• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamiyorum bu ağrı ve acıya

Ameliyat denebilir ama hemoroid'in durumuna bağlı bu, doktor muayenesi sonrası en uygun tedavi yöntemi söylenecektir, yalnız en azından muayene işini ihmal etmeyin, bir arkadaşım sizin gibi doğumun kötü bir hediyesi olarak senelerdir hemoroid sorunu yaşıyor, nasıl acı çektiğini biliyorum, çok zor öyle ha deyince geçen birşeyde değil, bu ara ekşi, kızartma, acı, baharatlı vb şeyler yemeyin, bazı gıdalarda bu atakları tetikliyor.
Kayısı, elma, armut, keten tohumu, sarımsak, lifli sebzeler tüketmeye ve bağırsaklarınızın sağlıklı çalışması için bol su tüketimine özen gösterin, geçmiş olsun.

Umarim geçer. Gerçekten çok acı. Bahsettiğiniz gidayi bugün tukettim Kızartma haberim yoktu keşke yemeseydim.

Muayene beni korkutuyor gerçekten. Sanırım dayanamayıp ona da katlanicam. .

En kısa zamanda kantoron yağı alın, pamuğu batırıp oraya koyun gece,sabaha kadar dursun.

Ben de arada bi çekiyorum bu derdi. Allah yardımcınız olsun :olamaz:

ya doğumun hemen ardından yaşadım bu agrıyı . yatakta dönemiyordum agrıdan acayip bişey anlayabiliyorum. Krem falan sürdüm sıcak suya oturdumm ama 5 gün sonra hafiflemişti agrısı. Bebeğimi bile kucagıma alamıodum. Çok kötü bişey aklım çıkıo tekrar o agrıyı çekcem die. Herkes bişey diyor amliyatına göz
m korktu . Ama tekrarlama olasılıgıda varmış.

Back