- 25 Temmuz 2024
- 154
- 24
- 24
-
- Konu Sahibi denizatlas
Tekrar test yaptinizmiNormalde beklicektim cumartesiye kadar bugün de yaptın düne göre daha belirgin gibi geldi
Bu bugünkü testti şimdi acile kan vermeye gidicemTekrar test yaptinizmi
Kan testi negatif ciktiTekrar test yaptinizmi
Siz reglinize 10 gün var demişsiniz. Yani yumurtlama döneminiz yeni bitmiş üzülmeyin daha 10 gününüz varmış inşAllah olurKan testi negatif cikti
İnşallah nasip rabbim isteyen herkese nasip etsinSiz reglinize 10 gün var demişsiniz. Yani yumurtlama döneminiz yeni bitmiş üzülmeyin daha 10 gününüz varmış inşAllah olur
Beta 0.8 cikti ne oluyor sizce ?İnşallah nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benimde 0.01 çıktı nagatifBeta 0.8 cikti ne oluyor sizce ?
Adet gecikmesi olana kadar bekle gecikme olursa gel testi tekrarlayalim dediBenimde 0.01 çıktı nagatif
Hadi bakalım hayırlısiAdet gecikmesi olana kadar bekle gecikme olursa gel testi tekrarlayalim dedi
Hamileymişim... ama 3 aylıkken kalbi durdu malesef ki...merhaba denediniz mi başka bir test ile sonuç ne oldu
Kırmızıyken görmedim, kahverengiydi.Kanama kırmızı miydi acaba
Ben hamileymişim dünyalar benim olmuştu ama malesef 3 aylıkken kalbi durdu. Ayriyeten kistim ve miyomum olduğunuda öğrendim kürtaj esnasında... şimdide 70 gündür regl olmadım kürtajdan sonra. Yine days doctor test yaptım, yine silik çizgi çıktı. Ama 20 gün önce hcg m <2.00 idiMerhaba canım benimde ayın 6sında yumurtlamam oldu ovülasyonla takip ediyorum. Dün adet olmayı bekliyodum ama merakımdan aynı marka testden yaptım bende. Test ilk çalışırken karanlık bişe oluşdu ama sonra negatifdi. Yok diye bıraktım bi kaç saat sonra o karanlık yerden baya 2.çizgi oluştu. Başka markayla bugün yine denedim yine aynı şekilde. Bende beklemedeyim. Allahım bizleride hayırlı sağlıklı bebeklerle taçlandırsın inşallah. Bizde 2 senedir istiyoruz hiç bi sorun yok ama 3 kez kimyasal geçirdim.