- Konu Sahibi DertlerDerya
-
yuva yıkanın yuvası olmaz..
çaresizlikle sığındığın bu ilişkiden biran önce sıyrılıp hayatını başka yönde çiz derim..
evli insanı ayartmışsın her ne olursa olsun..
eden bulur güzelim..yapma..yasakkelime
yol yakınken dön..:teselli:
bu gerçeklerin hepsinin farkındayım çocuk allah rızası için ona olan sevgimdende olsa bakarım ama kaldırabilirmiyim bilemiyorum???ama çok seviyorum ve ilk kezGüzelim insan yaş aldıkça hayatında fikirleri çok yön değiştiriyor
sen şuan körkütük aşık olduğun için gerçekleri göremiyorsun
hepimiz öyleyiz amma vede lakin
dışarıda körpecik delikanlılar varken neden sorunlu biriyle evlenip hayatını mahvetme yolundasın ha?
bir çocuğu var ve eski eşiyle görüşmek zorunda buyüzden, katlanabilecekmisin buna?..
iyi tahlil edebiliyormusun?..ilerde o çocuğun annesine bişey olursa allah korusun sen bakabilecekmisin o yavruya? o sorumluluğun altına girebilecekmisin?unutmaki insan kendi çocuklarına bağırsada çağırsada sorun olmaz çünkü özdür..ama üvey ebeveynler kaşlarını bile çatsa onlar üveydir ve kötü olurlar..bu toplumun genelinde böyledir..istisnalar elbette vardır...
herkesin ailesinin içinde sorunlar var ama bu sorunlar yüzünden kimse körükörüne evlenmiyor...evlenenlerinde sonu hüsran...
evlilik zor mesele oyüzden nekadar sorunsuz olursa okadar mutlu olursun....
fikrimce bu iş olmaz olmamalı...
a.s.
cnm erkekler nedense eşlerini hiç sevmezler çocukları için katlanıyorlardır,zoraki evlenilmiştir,anne baba baskısındandır,yazar dururlar.hele senin gibi bir çıtırı, onun gözüyle tabi.başka türlü nasıl ikna edebilir.eminim söylediklerinin yarısı yalan.bu gencecik yaşında iki tane hatun eskitmiş bir adama nasıl güvenirsin.üstelik hala evli.belkide asla boşanmayacak.seni oyalıyor.çok büyük hata yaparsın bu ilişkiye devam etmekle.son pişmanlık da fayda etmez.klava:
bu gerçeklerin hepsinin farkındayım çocuk allah rızası için ona olan sevgimdende olsa bakarım ama kaldırabilirmiyim bilemiyorum???ama çok seviyorum ve ilk kez
duygularını kesinlikle yargılamıyorum.sonuçta insan ,falanca gün, falanca saatte şu adama aşık olacağım diye kendi kendini ayarlayamaz aşk aniden ortaya çıkar .yalnız bu adan pek iyi birine benzemiyor aşkının mantığının önüne geçmesine izin verme .eğer boşanacaksa boşansın,biraz adamı göz hapsine al.yani halini hareketlerini ,biraz daha kontrol et....çok ama çok zamana ihtiyacın var bu adamla bir gelecek düşünmek için.
evet ne deseniz haklısınız hep manytıkla yaşamaya çalıştım..ama bu sefer bi aptal gibi davranıyorum fikirleriniz bana güç veriyor hepinize tşkler ederim... peki bişey sorucam sizce aile meselelerimi nasıl halledebilirim babamı red ettim yüregimde annemde boşanmak istiyor 3 kardeşim daha var bakarım ben onlara rabbim gücünü verir sanırım..şimdi senin yazdıklarını okuduğumda 8 senedir tanıdğım bi arkadaşım aklıma geldi gerçi her akşam bize gelir onu ve yaşadıklarını unutmamıza fırsat kalmaz
canımmmmmmmm güzel arkadaşım benim 8 senedir tanıdıgım dediğim arkadaşım 2 defa sen gibi farklı erkeklerle aynı hataya düştü HATAYA diyorum özlellikle çok konuştuk çok dertleştim çok dil döktüm ama oda sen gibi yok beni çok seviyo yok aglıyo yok ayrılamıyoruz diye senağlamasenağlama
Sonuç ne oldu benim dediğim yani burdaki arkadaşların sana dediği bi gün dövcektim artık seni sopa akıllandırır deyip ama kıyamadım sonra bikaç gün bizde kal eve gitme dedim işe gidiyo ve bize geliyodu alıp karşıma her akşam konutum ve ayrıldı ve o çıktığı 2 evli adam hala evliiiiiiiii yani bu erkeklerin her zaman aynı numarası
Ve en önemlisi bi erkek çocuk yapmak istemezse çocuk olmaz bunu bütün bayanlar bilir özellikle evli olanlar eminim bana katılcaklardır tek gece birlikte olduk ondan sonra hep ayrı yattık hikaye yaniklava:
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ ona şunu de boşan ondan sonra karşıma gel o zaman kadar beni arama bakalım nolcak
haklısın acı ama gerçek bilmiyorum 5 ay peşimden koştu yaklaşık 4 aydırda çıkıyoruz bazen bitsin artık diyorum bazende olmuyor....kararsız bir aptalım sanırım...
