Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha şımdı msn de dıyokı bana ee sen benı bugun nıye hıc merak etmedın insan arada sorar itanem napıyosun diye beni cok uzduncokacimcoookbu gece uykun gelene kadar seninleyimşakkıdı ama uykum geldı bıleeee bıtanemmmmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
evet saat 12.55 suları ve ben yataktayım tabi sözdeeeeeeşakkıdı yaşasın kötülük yha !!! olucak ben inanıyorum kuzuda olucak hatta amacım deniz atı gül sensible hatta anneni yatır gelkaydirigubbakcemile5
şimdi tatmin olmadı yha mesaj atmışsen baya yorulmussun bi anda cıktın gittin neyse Allah rahatlık versin:s bende ded'm evet yoruldum tatli rüyalar canım tabi buda sinir etti ama tatlı dil kızamıyoda sen bişeye bozuksun sanki ama madem uykun var vaktini almıyım demiş bende yok sorun falan merak etme bitanem ıı gecelr yazdımkötükedihüso yok bu sefer ne olursa olsun zafer benim olucakkk!!!!!!!!!
şimdi moral bozmak istemem seninkinin huyunu suyunu da bilemem ama kendi adıma konuşayım benim erkek arkadaşım saklama gereği duyduğu bi konu varsa ve bende bu konu hakkında üstüne gittiysem bağarıp çağırmaya başlar azarlar...
garipmiş yha bir buçuk gün de de olurmu hiç düşüncesizlik etmiş bide bizimki aynı şeyi ben yapınca sen kızsın demiyomu deli oluyorum!!!!
sonuna kadar haklısın bende uzaga giderken inince saat kaç olursa olsun mesaj at ara bişey yap diyorum neymiş sabah 4 te mesaj atarsa uyanırmışım beni düşünüyomuş yha bırak ben kendimi düşünürüm sen benim dediğimi yapsana alla alla!!
yok aslında cok olmadı unide tanıştık 1 yıl kadar 3 e geçtik ışte aramızdada yaklaşık 8 saat var mesafe belki daha fazladır onun memleketine daha gitmedim bence daha erken.. sen??
haha iyi etmişsin yok yha bizimki sabah 4 e kadar oturuyodu şimdi 1 de 2 de yatıyo ama ben taktiğimde başarılı olucam ve bunu burdan adım adım izlicez!!!kötükedihüso