• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık....

Suphe aldatma suphesi degil ki azicik geri duracaksin belki anne hasta belki moralinbozuk insan hep ayni olamaz ki ayni seyler onun icin de gecerli.

Ama bir erkek sana kendini degersiz hissettiriyorsa bi sn durma yaninda. Ben ilgilenmezsem benden ayrilacak diye kendine eziyet edip tum vaktini ona harcama

iliski karsilikli sevgiye ilgiye dayanan bir sey. Ya en basitinden bir cicek bile sulanmak ister senin bir cicek kadar kiymetin yok mu bir gonul almak basini oksamak nasilsin bitanem demek bu kadar mi zor
Haklısın. Biliyo musun Allah affetsin ama bazen sırf benle ilgilensin diye hasta numarası yaptığım zamanlar oldu çünkü o zamanlar çok şefkatli oluyodu ariyo soruyo tavsiye veriyo ilgileniyo o yüzden hep hasta kalmaya raziydim

İyi ne guzel huyu böyle.. Böyle bir kabulleniş olur nu o zaman sizinde huyunuz böyle ilgi istiyorsunuz oluyor mu olmuyor öyle huyla işler yürümez guven diye bişey olmalı hayatta bence siz bu ilişkiyi bir daha gözden geçirin tek taraflı yürütmwye calıştıgınız bir durum var ortada onu isteği gibi yol verebildipi bir durum kişiliğinizi ortaya koyun o nasıl buysa sizde ben buyum deyin yoksa sonrası parlak değil çok üzgünüm..

O zaman burdaki kadınlar hep boşa dert yanıyor. Eşlerinin huyu böyle deyip geçmeleri lazım dimi ama:)

Biz diye bir şey varsa eğer huyuna da az biraz ayar verecek yahu.

Sen benle ilgilenmiyorsun ee ben de ilgileniyorum huyum böyle çek madem.

Ama yok o çekmezmis, gidermis.

Bu herifleri bu havaya hep kizlar sokuyor valla.:63:

Üzgünüm dayanmak zorundasın o zaman.
Sevgisini belli etmiyor huyu böyle diyorsan. Öyle uzak durup, aynısını yapmalara gelemez gider kaybetmek istemiyorum diyorsan çözüm kalmıyor ki dayanmaktan başka. Ağlayıp ağlayıp kendi kendine, onun istediği kadar ilgiyle devam etmek kalıyor geriye..
Sadece mutlu olmak isterdim çok değil ömrümü gecircek kadar normal bi mutluluk isterdim

Korkma ilgi göstermiyorsun diye bırakmaz kaybetmezsin onu hiç korkma..o senin onun avucunda oldugu çok iyi bildiği için böyle yapıyor sen onsuz yasayabilecegini ona göster bakalım huy falan kalıyor mu seviyorsa gercekten tabii adam bulmuş ne olursa olsun kendinden kopamayacak garanti kendine baglamış aramaz tabi niye arasın...nasılsa ne zaman arasa sen ordasın.. aramazsada huyu bu kabul etmişsin.. Sen aramazsan aman şüpheye düşer bırakır ne guzel iş ağla bence hatta beraber ağlayalım haline kusura bakma dost acı söyler kendine gel bence o zaman kazanacaksın sende bir bireysin insansın unutma kimsenin kölesi değilsin..

• Beğen
Reactions: anu
Korkma ilgi göstermiyorsun diye bırakmaz kaybetmezsin onu hiç korkma..o senin onun avucunda oldugu çok iyi bildiği için böyle yapıyor sen onsuz yasayabilecegini ona göster bakalım huy falan kalıyor mu seviyorsa gercekten tabii adam bulmuş ne olursa olsun kendinden kopamayacak garanti kendine baglamış aramaz tabi niye arasın...nasılsa ne zaman arasa sen ordasın.. aramazsada huyu bu kabul etmişsin.. Sen aramazsan aman şüpheye düşer bırakır ne guzel iş ağla bence hatta beraber ağlayalım haline kusura bakma dost acı söyler kendine gel bence o zaman kazanacaksın sende bir bireysin insansın unutma kimsenin kölesi değilsin..
Benim hiç arkadaşım yok ailem desen hiç bahsetmeye değmez. Düşüncem bişey yok bende ona sariyorum zorla ilgi istiyorum sevgi dileniyorm ben kendime aciyorum emin ol başkalarının acimasindan bile daha kötü bu

Sadece mutlu olmak isterdim çok değil ömrümü gecircek kadar normal bi mutluluk isterdim

Herkes bunu ister ve hakkın.
Ama istemeyi bilmiyorsun.

