Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıss bana da iyi geliyo işin istresinden kurtuluyorum bölece
dünürüm nereye gttiii :gitme:
ewt yaa kayboldu birden klava:
canlarım ben iş yapıyorum bi yandan daha kolum geçmedi ağrıyo zorlarsam o yüzden 2 kat daha fazla vaktimi alıyo temizlik malesef
canlarım ben iş yapıyorum bi yandan daha kolum geçmedi ağrıyo zorlarsam o yüzden 2 kat daha fazla vaktimi alıyo temizlik malesef
kuzucum işler beklemez arada gelebiliyom şimdi yatak odasının da camları bitti salona geçiyom cam silmeye...
önceki gün odanınkini bitirdiydim
kuzucum işler beklemez arada gelebiliyom şimdi yatak odasının da camları bitti salona geçiyom cam silmeye...
önceki gün odanınkini bitirdiydim
benim kızz çok şanslı temiz bi annesi olacak
kızlar camları ne sıklıkla siliyosunuz:uhm:
canım o kadar yorma kendini kuluna da fazla yüklen me tatlım yaa kıyamam ben sana
kızlar camları ne sıklıkla siliyosunuz:uhm:
valla ne sıklıkta silersem sileyim silmemin dakkasında şarıl şarıl yağmur karadenizde olmak zor :uhm:
keşke canım ama..ben bu kaplumbağa hızıyla:1no2:
canım yaa birazda aslında benimki hava durumu na bağlı ama 2 3 haftada bir ancak silebiliyorum ben
dünürüm gelse bi çorba yapsa hemencecik iyileşir kolum:roflol:
öle deme canım maşallahın var sen o kolla iyi bile yapıyon ama sölemesi ayıp bende yavaşım biraz evde temizklik konusun da bide illa ben her yerin tozunu falan güzelgüzel alcam incik boncuk falan hiç öle üstünden falan geçemiyorum