yok gülüm koçun acık küçüğü oğlakmış
olsun gülüm sonuçta aynı familyadan bunlar,virsin harçlığımızıalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok gülüm koçun acık küçüğü oğlakmış
bak nerdeyse adını bilsem tutcakmışşşş,
sökül 2,5 tlyiiiiÇok üzgünüm çoook
bak nerdeyse adını bilsem tutcakmışşşş,
sökül 2,5 tlyiiiiÇok üzgünüm çoook
yuhhh bu ne paragözlük böyle
senin yükselen alçalan ortadan giden hepsi ikizler herhalde :roflol:
yuhhh bu ne paragözlük böyle
senin yükselen alçalan ortadan giden hepsi ikizler herhalde :roflol:
Yaa hemşom ayıptır yaa..
Hem temmuz diyon, hem bildim sayılır diyon
Kıs ben Aralık doğumluyum.
Yok sana 2,5 tl..bekleme hiç boşaa
kıslar birazdan eşim gelir habersiz kapatırsam kızmayın biliyosunu hassas bi konu size haber verdiğimi anlar kırılırsa dayanamam.ilk fırsatta gün içinde uğrarım yine tammam mı canlarım
kıslar birazdan eşim gelir habersiz kapatırsam kızmayın biliyosunu hassas bi konu size haber verdiğimi anlar kırılırsa dayanamam.ilk fırsatta gün içinde uğrarım yine tammam mı canlarım
koçla oğlak aynı aileden gelmiyo mu hemşom
kurbanda koçu kesip oğlak yapacam harçlığımı da alacam heeeedelikafadulden
Al işte böle cin fikirler kimden çıkar..zeki ve sempatik..tabiiki ikizlerrrrrrrrr..Herşeye bi çare buluyon dimi canım benimmmm..kötükedihüso
sağol toprağım,senin cinlik de memleketten geliyo herhal....
göçmenler tutumlu olur ama hemşom,harçlık vermemekte haklısınvereliniortak
ben tekrar tekrar öpüyorum hepinizi ve üzülerek huzurlarınızdan ayrılıyorum,işlerimi bitirmem gerekiyor yarın görüşüyoruz Şeniz
ben tekrar tekrar öpüyorum hepinizi ve üzülerek huzurlarınızdan ayrılıyorum,işlerimi bitirmem gerekiyor yarın görüşüyoruz Şeniz