- 25 Temmuz 2014
- 1.932
- 1.365
Kızlar yumurtlama 12. Gün bugün. Days doctor 3/5 dakika içinde beliren bi çizgi var kuruma değil ama yalancı çizgi mi? Markayla deneyimi olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet , bende de yalancı pozitif çıktı hem de hemen çıktı ikinci çizgi artımed ve days doctor ikisiyle de yaptım ikisi de aynı ürün zaten ikinci çizgi hemen belirdi sonra başka bir test yaptım negatifti kan da negatifti emin olmak için kan verin benceKızlar yumurtlama 12. Gün bugün. Days doctor 3/5 dakika içinde beliren bi çizgi var kuruma değil ama yalancı çizgi mi? Markayla deneyimi olan var mı ?
Canım çizgi var geçende çıktı diyorsun olabilir bunlar bazen yanıltıyor ama birde farklı testle deneseneKızlar yumurtlama 12. Gün bugün. Days doctor 3/5 dakika içinde beliren bi çizgi var kuruma değil ama yalancı çizgi mi? Markayla deneyimi olan var mı ?
Benimde bugün yumurtlamanın 12.günü ve testler negatif olsa 10.günde bile çıkıyor Oyüzden sizinki olabilir en azından bir çizgi var amaKızlar yumurtlama 12. Gün bugün. Days doctor 3/5 dakika içinde beliren bi çizgi var kuruma değil ama yalancı çizgi mi? Markayla deneyimi olan var mı ?
Yokki evde ya tüh. Nöbetçi eczane de uzak. Ama hep yalancı pozitif çıkaran markaymış 2 gün önce predictor yaptım negatifti ama o gün 10. Gündü..Elinde varsa bir ovalüsyon testi yaparmısın
Sen hangi markayla yaptım kuzumBenimde bugün yumurtlamanın 12.günü ve testler negatif olsa 10.günde bile çıkıyor Oyüzden sizinki olabilir en azından bir çizgi var ama
Canım predictor ile yaptım birde kaset testler surelab ve laboquickSen hangi markayla yaptım kuzum
Ovalüsyon denermişim o da az çok bilgi veriyorSen hangi markayla yaptım kuzum
Bi tek predictore güvenelim, o 10. Gün bile gösteriyor varsa hiçte yalancı çizgi çıkarmadı bana.Canım predictor ile yaptım birde kaset testler surelab ve laboquick
Bana çıkardı o daBi tek predictore güvenelim, o 10. Gün bile gösteriyor varsa hiçte yalancı çizgi çıkarmadı bana.
Vay arkadaş ya , aslında suç bizde bekleyemiyoruzki adet geçsin sonra gidip kan verelim .. ben 1 hafta kala başlıyorum.. days doctor 3 dakikada nasıl başarıyor bunu böyle çıkarmayı tam delirmelik..Bana çıkardı o da
aynen canım ya belkide doğru bilmiyoruz Oyüzden hep farklı markada bulundururum ben yani yani yalancı da olabilir doğru da ikilemde bırakan bir marja bende ilk dakika da çıkardığı bile olmuştuVay arkadaş ya , aslında suç bizde bekleyemiyoruzki adet geçsin sonra gidip kan verelim .. ben 1 hafta kala başlıyorum.. days doctor 3 dakikada nasıl başarıyor bunu böyle çıkarmayı tam delirmelik..
Bu marka aynı bende de bugün 2 3 dakikada böyle silik çıkardı ama herkes yalancı pozitif verdiğini söylüyorKızlar yumurtlama 12. Gün bugün. Days doctor 3/5 dakika içinde beliren bi çizgi var kuruma değil ama yalancı çizgi mi? Markayla deneyimi olan var mı ?
Ben bir daha yaptım aynı markadan aynı gün o negatifti. Öyle olunca bıraktım adeti bekliyorum. Negatiften pozitife dönse anlarım da pozitif test gerçek pozitif olsa aynı gün negatife dönmezdi sonuçta ..Bu marka aynı bende de bugün 2 3 dakikada böyle silik çıkardı ama herkes yalancı pozitif verdiğini söylüyor