belki oda işte falan sıkılıyodur yada bişiye canı sıkılıyodur
o işte çok sıkılıyo....ben de çok stres oluyorum işte...çocuklar çok saygısız,hiç bişey öğrenmeye istekleri yok...ikimiz de barut gibiyiz eve geldiğimizde:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki oda işte falan sıkılıyodur yada bişiye canı sıkılıyodur
biliyorum canım şaka yaptığınıda sıktım die öle dedim
o işte çok sıkılıyo....ben de çok stres oluyorum işte...çocuklar çok saygısız,hiç bişey öğrenmeye istekleri yok...ikimiz de barut gibiyiz eve geldiğimizde:çok üzgünüm:
çalışınca öyle oluyo yaa çok şükür bizde öle şeyler olmuyo biz tartışırsak çok küçük şeylere tartışıyoruz
sıkmadın valla gülüm...iyi oldu içimi döktüm size,rahatladım...
sen neler yaptın bakalım ....yardıma geleyim mia.s
gülüm eşinin öğrencileri iyidir inş...bizimkiler öğretmeni dövmeye kalkıyo,küfür ediyo...sigara içiyo,bali çekiyomafoldumben
yok yaramazlar ama saygısız diilllerama eşimde çok zorlanıyor birleştirilmiş sınıf ya zor 5 sınıf birden sen kaçıncı sınıflara bakıyosun
saol canım ya hallettim ben bi işim yok sobada kestane yapıyorum fındık yapıyorum ölee vakit geçiriyorum
canım7. ve 8 sınıfların derslerine giriyorum...birleştirilmiş sınıflar çok zor...
bizim okulun bulunduğu bölge varoş bölgesi....biliyosundur belki..dağdaki gecekondulardan geliyo hepsi....türkçeyi bile zor konuşuyolar...benim branşım da türkçe:roflol:
sobayı yakmaya başladınız mı canım...en sevdiğim şeydir,soba gürül gürül yanacak sen çayını içeceksin...pencereden dışarıyı seyredip:dance:
aslında soğuk yok ama akşamları yakıyoruz gel bize
canııım,keşke gelebilsem hayal ediyorum da çok hoş olur....allah daima mutlu etsin kuzucum sizi...çok hoş bi yuvakaydirigubbakcemile5
kızlar kocişimbirazdan test getircek ilkinki gibi sabahı bekleyemem zaten karnım ac gelince hemen yapcam testi
çok heyecanlıyım.
çift cizgi çıkmasa bari
ayyy inş tatlım öledir bebimledir benim bebişş senin içine ne doguyo kıss sence bende müfdeli haberler le mi gelcemm:)))
yok valla belirti falan sanıırm bu ay da boş ama ümit bitmiyo işde o kırmızıları görene kadar aslın da 25 ekimden de az çünkü ben geçen ay 26 günde olmuşdum ona göre 23 ekim bakalım işde hayırlısı böle yazarken heyecanlandım:))
aaaaaaaa derinim hamileymişşşşşş
allahım çok sevindim kısss:hooray:
410000*