Ben diyabet hastasıyım ve şekerli ürünler tüketiyorum

Olabilir kiloluysan kilo vermen lazım benim de yüksek çıkıyor hep gebe öncesi 1 sene diyet yaptım spor yaptım ki bıyum 176 kilom 58 61 gidip geliyordu. bu değer açlık mı tokluk mu benim de hep yüksek homa ır hba1c kaç bakılmış mı? Önemli olan yeterli kaloriyi kaliteli şekilde almak
Tokluk bu 3aylik ortalamaya baktı göremedim onu enabizda

Benimde insülin yüksekti canım çok tatlı istediğinde paketi 4g bitter çikolatalar var 2 güne bir ondan yiyodum haftada bir defa karam yada canga yiyodum diyetisyen bunları önermişti şeker ihtiyacını günlük meyvelerden alıyordum alıştım şimdi kahveyi çayı şekersiz asla içemezdim şimdi az şeker olsa hissediyorum içemiyorum bir hafta dişini sık sonrası çok kolay oluyo

Benimde insülin yüksekti canım çok tatlı istediğinde paketi 4g bitter çikolatalar var 2 güne bir ondan yiyodum haftada bir defa karam yada canga yiyodum diyetisyen bunları önermişti şeker ihtiyacını günlük meyvelerden alıyordum alıştım şimdi kahveyi çayı şekersiz asla içemezdim şimdi az şeker olsa hissediyorum içemiyorum bir hafta dişini sık sonrası çok kolay oluyo
Geçmiş olsun

Back
X