de Çok şükür ben de hamileyim tüm belirtilerim

5 yıllık evli 3 başarısız tüp Bebek denemesi olan biri için bile umut oldunuz yazdıklarımız yaşadıklarınız çok kıymetli çok güzel.benimde bu ay bir kaç saat olmak üzere hafif baş dönmesi sol kasıkta batma oluyordu ama yarım saat önce adet oldum.yazinizi okuyunca belki benimkide sizinki gibidir diye umutlandim ne yalan söyleyeyim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dualarınızda bizleride unutmazsaniz çok sevinirim.

Ben tüm belirtileri yaşadım ama regl oldum canım regl gününü bekle hey can yapma

Kızlar tekraren merhaba felaket bir gaz sıkışması ara ara karın ağrısı karında şişlik beyaz akıntı ve çok nadir mide bulantım var.Eşimle tam yumurtlama gününde ilişkiye girdik kondom ile ancak kondom içimde kaldı ve kondomu çıkartırken gelebileceğinden şüpheleniyorum sık sık idrara çıkıyorum normal de bu kadar gitmezdim.Geciken Adetimin 1.gününde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bugün 3. Günüm ve hala adet olmadım yukarıda yazdığım herşey devam ediyor.fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz

Sonucu nedir acaba

Hiç böyle uzun süre belirti olmazdı bakalım geç yumurtlama sonrası adet gecikmesi de oluyormuş ama vakit geçmiyor insan heycan yapiyor umitleniyor
Hemde nasıl yaaa anlatamam. Ama bir öncekinde ben adet oldum hemde tam zamanında ve tam gün kadar. geç yumurtlama o zamanda olsa adet olunabiliyor mu.

Hemde nasıl yaaa anlatamam. Ama bir öncekinde ben adet oldum hemde tam zamanında ve tam gün kadar. geç yumurtlama o zamanda olsa adet olunabiliyor mu.
Bilmiyorum ben bugün adet oldum,çok üzüldüm. İlk kez bu kadar uzun belirti gördüm. Demek ki hamilelik düşününce vücut psikolojik tepki veriyor. Ama bu yaşadıklarımız normalde hamilelik belirtisi.

Bilmiyorum ben bugün adet oldum,çok üzüldüm. İlk kez bu kadar uzun belirti gördüm. Demek ki hamilelik düşününce vücut psikolojik tepki veriyor. Ama bu yaşadıklarımız normalde hamilelik belirtisi.
Aynı şeyi bende geçen ay yaşadım işte. Bugünde regl oldum nasip değilmiş demek daha

Aynı şeyi bende geçen ay yaşadım işte. Bugünde regl oldum nasip değilmiş demek daha
Aylık iğne vurulduğuma pişmanım doktora gittim hormonlarima rahmine hep baktırdım sorun yok, ama biri baktırdı süt hormonu yüksek cikti ilaç verdi hormonlara baktırmak lazım mutlaka. Sağlıklı gebe kalmak için aslında fırsattır belki bu adet ve sonrasında vitamin,folikasit ve beslenmeye dikkat edelim sonrasında Allah korusun düşük falan olmasın hamile kalıp düşük yapmakta var hayırlısı diyip kendimizi sağlıklı gebeliğe hazırlamak lazım ama insan gerçekten çok üzgün hissediyor, stres birinci engel zaten bu üzüntü ve stresten uzak durmak lazım.

Aynen canım kesinlikle artık nasip Allah'a bırakcaz bakalım. Gelişmeleri yaz bana

Merhaba
Merhaba sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah.bebde test yaptım şu şekilde çıktı bakabilir misiniz

Benim 3 tane gebeliğim var hepsini kaybettim ama hamile olduğumu uçuk ve afttan anlarım

Bu arada şimdi gördüm üzülme rabbim vereceği vaktı biliyor 1 tanesi 23 haftalık olmak üzere 3 bebeğimi kaybetmiş biri olarak soyluyorum bazen şer gördüklerimiz hayırdır rabbim hayırlı sağlıklı kolaylıkla evlat versin isteyen herkese

Sen ne boş insansın yazı okumayı sevmiyorsan ne işin var burda sırf şu siteye sana ayar olduğum için katıldım insanların moralini bozmaya hakkın yok beğenmiyorsan git YouTubeden dinle bir şeyler tabi orda da kafan ağrımazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…