ben camlara çok takıntılıyım..haftada bir siliyom...pazartesi gene silerim camı...
evi pislik götrüyo ama camlarım temiz:roflol:
.)) Allah seni kıss ama camlarda önemli canımcım ama ben sevmem pek cam silmeyi sanıırm birazda o yüzek geç siliyom:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben camlara çok takıntılıyım..haftada bir siliyom...pazartesi gene silerim camı...
evi pislik götrüyo ama camlarım temiz:roflol:
gelirim dünürüm aa ne demek ben sana çorba değil neler neler yaparımm
.)) Allah seni kıss ama camlarda önemli canımcım ama ben sevmem pek cam silmeyi sanıırm birazda o yüzek geç siliyom:)))
gelin canımın içi....kolumu o yüzden bekletmeye aldım siz gelince iyileştirecemyerimseniben
kuzum benim sen silme..camlara arabalardaki gibi silecek yerleştir....a.s.:teytey:
gazilicim ben geleyim dünürün çalışıyo yazık oda yoruluyo bi ben varım boş :hulya:
vayy bee arkadaşa bak teşekkü ederim canım düşünmen yeter hep beraber ideris gün yaparız dünürüm de inş karınlarımızda bebekler le:)))
ne demekcanım hem inş. dediğin gibi olur yaa :CüvCüv:
gazilicim ben geleyim dünürün çalışıyo yazık oda yoruluyo bi ben varım boş :hulya:
sana da geliriz bennucum eşin askerde hem hamiş olursam belki işden ayrılırım öle karnı burunda dolaşırı hepimizi :))) ayy ne güzel hayaller inş gerçek olur
vayy bee arkadaşa bak teşekkü ederim canım düşünmen yeter hep beraber ideris gün yaparız dünürüm de inş karınlarımızda bebekler le:)))
gel kuzucum benim kısss sen küçüksün ya nedense hep kuzum diyesim geliyo sana:1hug:
tanışırız canımcım nasıl olsa hepimizin dünürü de bu topiktea.sinş. canım ya keşke öle bişi olsada gerçekten tanımayı çok isterim siziyerimseniben
kıs gebe gebe iş mi yapacaksınız:mymeka:
ben gelinime yaptırtmam iş sen yap:dilcikar:
evet bennum çok küşük daha ama birazda iyi daha erken çocuk sahibi olabilir yaşda önemli çünkü hamilelik konsuun da
anaaaa dünüre bak gelini alacak beni çalıştıracak