- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
canım sanki saldım çayıra mevlam kayıra gibi yaşıyorum...olur olmaz şeylere üzülüyorum... daha az gülüp daha çok susuyorum:1no2:
konuyu hemen kapatıyo,kabul etmiyo yaptığını,ben ne yaptım ki diyo...mesela bağırıyo,sonra ben ne zaman bağırdım sana diyo:1no2:
canım7. ve 8 sınıfların derslerine giriyorum...birleştirilmiş sınıflar çok zor...
bizim okulun bulunduğu bölge varoş bölgesi....biliyosundur belki..dağdaki gecekondulardan geliyo hepsi....türkçeyi bile zor konuşuyolar...benim branşım da türkçe:roflol:
allah kolaylık versin gülüm ben biliyorum oradaki tipleri, hakikaten zor işin,bi laf edicem ama hakarete girer diye edemiyorum sizler oralara öğretmenlik yapmaya gitmiyorsunuz o kadarını söyliyim gerisini sen anlamışsındır zaten.
zaman zaman bizimde başımızdan geçiyor başkasına olan öfkemizi yada bi olaya olan kızgınlığımızı gerginliğimizi birbirimizden çıkartıyoruz.her ne kadar olmaması için elinden geleni yapsanda olabiliyor yinede,böyle şeyler için kırılmayın birbirinize.eşin üstesinden gelemeyeceği bir problem yaşıyor olabilir üstüne üstlükte belki kendisi bile farkında değildir bunun,yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demişler canım benim,malesef dişi kuş olarak biraz alttan alıp üsten gelicen be gülüm,çokda sallama,psikolojini bozma bu kadar,gönlünü aldığın zaman nelere kırıldığını anlatırsın hak verecektir eminim sana a.s.