- 9 Ağustos 2009
- 2.611
- 110
- 43
iyi canımcım ne olsun yarın mr çektiriyorum koluma o yüzden bu ayda korunmak zorundayım sen nasılsın canımın içi:1hug:
aman canım sağlığın yerinde olsunda.............
başlarsınız yine çalışmalara:jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi canımcım ne olsun yarın mr çektiriyorum koluma o yüzden bu ayda korunmak zorundayım sen nasılsın canımın içi:1hug:
anacım yerlerinde durmuyorlar ki
aman canım sağlığın yerinde olsunda.............
başlarsınız yine çalışmalara:jeyyar:
okuldamısın canım
daha iyi ya kafanın dağılması gerekiyor dönüşün muhteşem olacaktır:lepi:
evde olmana sevindim p.tesileri evdemisin hep
ayyy çok sevindim yani öğleden sonraları burdasınkaydirigubbakcemile5
diğerleri nerelerde derin cngmn dünürüm kayıp hepsi
öyle gülüm ya özlettiler bayadır
guldecimin dönmesine çok sevindim amaa.s
aynı anda bahsetmişiz kızlardan içimiz birkaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım ilaçlara devam ama şu bal çörek otu karışımı bu ay tuhaf etti beni sanki sürekli yumurtlama günümmüş gibi sol kasığımda sancı var anlamadım ne bileyim bakalım bu ay ne olacak umutlanmak istemiyorum da ama çalışmalarada devam ediyorum belkide daha zamanı değil bizim değerlerimize yakın bi arkadaş var burda aynı ilaçları kullanıyoduk ama maalesef eşinde bi değişiklilk olmamaış insan üzülüyor onada çok üzüldüm tüp bebek deneyeceklermiş
canım benim ya oda kırmızıları görmüş bügün rahim filmi çektirecekmiş bu ay daha önce hiç gitmiş mi bilmiyorum özelden atmış şimdi kapalı öğrenemedim.sanırım morali bozuk gün içinde döner herhalde moralini düzeltiriz bizkaydirigubbakcemile5
kız bayağıdır uyguluyomuş ama evet haklısın kesinlikle zamanı var allah biliyor vaktini