wowwww bir italyan, aşık olman normal tabi:86: türkiye'de yaşıyor değil mi?
zaten adam italyansa kültür türkiyede ki gibi işlemeyecektir tamamen açılmasada belli edebilir ben karşı tarftan herşeyi beklemek kaybetmeyide göze almak demek bence:)
zaten adam italyansa kültür türkiyede ki gibi işlemeyecektir tamamen açılmasada belli edebilir ben karşı tarftan herşeyi beklemek kaybetmeyide göze almak demek bence:)
:)) pat diye damdan düşer gibi söylenmezki zaten.atıyorum örnek 1 hava çok güzel diyelim msj at böyle bir havada beraber gezebilmeyi çok isterdim yada görüşebilmiş olayı çok isterdim gibi yada msj atma ara gibi durumlarda diyebilirsin heh bende şimdi seni düşünüyordum yada bende sana msj atıyordum kalplerımız birmiş gibidirek aşığım ben sana biraz afedersin ama havaya sokar karşı tarafı
ayyyy çok güzel aşk!
bence sen açılma, ama telefon başında bekleyani aradığında konuş ki samimiyet artsın, sonra o açılır sana zaten merak etme ama siz konuşamamışsınız telefonda vs buluşunca da utanmışsın, biraz samimiyeti ilerlet, bol bol konuşun msjlaşın sonra olur zaten
biraz sabirsizim, hemen olsun istiyorum, her saniye aklimda, elin italyani geldi carpti beni
tatlım sakın sana tutuldum deli gibi yanıyorum deme yabancı erkeklerde bu olay çok ters teper :)) ufaktan iltifatlarla çaktırmalısın, baktın o da sana cevap veriyor ne biliyim konuşurken sana yakın oturmak istiyorsa koluna dokunuyorsa onun da sende gönlü var demektir. aşık olduysan bile öyle olduğunu belli etme nolur, zor kadını oyna. bu sırada onu muhabbetinle konuşmanla mutlu etmeye bak, espiri yeteneğin varsa güldür:)) yani arkadaş olarak yaklaş, gerisi zaten gelir hem yabancılar bu konuda hızlıdır, eğer dediğim gibi davranırsan bikaç güne kadar senden hoşlanıp hoşlanmadığını davranışlarından anlarsın diye umuyor ve sana mutluluklar diliyorum :)
olur olur adam zaten seni çok beğenmiş bencedur konuşalım falan demiş aramış etmiş, sabırsızsan sen pas at ona, bir filmden bahset merak ediyorum falan diye klasik taktik
bilmiyorum nasil olur, sonucta farkli sehirlerde kaliyoruz, arayipta film konusunu acmak nasil olur ki, daha önce her kacirdigim telefon icin, mesaj yazardim, oda cevap yazardi sorun degil falan diye, bugün yine aradi yine kacirdim, cagri biraktim iki tane mesaj yazdim, hic birsey gelmedi, ben disariya ciktim, oda o esnada facebooktaymis, yani görmüs mesajlari demektir, hiiiic bisey gelmedi, niye ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?