorum zamaninda bütün iyi niyetlerimi takındigim halde bana karsi hissettigi kötü niyeti hep gösterdi ben de yıllar icinde ona takar oldum herseyi batıyor batmayacak gibi de degil ama artik ne olursa olsun bu kötülüğü kendime yapmak istemiyorum.. bende bu gayretimi burdan yurutebilir miyim?
amin :)))Yarın allah nasip ederse bende başlıyorum. ben oruç tutarak yapacağım bunu. Rabbim nasip etsin İnşallah
Ben de inşallah, kalbimde kimseye karsı kötülük olsun istemiyorumMerhabalar.
Dedikodu günlük hayatımızda o kadar olağanlaştı ki çocukların yanında dahi yapılır oldu. İnsanlar tepki vermiyor , bir kişi çıkıp günah veya etik olmadığını söylemiyor. Ben de dahil.
O kadar hayatımızın içinde ki.
Siyaset konuşurken , işte nasıl bir gün geçirdiğimizi anlatırken bile ister istemez yapıyoruz.
Ben de kendimi eğitmeye karar veriyorum bu konuda.
şeker bende varım,sen say her gün,bende her gün beğen tuşuna basıp dahıl olacağım,yarın bırıncı gunum olsunBen de inşallah, kalbimde kimseye karsı kötülük olsun istemiyorum
Bugun 4. Gün
Tamam endülüscüm inşallah başarırızşeker bende varım,sen say her gün,bende her gün beğen tuşuna basıp dahıl olacağım,yarın bırıncı gunum olsun