- 27 Şubat 2012
- 14.312
- 23.863
- 598
Merhabalar konunun yeri burasi değil biliyorum ama en çok burasi okunuyor ve yardımcı olabilecek belki de çok insan vardır diye düşündüm.
Sorunum hemoroid ne yazikki
Özür dilerim hepinizden böyle bir konu açmak zorunda olduğum için
3 gündür hayatımın en ağrılı dönemini yaşıyorum. Hamileligimden kalma bir hemoroid sorunum vardı. O zaman doktorum bi krem vermişti ve 4 yıldır da sknti yasamamistim. Taki 3 gün öncesine kadar. .
Krem aldım fakat hiç bir faydası yok 5 dakika uyusuyor sonra tekrar başlıyor.
Doktora gidin biz ne yapabiliriz diyebilirsiniz ki tabi ki en kisa zaman da gidicem. Fakat muayenesinden bile cekiniyorum. Araştırma yaptım biraz acılı bir muayene olduğunu okudum. O cesaret de bende yok
Sıcak suya oturma ve bazı kremleri denedim. Bana bu geceyi de rahatlatacak başka bir öneriniz var mı arkadaşlar. .
Hepinize teşekkür ederim ..
Sorunum hemoroid ne yazikki
Özür dilerim hepinizden böyle bir konu açmak zorunda olduğum için
3 gündür hayatımın en ağrılı dönemini yaşıyorum. Hamileligimden kalma bir hemoroid sorunum vardı. O zaman doktorum bi krem vermişti ve 4 yıldır da sknti yasamamistim. Taki 3 gün öncesine kadar. .
Krem aldım fakat hiç bir faydası yok 5 dakika uyusuyor sonra tekrar başlıyor.
Doktora gidin biz ne yapabiliriz diyebilirsiniz ki tabi ki en kisa zaman da gidicem. Fakat muayenesinden bile cekiniyorum. Araştırma yaptım biraz acılı bir muayene olduğunu okudum. O cesaret de bende yok
Sıcak suya oturma ve bazı kremleri denedim. Bana bu geceyi de rahatlatacak başka bir öneriniz var mı arkadaşlar. .
Hepinize teşekkür ederim ..