A Ayysssko Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 464 124 23 24 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysssko #1 Pozitif olan days doctor diğeri nimo 1 saat arayla yaptım şaka gibi bu kadar net yalancı çıkar mı ya şoktayım Eklentiler 1000030003.webp 33,1 KB · Görüntüleme: 96
Pozitif olan days doctor diğeri nimo 1 saat arayla yaptım şaka gibi bu kadar net yalancı çıkar mı ya şoktayım
A ankara0619 Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 421 136 18 34 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysssko #2 Ayysssko .!.: Pozitif olan days doctor diğeri nimo 1 saat arayla yaptım şaka gibi bu kadar net yalancı çıkar mı ya şoktayım Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm ama days doctor ve artımed bende de aynı bu şekilde yalancı pozitif çıkardı
Ayysssko .!.: Pozitif olan days doctor diğeri nimo 1 saat arayla yaptım şaka gibi bu kadar net yalancı çıkar mı ya şoktayım Genişletmek için tıkla... Çok üzgünüm ama days doctor ve artımed bende de aynı bu şekilde yalancı pozitif çıkardı
A Ayysssko Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 464 124 23 24 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysssko #3 ankara0619 .!.: Çok üzgünüm ama days doctor ve artımed bende de aynı bu şekilde yalancı pozitif çıkardı Genişletmek için tıkla... Bende de çıkardığı olmuştu saniyesinde bu kadar koyu hiç çıkarmamıştı ondan biraz ümitlendim ama çok sürmedi zaten
ankara0619 .!.: Çok üzgünüm ama days doctor ve artımed bende de aynı bu şekilde yalancı pozitif çıkardı Genişletmek için tıkla... Bende de çıkardığı olmuştu saniyesinde bu kadar koyu hiç çıkarmamıştı ondan biraz ümitlendim ama çok sürmedi zaten
A ankara0619 Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 421 136 18 34 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysssko #4 Ayysssko .!.: Bende de çıkardığı olmuştu saniyesinde bu kadar koyu hiç çıkarmamıştı ondan biraz ümitlendim ama çok sürmedi zaten Genişletmek için tıkla... En doğru zamanda gelecektir beklemesi hepimize çok zor gerçekten Allah isteyen herkesle birlikte bize de nasip etsin
Ayysssko .!.: Bende de çıkardığı olmuştu saniyesinde bu kadar koyu hiç çıkarmamıştı ondan biraz ümitlendim ama çok sürmedi zaten Genişletmek için tıkla... En doğru zamanda gelecektir beklemesi hepimize çok zor gerçekten Allah isteyen herkesle birlikte bize de nasip etsin