- 5 Ocak 2009
- 2.733
- 10
ne zamandır kullanıyon canımyerimseniben
Canım her ikisinede 1 ay önce başladım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zamandır kullanıyon canımyerimseniben
bence beklemeeeeeezzz,9 ay hemide...
benimkinin diyeceği şu''böyle ambargo koyacağını bileydim gümrükten hiç geçirmezdim'':roflol:
YEDİĞİNİZ ÇÖREK OTU KADAR BEBİŞİNİZ OLSUN İNŞALLAHHHHsırnaşık şey
bence beklemeeeeeezzz,9 ay hemide...
benimkinin diyeceği şu''böyle ambargo koyacağını bileydim gümrükten hiç geçirmezdim'':roflol:
kız vallaha alemsin biz bunları bu tempoya alıştırıyoruz ama........................
hani bi laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye...........
başımıza iş alcaz vallahakaydirigubbakcemile3:roflol:
kız vallaha alemsin biz bunları bu tempoya alıştırıyoruz ama........................
hani bi laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye...........
başımıza iş alcaz vallahakaydirigubbakcemile3:roflol:
bi hamiş kalalım görecem ben siziiiii,ben şimdiden söylüyorum bizimkine,hamiş kalırsam bebişimle uyucam,sen rahat durmazsın,zararlı diye...bi yolu bulunur diyo,nasıl bi yolsa,kendimi taşıyacak ki acep çoçuğu CADIARZUöyle zamanlarda
Onların yolları bitmez anacım herşeyin bi çaresi vardır onlar için..
her konuda öyle olsalar ya gülüm,valla erkek milleti işine gelmeyince ''takdiri ilahi'',işine gelince ''hadi gız,nazlanma,yapalım bi niyazi''yerimseniben
Kesiinnlikleeeeeeeeeee katılıyorum sana..gerçi onlara sorsan bizler onlar için garip yaratıklarız..bu arada benimki taktı kadınlar kulübüne..kıskanıyo burda yazışıyom diye..oraya erkek giriyosa diye tedirgin oluyo..herşeyinizi anlatıyonuz okuyodur lar filan diyo..yani her yerde olduğu gibi bu konudada psikopata bağlıyo..bize sallıyo okadar yazcak ne biliyonuz diye..biz erkekleri hiç düşünemiyom böle biyerde, dertlerimizi oramızı buramızı anlatcaz diyo..kıskanıyo kıskanıyoooo...:enbuyukkk:
açsınlar bacım o zaman bi kulüp de kendileri...
derdimizi anlatmaya kalksak dinliyorlar mı sanki bizi bu kadar içten....
benimki de sataşıyo bana,''çok laf atma kulübüme,tüm içimi sana dökerim görürsün diyom korkudan susuyorkaydirigubbakcemile2
ya kızlar ben bu ay şu bal tarçın çörek otunu denesemmi acep diyom.kız kardeşimin 4 yıldır çocukları olmuyodu ikisindede problem yoktu.sonra anneme biri söylemişti onlarda uyguladı inanmayacaksınız ama o hamile kaldı......hepimiz:1shok::1shok: olduk
ama sonra düşük oldumafoldumben
şimdi bende denesem mi diyorum:uhm:
YEDİĞİNİZ ÇÖREK OTU KADAR BEBİŞİNİZ OLSUN İNŞALLAHHHHsırnaşık şey
her konuda öyle olsalar ya gülüm,valla erkek milleti işine gelmeyince ''takdiri ilahi'',işine gelince ''hadi gız,nazlanma,yapalım bi niyazi''yerimseniben
Kesiinnlikleeeeeeeeeee katılıyorum sana..gerçi onlara sorsan bizler onlar için garip yaratıklarız..bu arada benimki taktı kadınlar kulübüne..kıskanıyo burda yazışıyom diye..oraya erkek giriyosa diye tedirgin oluyo..herşeyinizi anlatıyonuz okuyodur lar filan diyo..yani her yerde olduğu gibi bu konudada psikopata bağlıyo..bize sallıyo okadar yazcak ne biliyonuz diye..biz erkekleri hiç düşünemiyom böle biyerde, dertlerimizi oramızı buramızı anlatcaz diyo..kıskanıyo kıskanıyoooo...:enbuyukkk:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben geldimalkisalkisalkis
bende çok iyiyim valla neşem yerinde bu günlerde son hız çalışma yapıyoruz işde