• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEBORAH ürünlerini kullanan var mı?

pudrası iyiymiş öyle söylüyorlar ben max factor kullanıyorm değiştrsem mi bilemedm :S

arkadaşlar DEBORAH makyaj ürünleri ve cilt bakım ürünleri nasıl, kullananlar yazabilirmi?

Merhabalar,

Ben ruj, göz altı kapatıcı ve göz altı aydınlatıcı ile rimelini kullanıyorum ve gayet de güzel, memnunum, renkler ve doğallık, kalite gayet iyi.. ayrıca bazı kullandığım ürünler için blog hazırlıyorum bunların içinde deborah da var: rimelsizolmaz.blogspot.com

Deborahla Loriel maskara almaya gittiğimde satış temsilcisinin tavsiyesi üzerine tanıştım. O ana kadar hiç duymamıştım. gayet güzel fiyatı da aynı kulvardakilere göre uygun. Özellikle rujuna bayıldımm! mükemmel yumuşaklıkta. fondoteni mükemmel kokuyordu maskarası da başarılıydı. tek sorun her yerde bulunmaması.

deborah 24ore maskara kullandım fakat memnun kalmadım maalesef:20: çünkü topak topak oluyo..ama bitkisel ürünleri normal ürünlere tercih etmeliyiz..

herkesin cildi farklıdır tabi ama deborah hele ki pudraları cildimi çok kötü mahvetmişti. yalnız rujları oldukça başarılı.

rimel, göz altı kremi ve fondötenini kullandım memnun kalmadığım bir rimeldi. Ankara'da arkadaşımı ziyarete gidip tesadüfen girdiğimiz bir dükkanda kadın tavsiye etti özellikle göz altı kremi de başarılı bence.. bu kadar övgüden sonra rujunu da deneyeceğim.

indirimde diye aldığım (38tl) rimelin yorumunu şimd okduum gidip değiştirsem mi yaa :(( daha ambalajını bile açmadım... niye topak topak oluyormuşki sanki :43:

ben yaklaşık 3-4 senedir fondotenini kullanıyorum, egzamalı inanılmaz kuru ve hassas bir cildim olmasına rağmen hiç zarar vermedi. clinique bile bana alerji yapıp egzamalarımı tetiklerdi ama ne pudrası ne fondoteninin herhangi bir zararını görmedim.
:21:

ilrosetto ruju berbat bence. sürdüğünüzde yumuşak bir doku vermiyor. benim dudağımı kuru kuru pullu pullu yaptı. sürünce dudak derim soyuluyor. içeriğine baktığınızda çok ağır kimyasallar olduğunu görüyorsunuz bi de kokusu çok kötü. çocukluğumda teyzemin makyaj çantasında gördüğüm vıcık vıcık bi ruj vardı aynı onun kokusu :(

ilrosetto ruju berbat bence. sürdüğünüzde yumuşak bir doku vermiyor. benim dudağımı kuru kuru pullu pullu yaptı. sürünce dudak derim soyuluyor. içeriğine baktığınızda çok ağır kimyasallar olduğunu görüyorsunuz bi de kokusu çok kötü. çocukluğumda teyzemin makyaj çantasında gördüğüm vıcık vıcık bi ruj vardı aynı onun kokusu :(

Alllığı vardı ama çok tok bir rengi olduğu için kontör için kullandım, memnundum .

Son düzenleme:
24ore Absolute Volume rimelini kullanmaya başladım çok hoşuma gitti, güzel dolgunlaştırıyor ve yapıştırmıyor:)
Şimdilik sadece rimelini kullanıyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar DEBORAH makyaj ürünleri ve cilt bakım ürünleri nasıl, kullananlar yazabilirmi?

Merhaba deborah rujlarini kullandim çok kaliteli 4 yıl önce aldigim Ruj halen duruyor asla bozulma yok hatta resmini atıcam çok nadiren Ruj surerim ama bukadar uzun süre kalması beni şaşırttı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back