Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bu topici açan arkadaşımız gibi bende bugün gittim sırf meraktan gebelik testi aldım ve yaptım sonuç negatif...
benimde adetime 8 gün var şimdi kesin hamile değilmiyim yani
Ben de 5 gün öncesinden test yapmaya başlıyorum...mafoldumben Sonuç hep hüsran...
ne olacak bu işin sonu bilmilmiyorum...bir psikologa gitsem iyi olacak galiba.
depresyona girmekten korkuyorum.
al benden de o kadar...her geçen ay pisikolojim daha da alt üst oluyor...Allah sonumuzu hayr etsin...
Allah yardımcımız olsun şu mübarek günlerde sürekli içimden dua ediyorum...
al benden de o kadar...her geçen ay pisikolojim daha da alt üst oluyor...Allah sonumuzu hayr etsin...
ben daha bterini yaptım kan verdim,yarın öğleden sonra alıcam,iyice psikopata bağladımdelikafadulden
ma canım sen idrar tetsınde pozitifi görmedinmi
benımde 2 3 gun gectı test yapmaya korkuyorum 2yıldrı kur6tajımdna sonra yanı ilk kez gecen ay AYDA BİR GELDI OYUZDEN BUAYDA AYDA Bİ GELİRMİKİ DİYE BEKLEDİM AMA GEÇTİ YİNE GENELDE GEÇİYOR GUNUM OYUZDEN TST YAPMAAYA KORKUYORUM
KIRMIZI KARTI YEMEK TESTTE NEGATİFİ GÖRMEKTEN DAHA AZ CANIMI ACITIYOR.
canım 2.çizgi silikti ama vardı,bugün aynı markadan bi daha yaptım yok,başlarım idrar testine deyip gittim kan verdim.benim hiç umudum yok ama:çok üzgünüm:
Yokya benım İÇİn kırmızıları gÖrmk daha İyİ ÇÜnkÜ tets yapınca farklı bİ Ümİtoluyor İnsanın İÇİnde