- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 32
-
- Konu Sahibi nergisss12
iki saat sonra yanlış olamaz mi 5dk sonrası doğru biliyorumMerhaba kızlar adetime 3 gün var testi days comfort testi yaprıktan 2 saat sonra bu şekilde görünür olan çizgi oldu sizce var mı birşey
Olabilir evet bir umut İşteiki saat sonra yanlış olamaz mi 5dk sonrası doğru biliyorum
predictor early al yap sabah ilk idrarinlaOlabilir evet bir umut İşte
Ben daha önce ondan aldım pozitif çıktığı halde gebe değildim bende bi sıkıntı oluyor o test ki kargoyla gelmesi çok uzun sürer yaşadığım yere elimde bundan başka test yokpredictor early al yap sabah ilk idrarinla
Normal fotoyu yükler misiniz? Çok karartmışsınız, anlaşılmıyor.Merhaba kızlar adetime 3 gün var testi days comfort testi yaprıktan 2 saat sonra bu şekilde görünür olan çizgi oldu sizce var mı birşey
anladım normal kaset yok muBen daha önce ondan aldım pozitif çıktığı halde gebe değildim bende bi sıkıntı oluyor o test ki kargoyla gelmesi çok uzun sürer yaşadığım yere elimde bundan başka test yok
Normal fotoyu yükler misiniz? Çok karartmışsınız, anlaşılmıyor.
Onu artık günüm geçerse alırım dedim teste sürekli yapıp para veriyorumanladım normal kaset yok mu
Fotoğraf çekince çıkmıyor evet sadece bakınca anlaşılıyor ilk yaptığımdada vardı sadece gözle bakınca görülüyor 2 saat olunca rengi biraz koyulaştı sadeceBen göremedim2 saat sonra çıkan kuruma çizgisidir yüksek ihtimalle
Yarın tekrarlayın o zaman varsa koyulaşması lazım çünkü, hayırlısı olsunFotoğraf çekince çıkmıyor evet sadece bakınca anlaşılıyor ilk yaptığımdada vardı sadece gözle bakınca görülüyor 2 saat olunca rengi biraz koyulaştı sadece
Bakalım inşallah teşekkür ederimYarın tekrarlayın o zaman varsa koyulaşması lazım çünkü, hayırlısı olsun
Ben göremedim
Kuruma çizgisine benzettim. Zaten bu kuruma çizgisi yarım saat 1 saatten sonra çıkıyorKızlar merhaba testi yaptıktan 1 saat içinde böyle bi çizgi çıktı regl 1 gün kaldı var mı sizde yolsa kuruma çizgisi mi
Nerdeyse 1 yıl oldu tekrar doktora gitmek zorundayım galiba adet oluncaKuruma çizgisine benzettim. Zaten bu kuruma çizgisi yarım saat 1 saatten sonra çıkıyor
Ben birde çizginin ince olmasından kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar süredir deniyorsunuz ?