DEBORAH ürünlerini kullanan var mı?

Bende bugün watsoonstan fondötenini aldım maybelline newyork affinity24 aliyordum kiz vazgecirdi eve geldim yüzümde denedim igrenc oldu garnierin bb kremi bile daha iyi yüzüm para para oldu kuru bölgelerde emildi yağli bölgelerde öylece kaldi gidip degistiricem birazdan..

Merhaba kızlar,
deborah markası yeni yeni ilgimi çekiyor. dermokozmetik olduğunu ve fiyatlarının diğer dermokozmetik ürünlerden uygun olduğunu gördüm. Düşünceleriniz nelerdir bu konuda.
Birde göz çevremde hafif şişliklerin ve göz altı çizgilerinin oluştuğunu farkettim. Göz çevresi için nemlendirici ve hafif kırışıklıkları önleyici krem arıyorum. Deborah DermoLab Kırışık Karşıtı Göz Çevresi Bakım Jeli kullanan var mı aranızda?

Ben yüz kremini, pudra ve allığını kullanıyorum.Memnunum. Cildim yağlıdır ama bu ürünlerin hepsini kabul ediyor. Tavsiye ederim.

bb kremini kullanıyorum içinde meyve katkıları varmıs ve yagsız bir urun oldugu için yaglı cilt tipine sahip kişilere oneriyorum..ilk zamanlar hafif sivikce yapabiliyor

teşekkürler kızlar, benim kuru ve hassas bir cildim var ama memnun kalanlar varsa denenebilir diye düşünüyorum.

Benim gibi mat ruj sevdalilari icin harika bir mat rujserisi var. Kesinlikle oneririm. Ayrica mat bronzeri da bence basarili

rujları mükemmel, hem renk hem de kalıcılık konusunda bir numara bence. fiyatı da kalitesine göre gayet uygun, mutlaka denemenizi öneririm

Ben de ruju,5 etkili olan rimeli ve dd fondoteni var,rujunu sevdim simli tatlı bi pembe,rimelide güzel aslında kirpikleri kocaman yapıyor ama yapısı çok yoğun sürerken zorlanıyorum,dd fondotenini ise %50indirimden almıştım satıcının ısrarı üzerine en açık rengi ama bi tık koyu içinde minik simler var yüze sağlıklı bi görünüm veriyor ama çabuk yağlandırıyor nr yazıkki bide unuttum 2 tanede lipglosu var onlarda güzel ben memnunum genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…