Dayanması çok zor..

Allah kalbine ferahlik versin. Sma li cocuklarin instagramda videolarini paylasiyorlar kuzular nasil agliyor acidan buna yurek mi dayanir. Sizde anne olarak evladinizin aci cekmesini istememissiniz allah içinizi biliyor üzülmeyin. Biz bile düşse bi yeri ufacik acisa canimizdan can gidiyor yavrunuz dogsaydi çok acilar cekicekti kucucuk bedeniyle. O zamanda dicektiniz aldirsaydimda yavrum bu acilari çekmeseydi. Şimdi en güzel yerde en mutlu haliyle hic aci çekmeden sizi bekliyor. Caninizi sikmayin lutfen anneler evlatlari için en dogru karari verir o nedenle siz ne karar verirseniz dogrusu odur.

Cevap verecektim ama vazgeçtim, zamanıma yazık. Onun yerine gider 2-3 sayfa daha ders çalışırım. Size iyi geceler

‘Benim bebeğime risk var demişlerdi sağlıklı doğdu’ cümlesi konu sahibini acıtmaktan başka ne gibi bir yardımı oluyor konu sahibine? Biraz açarmısınız?

Benim bebegime evet risk var dediler ilk gebelgim olunca cogu kişi gibi bende korktum ama saglıklı dogdu CUNKU BENİM Kİ TARAMA TESTİYDİ KESİN VE NET DEGİLDI AMA SİZİNKİ KESİN BİR DURUMMUS ALDIRMANIZ DOGRU OLMUS YASINIZ GENC BUNU DUSUNEREK BİRDAHAKİ OLASI GEBELİGİNİZİ ETKİLEMEYİN diye de ekledim tam anlamıyla oyle yazamadıysamda Boyle ifade etmek istedim aslında. Aman cımbızlayın.

Niyetiniz iyi olabilir. Ama bu dediğiniz konu sahibinin ciğerini yakar. Bir durun ve konunun öznesinin kendiniz olduğunu düşünün.. gerçekten çok zor. Kafasında acabalar var. Aldırmasamıydım vs. Ben aldırmadım sağlıklı oldu AMA… dediğinizde amadan sonrası önemli değil onun için öncesi yeternce yakıyor onun canını. Umarım anlatabilmişimdir.

Dua et sen cehennemlik olma saçma sapan yorumunla , mesela biz bu yoruma şahit olduk ! Kötülük akıyor .sende bizim gibi insansın degil mi ? Ne güzelde kadının acısını iyice daglamaya calismissiniz öyle,böyle saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın

Benim bebeğim için neler dediler bı bilseniz kan değeri yüksek di yürüyemez konuşamaz oturamaz gibi şeyler şimdi 2 çocuğum var ikiside çok şükür saglikli
Eee napalim şimdi ,amaç ne ? Konu sahibi neeee yapsın ne ? Geri döndürme ihtimali olmadığına göre ! Nerde tuhaf düşünceler

Son düzenleme:
Dişi aslanlar sakatlanmış, yaşama olasılığı düşük gördüğü yavrularına süt bile vermiyorlar. Diğer sağlıklı yavruları besliyorlar.
kendi inancına göre hareket edenler ayrı, herkese saygı duyuyorum ama sağlıklı yavrular yetiştirmek istemek de bana göre kınanacak bir durum değil.

Cocugunuz yok galiba buyuk konusmussunuz. Benim oldugu icin size birsey soylemek isterim boyle konusmayin yarin birgun basiniza gelir çok zor çok buyuk bir aci. Allah vicdani olan kimseye evlat acisi gostermesin. Hastada olsa engellide olsa bayanin yavrusu o. Herkesin tabiki dusuncesi farkli burda bircok konuda herkes yorum yapiyor ama bu konu ozel bence lutfen 2 kere dusunerek yorum yapsa herkes en azindan acisi biraz hafifler.

