• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamiyorum bu ağrı ve acıya

Puxhu

🐘
Pro Üye
27 Şubat 2012
14.312
23.863
598
Merhabalar konunun yeri burasi değil biliyorum ama en çok burasi okunuyor ve yardımcı olabilecek belki de çok insan vardır diye düşündüm.

Sorunum hemoroid ne yazikki
Özür dilerim hepinizden böyle bir konu açmak zorunda olduğum için

3 gündür hayatımın en ağrılı dönemini yaşıyorum. Hamileligimden kalma bir hemoroid sorunum vardı. O zaman doktorum bi krem vermişti ve 4 yıldır da sknti yasamamistim. Taki 3 gün öncesine kadar. .
Krem aldım fakat hiç bir faydası yok 5 dakika uyusuyor sonra tekrar başlıyor.

Doktora gidin biz ne yapabiliriz diyebilirsiniz ki tabi ki en kisa zaman da gidicem. Fakat muayenesinden bile cekiniyorum. Araştırma yaptım biraz acılı bir muayene olduğunu okudum. O cesaret de bende yok :(

Sıcak suya oturma ve bazı kremleri denedim. Bana bu geceyi de rahatlatacak başka bir öneriniz var mı arkadaşlar. .

Hepinize teşekkür ederim ..

Zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı sür. Ben de sanırım bağırsak çatlaması var ve muayene korkusundan gidemiyorum. Hemoroidde olabilir bilmiyorum. Denediğim şeyler bunlar.

Canim cok gecmis olsun agrin tuttuysa hicbirsey iyi gelmez ona ya agri kesici icip uyuycaksin yarinda git hemen operasynla alsinlar kurtul demekki artik senin ilacla cozulmuycek boyuta gelmis ben bi krem kullanmstm ama adini unuttm malesef belki sennde ondandr dedigin gibi uyusturuyodu

Canim cok gecmis olsun agrin tuttuysa hicbirsey iyi gelmez ona ya agri kesici icip uyuycaksin yarinda git hemen operasynla alsinlar kurtul demekki artik senin ilacla cozulmuycek boyuta gelmis ben bi krem kullanmstm ama adini unuttm malesef belki sennde ondandr dedigin gibi uyusturuyodu

Gecmis olsun ılık zeytinyağı ile masaj deneyebilirsiniz

Malesef onu da denedim. Başka bi çözümü yok mu acaba. Sarı su diye birşey duydum ama mecburen yarını beklemeliyim. Nöbetçi eczane çok uzaktadir. Bu gece nasıl geçecek

Teşekkür ederim. Operasyon mu :( malesef bi çocuğum var ve bana bakacak kimse yok burda.

Malesef onu da denedim. Başka bi çözümü yok mu acaba. Sarı su diye birşey duydum ama mecburen yarını beklemeliyim. Nöbetçi eczane çok uzaktadir. Bu gece nasıl geçecek
Evinizde kantoron yağı var mi her türlü ağrıya iyi geldigini biliyorum. Eger varsa surun bence. Cok fecidir onun ağrısı Allah şifa versin

Zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı sür. Ben de sanırım bağırsak çatlaması var ve muayene korkusundan gidemiyorum. Hemoroidde olabilir bilmiyorum. Denediğim şeyler bunlar.

Muayene korkum olmasa çoktan ucmustum zaten ama o tarz muayeneyi benim bünye suan kaldırmaz çok korkunç. Birde hemoroid acısı artı o muayene acısı kaldiramam sanırım

Muayene korkum olmasa çoktan ucmustum zaten ama o tarz muayeneyi benim bünye suan kaldırmaz çok korkunç. Birde hemoroid acısı artı o muayene acısı kaldiramam sanırım
Aynı dertten ben de muzdaribim ya kaç sene oldu hala bi muayene olmadım hemoroid mi damar mı catladı bilmiyorum ama felaket yani.

Sıcak banyoya devam, ağrı uzun sürebileceği için mutlaka doktora gitmelisiniz, 1 ay süren ağrılar olabiliyor, ağrınız tamamen geçmez ama zeytinyağı, anestol krem ve ağrı kesici hap kullanabilirsiniz.
Sıcak banyo dışında hemoroidli bölgeye sıcak su torbası koyabilirsiniz ve hemoroid ataklarında oturmak için kullanmak üzere bir oturma simidiniz yoksa havlu vb birşeyden yapıp onun üzerinde oturmanızı tavsiye ederim.

Aslında bana sinyalleri vermişti sanırım. Kanamam oluyordu ama umursamadim ben sonra bu haldeyim işte
Kanama bende de oluyor maalesef ama bir kaç aydır yok. Kabızlık bol bol oluyor. Çok katı şeyler yememek lazım. Tedaviden sonra da ameliyat isterlerse o daha zor. Oturamıyorsun kalkamıyorsun sıkıntı ya.

Sıcak banyoya devam, ağrı uzun sürebileceği için mutlaka doktora gitmelisiniz, 1 ay süren ağrılar olabiliyor, ağrınız tamamen geçmez ama zeytinyağı, anestol krem ve ağrı kesici hap kullanabilirsiniz.
Sıcak banyo dışında hemoroidli bölgeye sıcak su torbası koyabilirsiniz ve hemoroid ataklarında oturmak için kullanmak üzere bir oturma simidiniz yoksa havlu vb birşeyden yapıp onun üzerinde oturmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Sıcak su torbasini da deneyeyim. Ameliyat derse olamam da suan. Acayip bi durum içerisine girdim.

Kanama bende de oluyor maalesef ama bir kaç aydır yok. Kabızlık bol bol oluyor. Çok katı şeyler yememek lazım. Tedaviden sonra da ameliyat isterlerse o daha zor. Oturamıyorsun kalkamıyorsun sıkıntı ya.

Ameliyat kesin çözüm olsa hadi katlanayim dicem ama kesin çözüm değil.

Teşekkür ederim. Sıcak su torbasini da deneyeyim. Ameliyat derse olamam da suan. Acayip bi durum içerisine girdim.

Ameliyat denebilir ama hemoroid'in durumuna bağlı bu, doktor muayenesi sonrası en uygun tedavi yöntemi söylenecektir, yalnız en azından muayene işini ihmal etmeyin, bir arkadaşım sizin gibi doğumun kötü bir hediyesi olarak senelerdir hemoroid sorunu yaşıyor, nasıl acı çektiğini biliyorum, çok zor öyle ha deyince geçen birşeyde değil, bu ara ekşi, kızartma, acı, baharatlı vb şeyler yemeyin, bazı gıdalarda bu atakları tetikliyor.
Kayısı, elma, armut, keten tohumu, sarımsak, lifli sebzeler tüketmeye ve bağırsaklarınızın sağlıklı çalışması için bol su tüketimine özen gösterin, geçmiş olsun.

Back