Dayanılmaz ateş basmaları.

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.563
59
Hatunlar, konuyu yerine açtım. Bir Allahın kulu mesaj yazmadı. O yüzden buraya açıyorum. Yanıyorum kızlar. Menopoza giriyorum ve bu ateş basmaları beni bayıltacak kadar şiddetli oluyor. Kalbim duracak gibi hissediyorum. Henüz gitmedim doktora, gideceğim ama. Yaşayanınız varmı, önerileriniz neler. İki haftadır çok kötü oluyorum. Ateş basmasını, anlık depresyona benzer duygular eşlik ediyor. Kendimi iki üç dakika bir uçuruma yuvarlanıyor gibi hissediyorum. Kısa sürüyor, ama o an canımdan can çıkıyor sanki.

Civan percemi oneriyorum. Hemen etki etmiyor ama zamanla hic kalmiyor. Benimki normal menopoz degilde ama, igne vurulmustum menopoza girmek icin bir hastaliktan dolayi

Civan percemi oneriyorum. Hemen etki etmiyor ama zamanla hic kalmiyor. Benimki normal menopoz degilde ama, igne vurulmustum menopoza girmek icin bir hastaliktan dolayi
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende bitkisel bir çare arıyorum ilaç kullanmak istemiyorum. Yarın gitmeyi düşünüyorum aktara. Ateş basmasından ziyade o esnada yaşadığım ruhsal çökkünlük beni çok etkiliyor. Özellikle gece böyle hissediyorum. Uyumak işkenceye dönüştü. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım.

X