- 26 Ağustos 2020
- 1.559
- 788
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
İnanırım canım bunlarda daysdoctor artımed duratest rezilliği kan vermiştim 0.100 çıkmıştıKızlar herkese merhaba ilk defa Days doctor adında eczaneden erken gebelik testi aldım fakat insanların duygularıyla oynamayın ya pozitif çıkartıyor kesinlikle almayın 1 saat sonra regli oldum kızlar kesinlikle almayın ve inanır mısınız ilk 30 saniyede çıktı bu çizgi
Bu markaların hepsi yalancı pozitif verdi yaşadığım hayal kırıklıklarını anlatamam hele geçen ay 3 pozitif gördüm farklı iki markadan . Allah belalarını versin ama. Bizde de suç satın alıp para kazandıriyoruz bu firmalaraKızlar herkese merhaba ilk defa Days doctor adında eczaneden erken gebelik testi aldım fakat insanların duygularıyla oynamayın ya pozitif çıkartıyor kesinlikle almayın 1 saat sonra regli oldum kızlar kesinlikle almayın ve inanır mısınız ilk 30 saniyede çıktı bu çizgi
Ayy hepsi de pozitif inanamıyorum yaİnanırım canım bunlarda daysdoctor artımed duratest rezilliği kan vermiştim 0.100 çıkmıştı
Çok haklısın çok biz de hata 3 pozitif bideBu markaların hepsi yalancı pozitif verdi yaşadığım hayal kırıklıklarını anlatamam hele geçen ay 3 pozitif gördüm farklı iki markadan . Allah belalarını versin ama. Bizde de suç satın alıp para kazandıriyoruz bu firmalara
Amin inşallahÇoğu testte yaşanıyor malesef, inşallah sonraki döneminde sağlıkla gebelik elde edersin, hemen umutsuz olma
Aynısı başıma geldi artimed gebelik testi iki tane alıp farklı günler yaptım ve ikisi de pozitif çıktı silik şekilde ama ben regl oldumKızlar herkese merhaba ilk defa Days doctor adında eczaneden erken gebelik testi aldım fakat insanların duygularıyla oynamayın ya pozitif çıkartıyor kesinlikle almayın 1 saat sonra regli oldum kızlar kesinlikle almayın ve inanır mısınız ilk 30 saniyede çıktı bu çizgi
Ayy hepsi de pozitif inanamıyorum ya
En güvenilir hangisi pekiİnanırım canım bunlarda daysdoctor artımed duratest rezilliği kan vermiştim 0.100 çıkmıştı
Nasıl güvenicez bu saatten sonra bilmiyorum gerçekten en güzeli kan vermekAynısı başıma geldi artimed gebelik testi iki tane alıp farklı günler yaptım ve ikisi de pozitif çıktı silik şekilde ama ben regl oldum
En güvenilir marka predictor şaşmayın asla ama eczaneden alın lütfen turuncu paketEn güvenilir hangisi peki
Geçen ay bana prodictor early anında çift çizgi çıkardı 1 gün sonra regl olmuştumAwox ve predictor early benim bi nebze olsun güvendiğim marka ama en en iyisi kan
Artık onada güvenim yok o zaman en iyisi kan testi bacımGeçen ay bana prodictor early anında çift çizgi çıkardı 1 gün sonra regl olmuştum
Amin amin inşallahBen yalanci da olsa gormedim hic pozitif bir suru marka test kullandim bu zamana kadarbir kere gordum silik onda da kimyasal oldu maalesef. Umarim hepimiz gercek cift çizgileri en kisa zamanda görürüz
Hatta ben de onda tamam demiştim gebeyim bir baktım regl oldum kan vermeye gitcektimArtık onada güvenim yok o zaman en iyisi kan testi bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?