- Konu Sahibi Fightfreedomm
-
Allah kalbine ferahlik versin. Sma li cocuklarin instagramda videolarini paylasiyorlar kuzular nasil agliyor acidan buna yurek mi dayanir. Sizde anne olarak evladinizin aci cekmesini istememissiniz allah içinizi biliyor üzülmeyin. Biz bile düşse bi yeri ufacik acisa canimizdan can gidiyor yavrunuz dogsaydi çok acilar cekicekti kucucuk bedeniyle. O zamanda dicektiniz aldirsaydimda yavrum bu acilari çekmeseydi. Şimdi en güzel yerde en mutlu haliyle hic aci çekmeden sizi bekliyor. Caninizi sikmayin lutfen anneler evlatlari için en dogru karari verir o nedenle siz ne karar verirseniz dogrusu odur.Teşekürler ederim. Kendimden utanıyorum hayatım 6 ay içinde karardı. Ben böyle bir insan değildim diye kendime kızıyorum. O kadar hayat dolu yardımsever insana hayvana değer veren bizler kendi canımız kanimizdan vazgeçtik. Kendimi katil hissediyorum öyleyim. Destek alıyorum ama.. Bir karar verdik arkasında durmalıyız her şeyin farkındayım yine de gönlüme söz geçmiyor bazen teşekkür ederim
Sorumu mu beğenmediniz?‘Benim bebeğime risk var demişlerdi sağlıklı doğdu’ cümlesi konu sahibini acıtmaktan başka ne gibi bir yardımı oluyor konu sahibine? Biraz açarmısınız?
Cevap verecektim ama vazgeçtim, zamanıma yazık. Onun yerine gider 2-3 sayfa daha ders çalışırım. Size iyi gecelerKeske diyecegi bir durum yok, zaten özellikle dedim sizin tanı netmiş kesin bir bilgiymş aldırması dogru olmus diye . benim testim test net degildi ama bende SONUCTA İLK kez hamile kaldığım gibi ilk kez bİR TEST yaptırdıgım ve doktor kötü bişeymiş gibi ihtimal verdigi İÇİN korkmustum ama saglıklı dogdu demek istedim. Ve özellikle yine söyledim hasta bir bebegi aldırmanız daha dogru bir karar olmus diye cunku smalı veya baska rahatsızlıgım olan birsürü bebek var bile isteye dunyaya gelmiş onlar ve aileler adına üzülüyorum diye belirttim.tam okumamıs anlamamıssınız.kaldı ki ben o donem 1.derece yakınıma kaybetmiştim o an test mest bebek vs düşincek durumda bile degildim. Böyle sizin gibi 3-5 kişi var ortalık karıştıran konuyu evirip cevirip baska yere saptıran sanki konu sahbini niye aldırdın diye linç ettiktek hassas sizsiniz boyle konularda zaten
‘Benim bebeğime risk var demişlerdi sağlıklı doğdu’ cümlesi konu sahibini acıtmaktan başka ne gibi bir yardımı oluyor konu sahibine? Biraz açarmısınız?
Niyetiniz iyi olabilir. Ama bu dediğiniz konu sahibinin ciğerini yakar. Bir durun ve konunun öznesinin kendiniz olduğunu düşünün.. gerçekten çok zor. Kafasında acabalar var. Aldırmasamıydım vs. Ben aldırmadım sağlıklı oldu AMA… dediğinizde amadan sonrası önemli değil onun için öncesi yeternce yakıyor onun canını. Umarım anlatabilmişimdir.Benim bebegime evet risk var dediler ilk gebelgim olunca cogu kişi gibi bende korktum ama saglıklı dogdu CUNKU BENİM Kİ TARAMA TESTİYDİ KESİN VE NET DEGİLDI AMA SİZİNKİ KESİN BİR DURUMMUS ALDIRMANIZ DOGRU OLMUS YASINIZ GENC BUNU DUSUNEREK BİRDAHAKİ OLASI GEBELİGİNİZİ ETKİLEMEYİN diye de ekledim tam anlamıyla oyle yazamadıysamda Boyle ifade etmek istedim aslında. Aman cımbızlayın.
