evet bennucumm kıss bizde bu ay aralıksız çalışalım.))) bu topiği bebeğe bogalım inşşş
ben öyle yapcam zaten tm öle yapalım bu akşamdan başlıyorum ben senin adet nezaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bennucumm kıss bizde bu ay aralıksız çalışalım.))) bu topiği bebeğe bogalım inşşş
mrb kzılar nasılsınız??
gazili ve naz nerede???
ben öyle yapcam zaten tm öle yapalım bu akşamdan başlıyorum ben senin adet nezaman
varya ama gazilide benim dünürde haberi duyunca şok olcaklar akannehir
mrb kzılar nasılsınız??
gazili ve naz nerede???
25 ekim canım benim adet ama tabi inş olmaz da ben de müjdeli haberi veririm hiç belirti yok ama şimdi derinim dede belirtii olmayınca umutlanıyo inssan işde.dua et canım benim için bizim için.
kız senin çok az kalmış benim daha yeni bitti bu gece başlıyorum 6 kasım benim adet tarihim bu arada inş. sende hamişsindir:CüvCüv:
bennu enişdenin yeri ve tarihi belli olmadımı uzun mu kısa mı ne zaman belli olacak canımcım
yok canım yaa gitmeden bi hafta önce herşey belli olcak ama bana eşimin dönüşüne kalcak gibi gelıyor bebek içime öle doğuyo yani:çok üzgünüm:
ne haberi benim bilmedeiğim birşey mi var??
yoksa...yoksa....yeni hamile mi var?????ay ne sevinirim şimdi.....:))
ya hayırlısı canım hem güzel düşünmek lazım biz bilemeyiz ki aralığa baya var canım hayırlı zaman ne zaman sa o zaman olsun. belli mi olur belkim müjdeyi sen patlaıtrsın hem. eşinin gelmesine doguruyormuşsun bile.:lepi:
ayy canım inş. inş. ağzından bal damlıyorŞeniz
derin hangi derin ben bu s,itede bir sürü derin biliyorum da....:))
BU TOPİĞİN Mİ ÜYESİYDİ..ben burayı gazili açtı sanıyorum:))
yani açıkçası ben onu tam tanımıyorum ama yine de sevindim
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
inş canım inş hep beraber görürüz o güzel günleri. ee bennu ne yemeyi yağdın eşin gelir birazdan:dance: