Days comfort erken gebelik testi negatif

neselisirin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
10
10
39
Merhaba hanımlar,

Pcos hastasıyım ve yumurtlama günümü akıntıma göre takip ediyorum. Bu ay (sanki diğer aylar olmuyormuş gibi:)) umudumu yeşerten belirtiler hissetmiştim ve diğer aylara göre çok daha fazla denemiştik. Bata 4 gün kala heyecanlanıp days comfort gebelik testini yaptım ve bembeyaz bir negatifi aldım. Şimdi size konuyla bağlantılı bir kaç sorum olacak;

-Yumurtlama akıntısından bir kaç gün sonra aşırı su gibi şeffaf akıntım oldu. Hatta acaba yumurtlama günlerini mi karıştırdım dedim. Orada da bir denememiz oldu. Fakat bu akıntı sadece 3 gün sürdü. Yumurtlama döneminden sonra böyle bir akıntısı olan var mı?

-Bata şu an 2 gün var ve rahmimde inanılmaz bir ince sancı mevcut. Ayakta kaldığımda hiç sıkıntı yok ne zaman yatsam veya otursam ince ince sancı hissediyorum ama bu kramp gibi değil. Gebe olup da böyle bir belirti hisseden var mı?

-Şu an çok açık sarı akıntım var ama buradaki forumları ezberledim sayılır:) böyle olup gebe olan da var olmayan da ama madem her şeyimi anlattım bunu da söylemeden geçmeyeyim.

-Days comfortta adetten önce pozitif, adet günü/sonrası pozitif sonuç alan var mı? Ya da days comfortta yanlış sonuç alan?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler🙏🏻 Tüm isteyenlerin kucakları dolsun inşallah🙏🏻

Merhaba canım yumurtlama gününü biz bilemiyoruz her akıntı yumurtladığımız anlamına da gelmiyor bazen akıntı oluyor 2 gün sonra yumurtlayabiliyoruz bunu anlamamızın tek yolu ovulasyon testi eğer vakit kaybetmektir istemiyorsan ona göre hareket et derim işin daha garanti olur.

Başka bu testte adet öncesinde negatif çıkıp sonrasında pozitif sonuç alan yok mu?
Ben bu testo alıp adete 6 ve 4 gün varken yaptım negatif çıktı..nasılsa hamile değilim adet olucam diye beklemeye başladım adetim 4 gün gecikince normal ucuz test alıp yaptım ve pozitifti.. sonra kanda da pozitif çıktı..

Ben bu testo alıp adete 6 ve 4 gün varken yaptım negatif çıktı..nasılsa hamile değilim adet olucam diye beklemeye başladım adetim 4 gün gecikince normal ucuz test alıp yaptım ve pozitifti.. sonra kanda da pozitif çıktı..
Ağzınızdan bal damlıyor bugün gecikmenin 2, günü ama kaset testte yine negatifi gördüm... inşallah bu gecikme de sizinki gibi hayra alamettir:)

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var

Bnm normal kaset testlerle adete 4 gün kala ve 2 gün kala negatif çıkmıştı. Adet geçikmem olduktan 2 gün sonra sabah 1 damla kahve turuncu arası leke gelmişti o gün yaptıgım testte çok çok silik bi çizgi vardı. 2 gün daha bekledim adet geçikmemin 4.günü yaptıgım test yine silik çıktı. Adet geçikmemin 6. Günü kan testine gittim sonuç çıkana kadar heyecandan duramadım eve gelirken days comfort aldım ve o da silik çıktı erken test olmasına rağmen ve kan sonucum 374 dü yani

Bnm normal kaset testlerle adete 4 gün kala ve 2 gün kala negatif çıkmıştı. Adet geçikmem olduktan 2 gün sonra sabah 1 damla kahve turuncu arası leke gelmişti o gün yaptıgım testte çok çok silik bi çizgi vardı. 2 gün daha bekledim adet geçikmemin 4.günü yaptıgım test yine silik çıktı. Adet geçikmemin 6. Günü kan testine gittim sonuç çıkana kadar heyecandan duramadım eve gelirken days comfort aldım ve o da silik çıktı erken test olmasına rağmen ve kan sonucum 374 dü yani
E ne güzel hayırlı olsun değerinizi 2 güne bir kontrol ettirin 2 katına çıkmadı lazım 2000 lerdeyken de kese görünür inşaAllah

X