C Cansu1414 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #1 Günaydın kızlar az önce test yaptım cizgiyi görüyorum silik çizgi var ama doğruluk payı varmı bu marka nin. Eklentiler 1000002538.jpg 80 KB · Görüntüleme: 28 1000002533.jpg 77,4 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlar az önce test yaptım cizgiyi görüyorum silik çizgi var ama doğruluk payı varmı bu marka nin.
I ifna1 Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #2 İnşallah vardır ama bu marka hep yalancı pozitif veriyor diye okumuştum sitede. Gecikmeniz varsa kan ile netleştirebilirsiniz Gönlünüze göre olsun
İnşallah vardır ama bu marka hep yalancı pozitif veriyor diye okumuştum sitede. Gecikmeniz varsa kan ile netleştirebilirsiniz Gönlünüze göre olsun
C Cansu1414 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #3 ifna1 .!.: İnşallah vardır ama bu marka hep yalancı pozitif veriyor diye okumuştum sitede. Gecikmeniz varsa kan ile netleştirebilirsiniz Gönlünüze göre olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canim peki sen gördün mü çizgiyi ben mi hayal görüyorum ama görüyorum bildiğin yaa fener tuttum o zaman komple gözüküyor.adetime 4 gün var
ifna1 .!.: İnşallah vardır ama bu marka hep yalancı pozitif veriyor diye okumuştum sitede. Gecikmeniz varsa kan ile netleştirebilirsiniz Gönlünüze göre olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canim peki sen gördün mü çizgiyi ben mi hayal görüyorum ama görüyorum bildiğin yaa fener tuttum o zaman komple gözüküyor.adetime 4 gün var
I ifna1 Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #4 Ben göremedim canım ama göz ile görünüyodur bazen telefonda belli olmuyor
C Cansu1414 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #5 ifna1 .!.: Ben göremedim canım ama göz ile görünüyodur bazen telefonda belli olmuyor Genişletmek için tıkla... Sağol canım bidaki yaptığım da atarım sana yine burdan
ifna1 .!.: Ben göremedim canım ama göz ile görünüyodur bazen telefonda belli olmuyor Genişletmek için tıkla... Sağol canım bidaki yaptığım da atarım sana yine burdan
I ifna1 Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu1414 #6 Cansu1414 .!.: Sağol canım bidaki yaptığım da atarım sana yine burdan Genişletmek için tıkla... Tamamdır inşallah bebiş seninledir
Cansu1414 .!.: Sağol canım bidaki yaptığım da atarım sana yine burdan Genişletmek için tıkla... Tamamdır inşallah bebiş seninledir