evet ne deseniz haklısınız hep manytıkla yaşamaya çalıştım..ama bu sefer bi aptal gibi davranıyorum fikirleriniz bana güç veriyor hepinize tşkler ederim... peki bişey sorucam sizce aile meselelerimi nasıl halledebilirim babamı red ettim yüregimde annemde boşanmak istiyor 3 kardeşim daha var bakarım ben onlara rabbim gücünü verir sanırım..
evet bi msj çektim uzak durmaya çalışıcam bakalım zaman ne gösterecek ???zaten evlilik falan bana göre dil ilerdede böle bişi olacaksa ki ben ona bi evlat verdimde sevgisiz büyümesini istemiyorum piskolojisi bozuk bi genç yetiştirmek istemiyorum...5 ay ne ki?
isterse 10 yıl koşsun peşinden...
Bu adamdam koca olmaz sana...
Duygularına göre değil,mantığına kulak vermen gereken zaman..Çünkü adamın geçmişi çok vukuatlı...Üstelik hala evli...
Ben sana söylediği bir çok şeyi senin gözünü boyamak için söylediğini düşünüyorum..Yalan yani...
Bu adamdan hiç bir beklentin olmamalı,hatta mümkün olduğunca uzak durmalısın...
Evli bir adamlayken karşıdan ne tür bir imaj çizdiğini düşündün mü?
Kendine yazık günah etme..Daha çok gençsin...
evet bi msj çektim uzak durmaya çalışıcam bakalım zaman ne gösterecek ???zaten evlilik falan bana göre dil ilerdede böle bişi olacaksa ki ben ona bi evlat verdimde sevgisiz büyümesini istemiyorum piskolojisi bozuk bi genç yetiştirmek istemiyorum...
canım öncelikle annen babanla arasındaki sorunu çözmeli ve boşanıcaksa boşanmalı babamı reddettim demişsin ne olursa olsun baban o senin sana bişey olsa ilk koşacaklardan biri o tamamıyla ipleri koparma derim ama bi süre istiyosan araya mesafe koyabilirsin.Kardeşlerine annenle birlikte tabi bakabilirsiniz annen yanılmıyosam çalışacaktı. Ama yaşın 20 hayat senin sandığın kadar tozpembe değil bunu öğrenme cagına gelmiş birisin.Umarım herkes doğru yoldan sapmadan hayatına devam eder allah bizi yanlış kişilerle karşılaştırmasın.:Saruboceq:
ben hem bu siteden okuduklarımla hemde cevremdeki arkadaşlarımın yaşadıklarından ders alarak yaşamaya çalışıyorum bunu sana da tavsiye ederim
Nasilki bazi seyleri anlamak cözmeye yetmiyorsa,
Sevmekte bir evlilik icin yeterli degil güzelim...
Evlilik öyle kolay lokma degil, helede böyle sorunlu bir adamla!
Baksana 2. evlilik, cocuk, siddet, yani ben pek bir tutulur tarafini göremedim...:1no2:
Yol yakinken dönmek var, veya yasayip görmek var, fakat görünen köy kilavuz istemez arkadasim!!
Cok iyi düsün, bak onu bir hayatina soktun nasil olumsuz yönde gelisti hersey ve hayatinda oldugu sürecede öyle olucak!
Annenle kardeslerinle bir yok ciz kendine:teselli:, Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
11 yaşındaydım çalışmaya başladım babam iflas etti bazen ekmek alacak paramız olmadı annem sobanın üstünde ekmek pişirdi büyükbabam alışveriş yapı getirdi bunuda getirmemde elden utanıyorum dedi hayat hiç bana toz pembe olmadı ve sürekli şiddet gördüm sence hala toz pembemidir hayat bana???
sonuçta 2 evlilik sonrası benide gözden çıkarmaz diye düşünüyodum... ki ailemi sorunlarımı biliyor....ama sanırım olmaz yagmurdan kaçarkjken doluya tutunurummm!!! okadar karasızımki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?