- Konu Sahibi DertlerDerya
-
canim net konus acik kapi birakma dik ol umudu kalmasin
unutacaksin merak etme ne muebbet aski
bak burda o kadar kadiniz sor bakalim ilk askimizla mi evlenmisiz
evet haklısınız hem şu çarpık topluma bi üye dil bi başkaldıranlardan olurum belkide.... bugün ben yaparım yarın çocugum sanırım ne olursa olsun ailemi üzmemem lazım... en azından annemi....
çok tşk ederim çok düşündüm sadece bazı kelimeler var yuva yıkan (((inanın çok söledim boşan daha sonra bana dedigi ben senden cinsel bişey istemedim istemem güzel kızsın bişey dicem alınma bak benim karım senden kat kat güzel ama olmuyo sevemedinmi sevemiyorsun iş güzellik olsa mutlu olurdum ama senin temiz kalbine merhametine dik başlılıgına namusunasevdalıyım sen olsanda olmasanda bitecek kendini suçlu görme dedi ne denebilir???
simdi mantikli dusunmeye basladin iste
anneni uzme degmez hicbir seye
duzgun biriyle evlen ki bundan sonraki ikinci hayatinda seni yukari ceksin mutlu etsin
bu hayati sen secmedin ve aci cekiyorsun ama bundan sonrasini sen sececeksin dogruyu sec omrun boyunca mutsuz olma
bu kisir donguden kurtul hersey senin elinde
Naptin ayrildinmi şekerim[/QUOdaha yeni geldim. konuştuk konuşturmadı bile bana kimden akıl alıyorsun bilmiyorum ama seni asla bırakmam dedi tehdit bari konuştu bende ortamda huzursuz luk çıkmasın die sustum bi kaç gün geçsin bi konu bulur tartışır ayrılırım.... olacak kesinlikle ama şöle ama böle
arkadaşlar benim şifremi bi arkadaşım ele geçirmiş ve benim adıma asılsız bi konu açmış bu siteyi bilmedigi için chat ortamı gibi bi platform sanmış konunun benle alakası yada bi asılı yoktur böle bişeylede karşılaştıgım için üzgünüm ve hepinizin affına sıgınıyorum şifremi deiştirdim.umarım affedersiniz sonsuz özürler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?