Dayanamıyorum artık....

Evlimisiniz siz

Hayırda ne alaka
YaNi evliyseniz aynı evin içinde niye sms atıyosunuz dicektim. Sevgili durumlarında bu tarz davranışlar uzaklaşmanın hatta çoğu zaman başka kadının habercisidir. Şimdilik beklemede kalın siz o yazmadan yazmayın bence umarım herşey gönlünüzce olur

Bence ise sakinlesmekle bAsla !!! Ya sonra ya sonra nedir yahu! Dur bi sakinles sonra diye diye suanini mahvediyorsun . Bende seninle ayni durumda olsam aayyyni boyle olurdum acikcasi . Kendimi taniyorum sende bana benziyorsun sanirim yazmadan duramadim :)))Takintililik bence bu . İnsan biraz rahatlamali ya . Dusunu al kendine gel gozlerini kapat derin nefes al ve en onemlisi mantikli dusunmeye calis !! Sakinles sonrasini dusunme sonrasi insallah senin icin en hayirlisi neyse o olur. Simdi arkadasim, her ne sart olursa olsun bir insan sana deger veriyor ve seni seviyorsa sana bu sekilde davranmaz oncelikle bunu bil. Zor bi gunmus falanmis kendini kandirma . Suan yorgunum sabah konusalim yazmak kimseyi oldurmez . Bu kadarda ustune dusme iradeli olmaya calis anliyorum seni vallahi bende boyle hareketler yapiyorum ama yapmamali iste insan.. Birak telefonunu kapat bakma saatlerce . Gercekler aci olabilir belki bunlari duymak istemezsin . Severken cok zor bunlara dayanmak bilirim ... Ama hayatindaki onceligin neden sen degilsin??!! Kendine guven severek ayrilmak coook zor birsey ama boylede onun sogukluguyla kendini yiyip bitireceksin tek tarafli nasil olur ki boyle ? Ben olsam icimdeki hisleri bastirmaya calsiir ve kendimi ayriliga hazirlardim . Acilen kafa dagiticak bir mesguliyet,yeni arkadas ortamlari.. Bunlar yardimci olur zamanla atlatabilirsin. Ha diyelimki Hatasini anladi dondu . Orasi senin secimin. Ama oncelik sensin bu hayatta kendine gel vallahi sadece kendine eziyet!! Ayrilmaktan korkma bazen ayrilmak iliskiye baslamaktan cok daha guzel hissettirip rahatlatiyor insani . Dediklerimi bir dusun derim ... :)

Ilgin ve desteğin için çok teşekkür ederim öncelikle. Dün ben çarşıya çıkıyorum dedim tamam dedi öğlen aradı buluşalım seni göreyim eve öyle geceyim dedi tamam dedim ayaküstü görüştük baya pestili çıkmıştı gerçekten. Ben normal davrandım birazda laf carptim ilgisiz kaldım diye haklısın canım ama goruyosun halimi kendime bile ilgi gösteremiyorum falan dedi gel gezelim dedi biraz takıldık hali tavrı gayet normaldi soğuk davranmadı bende tekrar tekrar konuyu açıp bogmak istemedim. Stresten başında saç diplerinde kocaman kocaman sivilceler çıkmış üzüldüm. Para konusu açıldı o konudada çok mahcuptu kardeşi baya yolmus bunu ev kredisini zor denklestiriyodu zaten şimdi iyice dibe vurmuş anlaşılan. Ne bileyim nasıl davranacağımı şaşırdım bunları bile bile ilgi için triplere girmek dogrumu bilmiyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…