canlarım benim akıntım var ama eşimle aram çok bozuk....bileydim huyuna giderdim eşimin:roflol:
bu arada gerçekten çok yoğunlaştı işler birden bastırdı
kıss bu dönemler eşinle aranı iyi tutsaydın be dünür sonra kayardın yine fırçayıhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım benim akıntım var ama eşimle aram çok bozuk....bileydim huyuna giderdim eşimin:roflol:
bu arada gerçekten çok yoğunlaştı işler birden bastırdı
merhaba kızlar,uzun zamandır gelemedim buralara,geçen haftadan bu yana ıstirahatteydim,düşük tehlikesi atlattım,allaha şükür şimdi bebişimde bende iyiyiz,bugün işe başladım dedim bi bakayım bizim kızlara neler yapıyorlar,özlemişim hepinizi Şeniz
arkadaşlr bende yeni katıldım aranıza...adetim bu ay 7 gün gecikti. 8.günde kanamam kahverengi ve yoğun kıvamlı akıntı gibi oldu sadece 2 gün sürdü oda çok az.sonra kesildi göğüslerimde hala ağrı çok var.kasıklarıma iğne batıyo sıklıkla ve belim çok ağrıyo. ruhsal açıdanda çok kötüyüm sürekli sinirliyim.baş ağrılarımda var. ama kantestim 1,0 çıktı önceden de yaptırdığımda 0,00 çıkmıştı bu nedemek şimdi? 1-2 haftalık falansa kkan testindede çıkmayabilirmi
arkadaşlr bende yeni katıldım aranıza...adetim bu ay 7 gün gecikti. 8.günde kanamam kahverengi ve yoğun kıvamlı akıntı gibi oldu sadece 2 gün sürdü oda çok az.sonra kesildi göğüslerimde hala ağrı çok var.kasıklarıma iğne batıyo sıklıkla ve belim çok ağrıyo. ruhsal açıdanda çok kötüyüm sürekli sinirliyim.baş ağrılarımda var. ama kantestim 1,0 çıktı önceden de yaptırdığımda 0,00 çıkmıştı bu nedemek şimdi? 1-2 haftalık falansa kkan testindede çıkmayabilirmi
derin canım geçmiş olsun inş tekrarı yaşanmaz ama sıkma kendini hamilelikde olur böle şeyler bebişimize iyi bak canım .
geçmiş olsun derinim inşaallah bide bu korkuları yaşatmaz rabbim:Saruboceq:
saol canım benim,senin durumlar nasıl, varmı bir gelişme??
biz şimdi iyiyiz, atlattık artık o sıkıntıları.burası terkedilmiş yaaaa, iyiki bi hafta gelemedik kimseler gelmez olmuş,nerelerde millet????
teşekkür ederim canım,geçti artık şükür bişeyi yokmuş bebişimin,sen nasılsın?neler yapıyorsun,varmı bi gelişme ???
bizde aynı be gülüm çalışmalara devam ya hakkımız da hayırlısı inş canım. evet yaa millet kayboldu nerelerde bilmiyorum bende çok sık giremiyorum ama bu ara işler yogun tatlım.
biz bebek işini 5-6 aylığına rafa kaldırdık artık yumurtlama günlerini takmıyoruz
maddiyatımızda düzelir o zaman kadar rahat ederiz