Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa dünürüm gelmiş nasılsın dünürümmm
Bİ BAKTIM DÜNÜRÜM BURDA Bİ DE BEN AZARLAYAYIM DÜNDEN ÖTÜRÜ DEDİM:mymeka:
SEN NASILSIN CANIMIN İÇİ
hayırlı cumalar canım iyiyim çok şükür bugun pozitif düşünüyorum dünden eser yok yaa dün neden oldu bende anlamadım ama çok kötüydümmm((
kızlar bişey soracam çok özel olmasın,maaşlarınız kendinizde mi durur yoksa eşinize mi veriyonuzfisfisfis
yaaa varya ben kesin yine erkenden adet olcam sabahtan beri karnım acayip ağrıyo off yaa
yaaa varya ben kesin yine erkenden adet olcam sabahtan beri karnım acayip ağrıyo off yaa
benim maaş hesap kartım eşimde ama şöle ki onun hesabına aktarıyo o maaşlarımızı ordan beraber harcıyoruz kendi hesabından bana k kart çıkardı. sizde nasıl canım ??
off yaa bugünde benim moralim çok bozuuk mafoldumben
yaa karnım işte hem ağrıyo diye üzgünüm hemde hasta olcam diye işte
maaş kartım bende ama maaşımın çoğu eşimde...
çok şükür eve para giriyo ama nereye gittiği belli değil sinir olduuuum:mymeka:
günaydın gülümmm,biz de özledik seni,kuzuuumopuyorumnanaktan
İşlerin azalmasına sevindim dünürüm çok özletmemeye çalış kendini :1hug:
Sağol canım dün gece biraz canım sıkıldı elimde olmadan arada sinirlerim zayıflayabiliyor sanırım ama allahtan çabuk toparlayabiliyorum kendimi salmamaya gayret ediyorum..İnşallah tatlım önemli bişey değildir ve artık strestende tamamen kurtulurum..ya aslında bu ay çok iyi çok mutlu ve çok rahattım hiç streslik bişeyimde yoktu ama nasıl oluyosa işte anlamıyom..
Neyyyssseeeeee dünürümmm haa bu arada oda arkadaşım beni rüyasında görmüşş, erkek bebeğim oluyomuş..:smiley-cool: erkek bebek güzel haber derler ama hayır olsun artık..bak dünürüm senin damadını görüyolar..kaydirigubbakcemile3
yaa karnım işte hem ağrıyo diye üzgünüm hemde hasta olcam diye işte