Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani test alıp yapsam mı kesin sonuç çıkarmı heveslenmk yada üzülmek istemiyorum benii kötüü etkilemesini istemiyorum
ayyyy çook heyecenlandım şimdi br de ben hergün koşuyorum spor amaçlı koşarken karnıma bişey batıyo koşamıyorum yürümek zorunda kalıyorum bu bir belirti olabilirmi?(hergü 3 senedir günde bir ssat koşarım sadece çook su içtiğimde olur)
Cngemnİm Şİmdİ de rahİm fİlmİnİ araŞtırıyorum bakalım
BENCE GİT CANIM VAKİT KAYBETMEDEN.HİÇBİR ŞEY HİSSETMİYORSUN ALTTAN MUAYNEDE.BENİMKİLERDE HİÇ SORUN ÇIKMADI.HATTA DOKTOR FOLİK ASİT KULLAN DİYE ISRAR ETTİ.AMA OLMAMIŞ BU AYDA. EN AZINDAN ŞU AN HEYECAN YOK CANIM O YÜZDEN RAHATIM.opuyorumnanaktan
canım şehir olarak nerdesin hangi doktora gidiyorsun
off sen baya yok kat etmişsin canım ben daha başdayım inş bişey çıkmaza canım ikimizdede inş bebişlerimizi kucagımıza alırız
canım desdeğin için çok agol inş bu ay gidicem bakalım hayırlısı
çıkmaz gülüm içini ferah tut.adet döngün nasıl.benim 26 günde bir
bende şimdi doktor araştırıyorum gazelim bir arkadaş önermişdi bi doktor o dogumuda orda yapmışdı arayıp gün isteyicem ama çokda korkuyorum yaaa yani ne bilim benim canım nazlı sanırım biraz çok az doktora gittim kadın dogumada ilk defa gidicem
canım valla işimi falan hiç düşünmüyorum hayırlısı ile bi hamiş olsam dün hasda olunca baya kötü oldum eşimde zavala oda beana desdek oluyo ama belli oda çok istiyo onun da moralini bozdum
bende şimdi doktor araştırıyorum gazelim bir arkadaş önermişdi bi doktor o dogumuda orda yapmışdı arayıp gün isteyicem ama çokda korkuyorum yaaa yani ne bilim benim canım nazlı sanırım biraz çok az doktora gittim kadın dogumada ilk defa gidicem
canımda benimde son üç aydır degişti herhalde stres her ay hüsran 4 31
27 hiç böyle olmazdı 15 ay bitti benim kistim vardı ameliyat oldum bu ay dr gidecem hakkında hayırlısı olsun bu site bana bir umut oldu
benim dediğim gibi sırada rahim filmi işim var.tüplerim mi tıkalı acaba allah korusun,onu da araştırdım,çok acılı bi işlemmişsenağlama