• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum, Seni Seviyorum diyecegim artik, Ti Amoo :))

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
36
Almanya
Kizlar görüstügüm italyanla gecen hafta sonu bulustum, allahim asik oldum resmen, dahada yakisikli olmus görmeyeli. :62:
Benimle bi kac kiz arkadas geldi, onunda yaninda arkadaslari vardi, fazla uzun görüsemedik.
Allahim o kadar vuruldum ki cocuga agzimi bile acamadim, yüzüne bile bakamadim:17:
o ela gözler beni bitirdi, yüzüne baksam eriyecektim oracikta :89:
Arkadaslarimin arkasindan yürüyorum onunla yanliz kalmayayim diye, heyecan basti.
Oda dur benim yanimda kal, konusalim biraz dedi.
Senin yaninda dilimi yutuyorum ben, ne konusmasi :78:
Eve geldigimde, mesaj yazdi, aralarinda en güzeli sendin, ama benimle hic konusmadin, yüzüme bile bakmadin, sanirim beni begenmedin, yazmis.
Begenmek ne kelime, ölüyorum yani :103:
Bende tabii bi mesaj yazdim, begendigimi falan cok caktirmadim, naz yapiyorum aklimca :82:
Biraz utangacim, ondan fazla konusamadim falan filan yazdim.
Her gün ariyor beni, kahretsin ki, bu cocuk beni ne zaman arasa benim tel ya sessizde ya benim bi isim oluyor.
Hep kaciriyorum :84:
Ama her zaman ..
Bazen n'oluyo diye huylaniyorum, niye hep bu aradiginda tele cikamiyorum diyorum kendi kendime.
Aradigini gördügümde, cagri birakiyorum, ama bu seferde o ya iste oluyor yada müsait olmuyor.
Bugünde ben dustayken aramis, tabii haliyle duymadim, mesaj yazdim, hiiiiiiic pas vermedi beyefendi, ne bi mesaj ne arayan ne de soran.
Küstümü ne :44:
Kizlaaaar napim ben simdi, o sadece ariyor, tabii ben kaciriyorum, yada mesaj yaziyor, ara sira flört etme cabalari gösteriyor, yerim onuuuuu:54:
Bundan ibaret, bazen bende ona mesaj yaziyorum, tek tarafli oldugunu düsünmesin diye,
offfff napim, cok hoslaniyorum senden mi diyeyim, yoksa bu böyle devam eder yani...
Bide dedigim gibi mesafe de var aramizda, hani öyle zirt pirt da bulusamiyoruz ...

wowwww bir italyan, aşık olman normal tabi:86: türkiye'de yaşıyor değil mi?

sorma amacım aynı ülkede olup olmadığınız öğrenmekti neyseki aynı ülkedesiniz:) zor olmayacak o zaman:34:

fazla naz aşık usandırır atasözümüz burda devreye giriyor:) bence uzatma çok eger dedıgın gıbı yakısıklıysa ve kafana yatıyorsa sende bellı et kı enazından yesıl ısık yakkı adam alternatıflere yonelmesın sonra zart dıe bırı cıkar ortaya aa maa derken arada kaynamasın :69:

ve eğer gerçekten hoşlanıyorsan söyle bence sanmıyorum sen önce söyledin ben önce söyledim muhabbeti olacağını.:)))

ama kizlar kiz olarak acilmak tuhaf olmaz mi, hani biliyorum o da beni begeniyor yoksa aramazi, mesaj yazmazdi, ama ne bilim, genelde böyle seyler hep karsi taraftan beklenir, bide iki defa görüstük, ilki tanisitigimiz zaman, bide ikincisi bulusmamiz, ama napim cok yazistik, ilk gördügüm an vuruldum, tarif edemem

zaten adam italyansa kültür türkiyede ki gibi işlemeyecektir tamamen açılmasada belli edebilir ben karşı tarftan herşeyi beklemek kaybetmeyide göze almak demek bence:)

zaten adam italyansa kültür türkiyede ki gibi işlemeyecektir tamamen açılmasada belli edebilir ben karşı tarftan herşeyi beklemek kaybetmeyide göze almak demek bence:)

kesinlikle katılıyorum... italyan bir erkeğin bizim kültürümüze göre hareket etmeyeceği aşikar..:) elini çabuk tut kaçırma bence:33:

italyan ama, daha önceki konumda belirtmistim, müslüman olmus, türklerle takiliyor, kültürümüzü cok iyi biliyor, cok belli ediyoda, ama ne bilim, nasil acilmam gerekir :)) pat diye mi söyleyeyim

:)) pat diye damdan düşer gibi söylenmezki zaten.atıyorum örnek 1 hava çok güzel diyelim msj at böyle bir havada beraber gezebilmeyi çok isterdim yada görüşebilmiş olayı çok isterdim gibi yada msj atma ara gibi durumlarda diyebilirsin heh bende şimdi seni düşünüyordum yada bende sana msj atıyordum kalplerımız birmiş gibi:D direk aşığım ben sana biraz afedersin ama havaya sokar karşı tarafı:D:52:

:)) pat diye damdan düşer gibi söylenmezki zaten.atıyorum örnek 1 hava çok güzel diyelim msj at böyle bir havada beraber gezebilmeyi çok isterdim yada görüşebilmiş olayı çok isterdim gibi yada msj atma ara gibi durumlarda diyebilirsin heh bende şimdi seni düşünüyordum yada bende sana msj atıyordum kalplerımız birmiş gibi:D direk aşığım ben sana biraz afedersin ama havaya sokar karşı tarafı:D:52:

ya ama öyle türk sinemasi tarzinda da biseyler yazmak istemiyorum, yani öyle biri olmadigim icin, yapmak istemem, offf cok fenalardayim yani, pat diye söylesem olmuyor, ama senin dedigin gibide yapamam, yani karakterime uymuyor :84:

:71: kasma sadece kendini nekadar planlarsan zaten üstünde okadar kasılıyorsun ve okadar saçmalıyor insan doğal davran içinden nasıl geliyorsa örnekleme yaptım genel geçer babında:)):54::32:

ayyyy çok güzel aşk! :69:

bence sen açılma, ama telefon başında bekle :66: yani aradığında konuş ki samimiyet artsın, sonra o açılır sana zaten merak etme :61: ama siz konuşamamışsınız telefonda vs buluşunca da utanmışsın, biraz samimiyeti ilerlet, bol bol konuşun msjlaşın sonra olur zaten :69:

Son düzenleme:
ayyyy çok güzel aşk! :69:

bence sen açılma, ama telefon başında bekle :66: yani aradığında konuş ki samimiyet artsın, sonra o açılır sana zaten merak etme :61: ama siz konuşamamışsınız telefonda vs buluşunca da utanmışsın, biraz samimiyeti ilerlet, bol bol konuşun msjlaşın sonra olur zaten :69:

biraz sabirsizim, hemen olsun istiyorum, her saniye aklimda, elin italyani geldi carpti beni :69:

tatlım sakın sana tutuldum deli gibi yanıyorum deme yabancı erkeklerde bu olay çok ters teper :)) ufaktan iltifatlarla çaktırmalısın, baktın o da sana cevap veriyor ne biliyim konuşurken sana yakın oturmak istiyorsa koluna dokunuyorsa onun da sende gönlü var demektir. aşık olduysan bile öyle olduğunu belli etme nolur, zor kadını oyna. bu sırada onu muhabbetinle konuşmanla mutlu etmeye bak, espiri yeteneğin varsa güldür:)) yani arkadaş olarak yaklaş, gerisi zaten gelir hem yabancılar bu konuda hızlıdır, eğer dediğim gibi davranırsan bikaç güne kadar senden hoşlanıp hoşlanmadığını davranışlarından anlarsın diye umuyor ve sana mutluluklar diliyorum :)

biraz sabirsizim, hemen olsun istiyorum, her saniye aklimda, elin italyani geldi carpti beni :69:

olur olur adam zaten seni çok beğenmiş bence :69:dur konuşalım falan demiş aramış etmiş, sabırsızsan sen pas at ona, bir filmden bahset merak ediyorum falan diye klasik taktik :17:

tatlım sakın sana tutuldum deli gibi yanıyorum deme yabancı erkeklerde bu olay çok ters teper :)) ufaktan iltifatlarla çaktırmalısın, baktın o da sana cevap veriyor ne biliyim konuşurken sana yakın oturmak istiyorsa koluna dokunuyorsa onun da sende gönlü var demektir. aşık olduysan bile öyle olduğunu belli etme nolur, zor kadını oyna. bu sırada onu muhabbetinle konuşmanla mutlu etmeye bak, espiri yeteneğin varsa güldür:)) yani arkadaş olarak yaklaş, gerisi zaten gelir hem yabancılar bu konuda hızlıdır, eğer dediğim gibi davranırsan bikaç güne kadar senden hoşlanıp hoşlanmadığını davranışlarından anlarsın diye umuyor ve sana mutluluklar diliyorum :)

biraz aceleci davraniyorum, elimden kaciricam diye korkuyorum, bi an önce isi baglama niyetindeyim :4: bana olan davranislarindan fazla bisey anlayamam, aramizda mesafeler var, cok bulusamiyoruz :84:

olur olur adam zaten seni çok beğenmiş bence :69:dur konuşalım falan demiş aramış etmiş, sabırsızsan sen pas at ona, bir filmden bahset merak ediyorum falan diye klasik taktik :17:

bilmiyorum nasil olur, sonucta farkli sehirlerde kaliyoruz, arayipta film konusunu acmak nasil olur ki, daha önce her kacirdigim telefon icin, mesaj yazardim, oda cevap yazardi sorun degil falan diye, bugün yine aradi yine kacirdim, cagri biraktim iki tane mesaj yazdim, hic birsey gelmedi, ben disariya ciktim, oda o esnada facebooktaymis, yani görmüs mesajlari demektir, hiiiic bisey gelmedi, niye ki :14:

bilmiyorum nasil olur, sonucta farkli sehirlerde kaliyoruz, arayipta film konusunu acmak nasil olur ki, daha önce her kacirdigim telefon icin, mesaj yazardim, oda cevap yazardi sorun degil falan diye, bugün yine aradi yine kacirdim, cagri biraktim iki tane mesaj yazdim, hic birsey gelmedi, ben disariya ciktim, oda o esnada facebooktaymis, yani görmüs mesajlari demektir, hiiiic bisey gelmedi, niye ki :14:

hımm farklı şehir.. kaç saat var aranızda?

alınmış olabilir sana, aramış hep açamamışsın, mesajlarında belirtiyormuydun görmedim aradığını özür dilerim vs vs. cvp atar ama bir şey yapar mutlaka, ya da sen arasan? :26:

Back