Saçma tavirlarina ders verecek cesaretin bile yok. Ya giderse diye..

Gidecek olan adam sussan da gider, her şeyine he desen de gider biliyor musun?

Gidesi gelir ve gider..

Zaten bencil olan bir adam için gereğinden fazla fedakarsin bence..

Önce sen kendine değer ver sonra değer gör..

O zaman burdaki kadınlar hep boşa dert yanıyor. Eşlerinin huyu böyle deyip geçmeleri lazım dimi ama:)

Biz diye bir şey varsa eğer huyuna da az biraz ayar verecek yahu.

Sen benle ilgilenmiyorsun ee ben de ilgileniyorum huyum böyle çek madem.

Ama yok o çekmezmis, gidermis.

Bu herifleri bu havaya hep kizlar sokuyor valla.:63:
Aynen öyle adamlar ne kadar şanslı kıymetini bilseler böyle kızların ama bilmiyorlar işte bilseler bizde böyle taktik vermek yeni stratejiler geliştirmek zorunda kalmayız..sonra kadınlar seytan. Melekken kıymetini bildiniz mi diyen yok..

Herkes bunu ister ve hakkın.
Ama istemeyi bilmiyorsun.

Saçma tavirlarina ders verecek cesaretin bile yok. Ya giderse diye..

Gidecek olan adam sussan da gider, her şeyine he desen de gider biliyor musun?

Gidesi gelir ve gider..

Zaten bencil olan bir adam için gereğinden fazla fedakarsin bence..

Önce sen kendine değer ver sonra değer gör..
3 hafta önce Noldu Biliyo musun annem akraba düğünü var gidelim diye çok ısrar etti ama Onun gönlü yoktu gitmeme. Annemi kırmamak için gittim o gece bütün gece bana msj atmadı atınca bağırdı gece beni engellemiş kardesimden aradım hesap sordum ben seni seviyordum alcam seni beni ezip düğüne nasıl gidersin diye bağırdı çağırdı şok oldum annemleydim sonuçta belli icmisti de sabah yanına gittim evine zil zurna sarhostu niye englelkdn beni dedim o anki sinirle dedi sen farketmeden kaldirirdim niye büyüttün falan dedi çılgına döndüm o hala aklımdan çıkmaz bide o gece engelli listeni biliyorum deyip durdu ee dedim bişey demedi ertesi günü tekrar sordum öylesine dedi üstüne gittim bişey yok boşuna gwrme beni dedi bende sustum

Benim hiç arkadaşım yok ailem desen hiç bahsetmeye değmez. Düşüncem bişey yok bende ona sariyorum zorla ilgi istiyorum sevgi dileniyorm ben kendime aciyorum emin ol başkalarının acimasindan bile daha kötü bu
Böyle olmak zorunda değil sartları değiştirebilirsin zorlayabilirsin kendi kendine yetmeyi öğren kaç yaşındasın okuyor musun bilöiyorum ama ayaklarının üstünde dur sana ailenin vermediğini elin adamı vermez sevgi dilenmeyle sevgi bulunmaz.. Herkesin görültüğü kişiyle böyle sorunları olur biz kadınlar ilgi isteriz bende zamanında eşimle böyle sorunlar yasadım ama arkamı döndüpümde o peşimden koştu işte sevgi tam burda o döndü ben koştum tek taraflı olmaz huyu bu olmaz bu delilik ben elinden geleni yaptığını biliyordum emindim.. Lütfen mantuklı ol kimseye mecbur değilsin

Böyle olmak zorunda değil sartları değiştirebilirsin zorlayabilirsin kendi kendine yetmeyi öğren kaç yaşındasın okuyor musun bilöiyorum ama ayaklarının üstünde dur sana ailenin vermediğini elin adamı vermez sevgi dilenmeyle sevgi bulunmaz.. Herkesin görültüğü kişiyle böyle sorunları olur biz kadınlar ilgi isteriz bende zamanında eşimle böyle sorunlar yasadım ama arkamı döndüpümde o peşimden koştu işte sevgi tam burda o döndü ben koştum tek taraflı olmaz huyu bu olmaz bu delilik ben elinden geleni yaptığını biliyordum emindim.. Lütfen mantuklı ol kimseye mecbur değilsin
Peki oda giderse ben naparim