Tabi ki tüm samimiyet imle yazıyorum inanın ben Boyle konularda cok daha hassasım. Benzer bir örnek vereyim benm eşim işi geregi ilçeye gidiyor 15-20 gunlugune. İş yerinin bahcelerijde tavsanlar kediler kopekler ördekler falan var aileler gelip seviyor ilgileniyor falan. Kızımda orda bir kediyi cok sevdi eşim ilçeye gidecek diye dedi kedilerden birini yakalayabilisem eve getirsyimde ben yokken kızım onla oyalansın evde sıkılmayın dedi ben de önce acıkcası tavsan besliyordum evden tüyleri temizlemek 3-5 ayımı aldınerdeyse ve evde bebek olunca hayvnsşarı ne kadar sevsemde tüy kıl temizlemekle ugrasmıyım dedm oda yine de getirdi hayvan geldi ama ıshal bildigniz iş yeirnde önlerine geleni veriyorlar annesi sutten kesmiş bırakmış iş yeirnde artan yemekleri falan veriyorlar kucuck kedilere bende esime kızdım hiçmi ilgilenen yok hayvan ishal yaparken acı çekiyor iyi gelecek seyler verdim haslanmıs bişeyler falan düzeldi cok sukur simdide alıstık esim gelince geri goturcem belki annesş falan gelir geri dedi ya dedm bu yavruyu iyileştirdim geri veremem orda bakan yok yine ıshal olacak YA KESKE GETİRMESEYDİN HASTA OLDUGUNU GORMESEYDİM BİLMESEYDİM YA DA GOTURME İYİLEŞMŞKEN BENM AKLIM KALIR SİMDİ DEDİM. yani ben aslında konu sahibine aldırmasının daha dogru oldugunu söylemek istedim hasta oldugunu gormek bilmek bakmak ona daha zor olacak onun için.oyuzden görmeden bilmeden aldırması dogru karardı. Ve netmiş sonucu. Biizmki net degildi ilk kez hamile olan biri için risk ve ihtimallerde kotu hissettiriyor.allah etmeye benmde sonucum net olsaydı dunyaya getiremezdim kendim için degıl ama bebek için o hastalıkla yasasın istemezdim acıkcası. Genctir yası rabbim saglıklı bir bebek nasip eder inşallah o teselli edecektir ama artık üzülmemesini isterim su berbat dunyanın akışında eziyet cekecegine annesinin melakesi olması daha hayırlı. bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum konu sahibi için

Merhaba, zor bir karar vermişsiniz. Kendi bakış açıma göre doğru bir karar vermişsiniz. Başka konularda da bahsetmişimdir, ölü doğduğum için gözümde bir problem vardı, eskiden çok belli oluyordu şimdi eskisi gibi değil, insanlar farketmiyor bile. Engele giriyormuş görme ve hareket kaybı yüksek olduğu için. Bu küçücük, sizin testlerde çıkanların yanında gerçekten küçük kalan şey yüzünden bile inanılmaz zorbalıklara maruz kaldım, birçok hayalimden vazgeçtim ve ciddi manada çok mutsuz oldum. Yeni yeni iyileşiyorum ruhen. Demek istediğim, evet yarın ne olacağımız belli değil, hepimiz birer engelli adayıyız fakat kesin bir şekilde engelli olacak, hayatı dilediğince yaşayamayacak, hep bakıma muhtaç olacak bir çocuğu göz göre göre dünyaya getirmek gerçekten bencillik olurdu. Çünkü bahsettiğiniz ağır bir engellilik durumu anladığım kadarıyla. Hem size, hem o çocuğa yazık olurdu. Siz iyi bir insansınız, bu süreci atlatmak için destek alın lütfen, iyi gelecektir. Umarım çok mutlu olursunuz

Biz de gözümüzü dört açmış sizin cevap vermenizi bekliyorduk ya
Ay işsizler ya pusu kurmuşlar kime olumsuz yorum yapsak direkt doluşup ya saldırıyorlar ya da beğenmeme yağmuruna tutuyorlar.

Allah acınızı hafifletsin. Başına gelmeyen bilmez. Yakın bir arkadaşım yaşadı bunları. Pişmanlığınızı anlıyorum ve normal görüyorum.Kendinizi toparlamaya çalışın. Rabbinizden yardım isteyin. Allah size saglikli ve hayırlı evlatlar nasip etsin Namaz kılın ve dua edin derim.Allah salih sağlıklı yavrular nasip etsin.

Son düzenleme:
Kimin 2. Üyeliğisiniz acaba diyeceğim ama, pek zekice bir hareket olmadığı için de kimin yaptığını tahmin etmek zor değil. Size iyi eğlenceler cınım
Hadi canım sen git o 2 sayfaya iyice bir çalış kafana girmemiş belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…