de Çok şükür ben de hamileyim tüm belirtilerim

çok gecmıs olsun canım,,bende gecen sene kımyasal bu yıl dıs gebelık gecırdım zor bır durum ..
ınsallah bundan sonra saglıkla nasıp olsun

Uzun yıllar Gebelik düşünen ve psikolojik olarak yıpranan o kadar kadın var ki.en küçük bi tuhaflık hissettiğinde acaba hamile miyim diye googleda belirti arayan.ben de yeni üye oldum.ilk kez tuhaf belirtiler yaşadım ve ilk baktıgım yer kadınlar kulübüydü.kimseye aldırmayın.benim de bat 21 eylül şayet regl olmazsam ve pozitifi görürsem ilk yapacağım şey buraya bir konu açıp hikayemi yazmak olacak.ve eminim ki benzer şeylerden ötürü bu sitedeki konuları tarayan çok kişi var.sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi

Kaybettim bebeğimi sanırım tekrar hamile kalırsam yazmayacağım buraya siz de 4 5 aylık filan olsun sonra yazın benim 6 haftalık gidiyor şimdi yavaş yavaş beta hcg düşüyor

Kaybettim bebeğimi sanırım tekrar hamile kalırsam yazmayacağım buraya siz de 4 5 aylık filan olsun sonra yazın benim 6 haftalık gidiyor şimdi yavaş yavaş beta hcg düşüyor
kimyasaldan snra hemen hamile kolay kanılınıyor üzülmeyin ben 4 yıldır kimyasal bile yaşamadım en azından hamile kalabiliyorsun :) kötüleride kafana takma her yerde karşımıza çıkacaklar maaleseff ben yazının tamamını okudum herkeside okuyorum kim ne belirti yaşasa/yaşamada hepsini okuyorum kendimde her ay birsürü belirti yaşıyorum ama olmuyor Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin daha fazla yormadan umarım en kısa zamanda anne olursunuz üzülmeyin

Keşke yazmasaydım buraya pişman oldum okumazsınız geçersiniz neden kalp kırıyosunuz anlamadım :'(
Bende size tavsiye insanları takmayın, bosverip geçin, siz hamile kalmak isteyen insanlara yeniden umut ışığı oldunuz eminim ki bir çoğu yeniden umutlanmistir. Diğerlerine gelecek olursak konuşmak için konuşan ve yazmak için yazan bir sürü kesim var bu türleri takmak bile sadece sizi yorar bosverin, bebeğinizle vakit geçirin. Rabbım sag salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize

İyi ki yazmış heyecanla okudum

Merhaba , biz de eşimle 1 aydır korunmuyorduk hiçbir şekilde yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama günlerinde de birlikteliğimiz oldu . Bacaklarım ağrıyor kasıklarıma özellikle sağa sola yatınca sancı giriyor böyle regl ağrısı gibi bir ağrı var karnımda sürekli, bel ağrım ara ara oluyor . Bir anda üşüme geliyor ama sadece ayaklarıma ,vücudum sıcacık yanıyor gibi oluyor .Yumurtlama günü üzerinden 7 gün geçti fakat 3 gün boyunca birlikteliğimiz devam etti , regl olmama 8 gün kaldı sizce belirtiler hamilelik göstergesi mi ?
2 gün önce test yapmıştım negatifti acaba geç döllenme durumu mu oldu ? Çıldıracağğğğğmmm

Peki hamile misiniz naptınız aynıları bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…