3 hafta önce Noldu Biliyo musun annem akraba düğünü var gidelim diye çok ısrar etti ama Onun gönlü yoktu gitmeme. Annemi kırmamak için gittim o gece bütün gece bana msj atmadı atınca bağırdı gece beni engellemiş kardesimden aradım hesap sordum ben seni seviyordum alcam seni beni ezip düğüne nasıl gidersin diye bağırdı çağırdı şok oldum annemleydim sonuçta belli icmisti de sabah yanına gittim evine zil zurna sarhostu niye englelkdn beni dedim o anki sinirle dedi sen farketmeden kaldirirdim niye büyüttün falan dedi çılgına döndüm o hala aklımdan çıkmaz bide o gece engelli listeni biliyorum deyip durdu ee dedim bişey demedi ertesi günü tekrar sordum öylesine dedi üstüne gittim bişey yok boşuna gwrme beni dedi bende sustum
Elin sarhoşuyla ne işin var bilmemki of off.. Diyecek bişey yok tahminimce aileden gelmeyen sevgi ilgi dosarda aranıyor sende haklısın..

Bu ilişkide yükü omuzlarına almış olan sensin. Sen üstüne düştükce o havaya girmiş.

Bir kere annenle gideceğin yere kadar karışmaya ne hakkı var sana?

Bir yüzük bile takmadan bu hakkı ona veren sensin.

Alcam senilere bakarsak ohooo o. .

Düğüne gideceğim çünkü annemi tek bırakmak istemiyorum diyeceksin. Bunun için engelledi mi seni koşma peşinden.
Seni gerçekten seven adam eşek gibi gelir Özür dilerim sinirle yaptım diye ağlar kapısına kadar giderek sen değerini dusuruyorsun. Ve böyle alistirdigin için hayat boyu onun peşinden koşan sen olacaksın.
Buna gerçekten razi misin?

Ya bir kadının depresyon dönemi olur, hamileliği olur, lohusaligi olur.
Senin psikolojin bu yükü her daim tasiyabilecek mi?

ne kadar soğuk o mesajlar öyle ben olsam atmayı keserim o dönene dek sende aynısını yap derim üstüne düşme sen düştükçe o kaçacak çünkü kendi haline bırak ağlama zamanın bize ne getireceğini bilemeyiz gün doğmadan neler doğar hakkında hayırlısı olsun...

Bu ilişkide yükü omuzlarına almış olan sensin. Sen üstüne düştükce o havaya girmiş.

Bir kere annenle gideceğin yere kadar karışmaya ne hakkı var sana?

Bir yüzük bile takmadan bu hakkı ona veren sensin.

Alcam senilere bakarsak ohooo o. .

Düğüne gideceğim çünkü annemi tek bırakmak istemiyorum diyeceksin. Bunun için engelledi mi seni koşma peşinden.
Seni gerçekten seven adam eşek gibi gelir Özür dilerim sinirle yaptım diye ağlar kapısına kadar giderek sen değerini dusuruyorsun. Ve böyle alistirdigin için hayat boyu onun peşinden koşan sen olacaksın.
Buna gerçekten razi misin?

Ya bir kadının depresyon dönemi olur, hamileliği olur, lohusaligi olur.
Senin psikolojin bu yükü her daim tasiyabilecek mi?
Ondan öncede çok yaralanmistim bu sefer hırs yaptım kaybetmemem lazımdı ama olmadi kaybediyorum gene

Ondan öncede çok yaralanmistim bu sefer hırs yaptım kaybetmemem lazımdı ama olmadi kaybediyorum gene

Sağlıklı bir ilişki hırs ile takıntı ile yürümez.
Iki kişi ilişkinin sorumluluğunu da ilgiyi de bölüsür. Bir taraf bıraktığında diğeri tutar, taşır. Diğeri yoruldugunda öteki..

Siz de o çuval olmuş sen onu tasiyorsun hep.. Bu yüzden de mutsuzsun.

Back
X