Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben dün bir yazı istedim bu çocuk isteme ile ilğili tabiki RABBİZİMDEN isticez ama hep hayırlı bir evlar hayırlı zamanda istememiz gerekirmiş canımcım.yani şimdi mesela sana askere gitmeden olmasını istiyorsun bende hemen olmasını istiyoruz ama biz bilemeyiz ki ne zamanın hakkımızda hayırlı oldugunu onun için hayırlı zamanda olur inş bizim bazen şer olarak gördüklerimiz hakkımızda ki hayırlı olan şeylerdir canım inş tatlım RABBİM bizi bu şekilde sıvana tabi tutumaz hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur canım
inş. canım zaten öle diyorum hayırlı evlatlar diyorum ama bişi daha ekliyorum TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET DİYE DUA EDİYORUM:Saruboceq:
inş. canım zaten öle diyorum hayırlı evlatlar diyorum ama bişi daha ekliyorum TEZ VAKİTTE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET DİYE DUA EDİYORUM:Saruboceq:
dünür belli olmaz o işlerin zamanı ama haklısın bu durumda önce benim hamiş olmama gerek
cngemn bilmezmiyim anacım o hüsranları:gitme:
inş canım duların dualrımız kabul olur ayrıca canım kulların birbirine ettği dualr kabul olurmuş o yüzden birbirimiz için dua edelim tatlım
aynene kız dünür dularımız bile aynıa.s
eeeeeeeeeee kızlar birazdan geliyom işim var yarım saatlik
eyvaahhhh kızlar biz yine başlayacağız gün saymalara konuyu değiştirin hemen
bencede canım yaa değiştirelim sitrese girdim şimdi
ee sustunuz kızlar
ben kaygısız olunca hiç stres yok :umursamaz:
burdayız kıss arasıra işde yapıyom:)))
ee derin yok bugünmü işe başlıyodu annecik
hmm o da güzel ama ne bilim inş hamile kalınca bu günlerimize güleriz
valla bende iş güç olmayınca hep yazın istiyorum yerimseniben