- 3 Haziran 2009
- 750
- 1
günaydın kuzucuklaaara.s.
günaydııın fıstığım nasılsın?çok özledim ben sizi yaaaaa kaç gündür giremiyorum,dünde bi gireyim dedim millet tepemde bitti bir dahada giremedim :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kuzucuklaaara.s.
Kızlar ya regl geçtkten 10 gün sonra kan testi yaptrdm sonç 0,36 negatf ama 15 gün geçti hala regl olmadmm bu sonç kesindr demi böle olup sonra hamile oldgnu öğrenen warmıı yaa hamilede deilm regl de olmuyormm çok sıkıldmmmmm bişey söleyn yaaaa
Günaydın kızlar..a.s.
İyi sayılırım canım sende iyisin umarım..ben şu regl meselesi için bugün 2 de dr uma gitcem bakalım ne olcak..dün akşam eve gelince tfon ettim anlattım..bazen yumurtlama olmayınca regl olabilir gibilerinden bişeyler dedi tam anlayamadım yarın gel olmazsa ilaç veririz dedi tabi önce bi bakmak lazım dedi..pekte konuşamadık adam yoldaydı bende bişey sormadım o an zaten..nasıl olsa gidicem diye..canım sıkıldı..gidelim bakalım ne diyecek bekliyorum bi an önce gitmeyi..
Senin yoğunluk azaldımı canım işler yanii..
İyi sayılırım canım sende iyisin umarım..ben şu regl meselesi için bugün 2 de dr uma gitcem bakalım ne olcak..dün akşam eve gelince tfon ettim anlattım..bazen yumurtlama olmayınca regl olabilir gibilerinden bişeyler dedi tam anlayamadım yarın gel olmazsa ilaç veririz dedi tabi önce bi bakmak lazım dedi..pekte konuşamadık adam yoldaydı bende bişey sormadım o an zaten..nasıl olsa gidicem diye..canım sıkıldı..gidelim bakalım ne diyecek bekliyorum bi an önce gitmeyi..
Senin yoğunluk azaldımı canım işler yanii..
canımcım bişey çıkmaz inşallah sıkma kendini fazla sonucu bizede bildir canım bende merak ettim.
derin cnım sen nasılsın senin vuslat ne zamandı canım
Günaydın canım..
Geldiğimde mutlaka yazarım tatlım.sağol..umarım önemli bişey değildir..bakalım hayırlısı..
Sen nasılsın daha iyisin umarım bugün kaydirigubbakcemile5
günaydın canım,tşk ederim iyiyim sen nasılsın?
dünkü mesajları okudum çok kızdım sana, nedir o umutsuzluk öyle klava:
sana çooook uzun bir mesaj yazmıştım ama sayfa kapanıverdi bir daha yazamadım
günaydııın fıstığım nasılsın?çok özledim ben sizi yaaaaa kaç gündür giremiyorum,dünde bi gireyim dedim millet tepemde bitti bir dahada giremedim :çok üzgünüm:
teşekkür ederim canım iyiyim bende,işlerin büyük kısmı gitti ama artık odam boşalmıyor,sürekli birileri olduğunda ara ara girebiliyorum.ben kötü bişey olabileceğini sanmıyorum.sıkma hiç canını,birkaç ay içerisinde düzene girersin gibi geliyor bana,yeni tedaviden çıktın stresten tam olarak kurtulamadın derken normaldir böyle olması,iyidir benim dünürüm iyidir,bişeyi yoktur,turp gibi maşallahhhhh allah sağlığını bozmasın :1hug:
toprağım da burdaymış:jeyyar:
canım benim yaa tamam kızmayınnn bugun iyiym yaa çok şükür umutsuz değilim yani dün öle çok kötüydüm inş tez zamanda hayırlı haberleri verecegiz birbirimize