Biz de gözümüzü dört açmış sizin cevap vermenizi bekliyorduk yaCevap verecektim ama vazgeçtim, zamanıma yazık. Onun yerine gider 2-3 sayfa daha ders çalışırım. Size iyi geceler
Dua et sen cehennemlik olma saçma sapan yorumunla , mesela biz bu yoruma şahit olduk ! Kötülük akıyor .sende bizim gibi insansın degil mi ? Ne güzelde kadının acısını iyice daglamaya calismissiniz öyle,böyle saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayınYaşayan bir canlıyı hayattan koparmak ve atan kalbi durdurmak sadece Allah'a mahsustur belki bu sizin sınavınızdi ve herşey düzelecekti yada düzelmeyecek ama o evlat sizi cennete alacaktı kusura bakmayın ama bu bir cinayet ben hamileyken de çocuğuma neler dediler her doktor ama dualarla doğurdum pişman değilim herşey yavaş yavaş yoluna giriyor . Bence kimseyi anlatıp şahit tutmayın ve sürekli Tevbe edin
Biz de gözümüzü dört açmış sizin cevap vermenizi bekliyorduk ya
2. Üyelik yassak
Eee napalim şimdi ,amaç ne ? Konu sahibi neeee yapsın ne ? Geri döndürme ihtimali olmadığına göre ! Nerde tuhaf düşüncelerBenim bebeğim için neler dediler bı bilseniz kan değeri yüksek di yürüyemez konuşamaz oturamaz gibi şeyler şimdi 2 çocuğum var ikiside çok şükür saglikli
Dişi aslanlar sakatlanmış, yaşama olasılığı düşük gördüğü yavrularına süt bile vermiyorlar. Diğer sağlıklı yavruları besliyorlar.Yaşayan bir canlıyı hayattan koparmak ve atan kalbi durdurmak sadece Allah'a mahsustur belki bu sizin sınavınızdi ve herşey düzelecekti yada düzelmeyecek ama o evlat sizi cennete alacaktı kusura bakmayın ama bu bir cinayet ben hamileyken de çocuğuma neler dediler her doktor ama dualarla doğurdum pişman değilim herşey yavaş yavaş yoluna giriyor . Bence kimseyi anlatıp şahit tutmayın ve sürekli Tevbe edin
Cocugunuz yok galiba buyuk konusmussunuz. Benim oldugu icin size birsey soylemek isterim boyle konusmayin yarin birgun basiniza gelir çok zor çok buyuk bir aci. Allah vicdani olan kimseye evlat acisi gostermesin. Hastada olsa engellide olsa bayanin yavrusu o. Herkesin tabiki dusuncesi farkli burda bircok konuda herkes yorum yapiyor ama bu konu ozel bence lutfen 2 kere dusunerek yorum yapsa herkes en azindan acisi biraz hafifler.Boş bir vicdan azabı diyorum... Çocuk doğsa daha mı iyiydi ya ömrünü ağrılar acılar içinde sürekli muhtaç yaşasa daha mı iyiydi yani? Çok tuhaf dertleriniz var gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.
Tabi ki tüm samimiyet imle yazıyorum inanın ben Boyle konularda cok daha hassasım. Benzer bir örnek vereyim benm eşim işi geregi ilçeye gidiyor 15-20 gunlugune. İş yerinin bahcelerijde tavsanlar kediler kopekler ördekler falan var aileler gelip seviyor ilgileniyor falan. Kızımda orda bir kediyi cok sevdi eşim ilçeye gidecek diye dedi kedilerden birini yakalayabilisem eve getirsyimde ben yokken kızım onla oyalansın evde sıkılmayın dedi ben de önce acıkcası tavsan besliyordum evden tüyleri temizlemek 3-5 ayımı aldınerdeyse ve evde bebek olunca hayvnsşarı ne kadar sevsemde tüy kıl temizlemekle ugrasmıyım dedm oda yine de getirdi hayvan geldi ama ıshal bildigniz iş yeirnde önlerine geleni veriyorlar annesi sutten kesmiş bırakmış iş yeirnde artan yemekleri falan veriyorlar kucuck kedilere bende esime kızdım hiçmi ilgilenen yok hayvan ishal yaparken acı çekiyor iyi gelecek seyler verdim haslanmıs bişeyler falan düzeldi cok sukur simdide alıstık esim gelince geri goturcem belki annesş falan gelir geri dedi ya dedm bu yavruyu iyileştirdim geri veremem orda bakan yok yine ıshal olacak YA KESKE GETİRMESEYDİN HASTA OLDUGUNU GORMESEYDİM BİLMESEYDİM YA DA GOTURME İYİLEŞMŞKEN BENM AKLIM KALIR SİMDİ DEDİM. yani ben aslında konu sahibine aldırmasının daha dogru oldugunu söylemek istedim hasta oldugunu gormek bilmek bakmak ona daha zor olacak onun için.oyuzden görmeden bilmeden aldırması dogru karardı. Ve netmiş sonucu. Biizmki net degildi ilk kez hamile olan biri için risk ve ihtimallerde kotu hissettiriyor.allah etmeye benmde sonucum net olsaydı dunyaya getiremezdim kendim için degıl ama bebek için o hastalıkla yasasın istemezdim acıkcası. Genctir yası rabbim saglıklı bir bebek nasip eder inşallah o teselli edecektir ama artık üzülmemesini isterim su berbat dunyanın akışında eziyet cekecegine annesinin melakesi olması daha hayırlı. bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum konu sahibi içinNiyetiniz iyi olabilir. Ama bu dediğiniz konu sahibinin ciğerini yakar. Bir durun ve konunun öznesinin kendiniz olduğunu düşünün.. gerçekten çok zor. Kafasında acabalar var. Aldırmasamıydım vs. Ben aldırmadım sağlıklı oldu AMA… dediğinizde amadan sonrası önemli değil onun için öncesi yeternce yakıyor onun canını. Umarım anlatabilmişimdir.
Ay işsizler ya pusu kurmuşlar kime olumsuz yorum yapsak direkt doluşup ya saldırıyorlar ya da beğenmeme yağmuruna tutuyorlar.Biz de gözümüzü dört açmış sizin cevap vermenizi bekliyorduk ya
Kimin 2. Üyeliğisiniz acaba diyeceğim ama, pek zekice bir hareket olmadığı için de kimin yaptığını tahmin etmek zor değil. Size iyi eğlenceler cınımBiz de gözümüzü dört açmış sizin cevap vermenizi bekliyorduk ya
Hadi canım sen git o 2 sayfaya iyice bir çalış kafana girmemiş belli kiKimin 2. Üyeliğisiniz acaba diyeceğim ama, pek zekice bir hareket olmadığı için de kimin yaptığını tahmin etmek zor değil. Size iyi eğlenceler cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?