Kizlar görüstügüm italyanla gecen hafta sonu bulustum, allahim asik oldum resmen, dahada yakisikli olmus görmeyeli. ![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Benimle bi kac kiz arkadas geldi, onunda yaninda arkadaslari vardi, fazla uzun görüsemedik.
Allahim o kadar vuruldum ki cocuga agzimi bile acamadim, yüzüne bile bakamadim![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
o ela gözler beni bitirdi, yüzüne baksam eriyecektim oracikta :89:
Arkadaslarimin arkasindan yürüyorum onunla yanliz kalmayayim diye, heyecan basti.
Oda dur benim yanimda kal, konusalim biraz dedi.
Senin yaninda dilimi yutuyorum ben, ne konusmasi :78:
Eve geldigimde, mesaj yazdi, aralarinda en güzeli sendin, ama benimle hic konusmadin, yüzüme bile bakmadin, sanirim beni begenmedin, yazmis.
Begenmek ne kelime, ölüyorum yani :103:
Bende tabii bi mesaj yazdim, begendigimi falan cok caktirmadim, naz yapiyorum aklimca :82:
Biraz utangacim, ondan fazla konusamadim falan filan yazdim.
Her gün ariyor beni, kahretsin ki, bu cocuk beni ne zaman arasa benim tel ya sessizde ya benim bi isim oluyor.
Hep kaciriyorum :84:
Ama her zaman ..
Bazen n'oluyo diye huylaniyorum, niye hep bu aradiginda tele cikamiyorum diyorum kendi kendime.
Aradigini gördügümde, cagri birakiyorum, ama bu seferde o ya iste oluyor yada müsait olmuyor.
Bugünde ben dustayken aramis, tabii haliyle duymadim, mesaj yazdim, hiiiiiiic pas vermedi beyefendi, ne bi mesaj ne arayan ne de soran.
Küstümü ne :44:
Kizlaaaar napim ben simdi, o sadece ariyor, tabii ben kaciriyorum, yada mesaj yaziyor, ara sira flört etme cabalari gösteriyor, yerim onuuuuu![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Bundan ibaret, bazen bende ona mesaj yaziyorum, tek tarafli oldugunu düsünmesin diye,
offfff napim, cok hoslaniyorum senden mi diyeyim, yoksa bu böyle devam eder yani...
Bide dedigim gibi mesafe de var aramizda, hani öyle zirt pirt da bulusamiyoruz ...
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
Benimle bi kac kiz arkadas geldi, onunda yaninda arkadaslari vardi, fazla uzun görüsemedik.
Allahim o kadar vuruldum ki cocuga agzimi bile acamadim, yüzüne bile bakamadim
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
o ela gözler beni bitirdi, yüzüne baksam eriyecektim oracikta :89:
Arkadaslarimin arkasindan yürüyorum onunla yanliz kalmayayim diye, heyecan basti.
Oda dur benim yanimda kal, konusalim biraz dedi.
Senin yaninda dilimi yutuyorum ben, ne konusmasi :78:
Eve geldigimde, mesaj yazdi, aralarinda en güzeli sendin, ama benimle hic konusmadin, yüzüme bile bakmadin, sanirim beni begenmedin, yazmis.
Begenmek ne kelime, ölüyorum yani :103:
Bende tabii bi mesaj yazdim, begendigimi falan cok caktirmadim, naz yapiyorum aklimca :82:
Biraz utangacim, ondan fazla konusamadim falan filan yazdim.
Her gün ariyor beni, kahretsin ki, bu cocuk beni ne zaman arasa benim tel ya sessizde ya benim bi isim oluyor.
Hep kaciriyorum :84:
Ama her zaman ..
Bazen n'oluyo diye huylaniyorum, niye hep bu aradiginda tele cikamiyorum diyorum kendi kendime.
Aradigini gördügümde, cagri birakiyorum, ama bu seferde o ya iste oluyor yada müsait olmuyor.
Bugünde ben dustayken aramis, tabii haliyle duymadim, mesaj yazdim, hiiiiiiic pas vermedi beyefendi, ne bi mesaj ne arayan ne de soran.
Küstümü ne :44:
Kizlaaaar napim ben simdi, o sadece ariyor, tabii ben kaciriyorum, yada mesaj yaziyor, ara sira flört etme cabalari gösteriyor, yerim onuuuuu
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Bundan ibaret, bazen bende ona mesaj yaziyorum, tek tarafli oldugunu düsünmesin diye,
offfff napim, cok hoslaniyorum senden mi diyeyim, yoksa bu böyle devam eder yani...
Bide dedigim gibi mesafe de var aramizda, hani öyle zirt pirt da bulusamiyoruz ...