• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık....

Bütün yorumları okudum. Anladığım kadarıyla sevgiliniz dizginleri eline almış sizi biraz parmağında oynatıyor. Rest çekmeye bile korkar olmuşsunuz kaybetmemek için. Bence bu kadar taviz vermeyin... Birazda ona kaybetme korkusunu yaşatın. Umrunda olmaz falan demeyin, umursayana kadar uğraşın. Yoksa üzülen taraf yine siz olursunuz... :KK14:

Ben sana ne yapacagını söyliyim tabii yapabilirsen.. Ki çok az kadın bunu yapabilir başarılıda olur.. Ona yazma hiçbirşey yokmuş gibi davran o yokmuş gibi olurda sana yazarsa kısa cevap ver tamam evet sağol iyiyim gibi... Yapması zor ama onunda bir yolu var kendini meşgul et hayatının merkezinde o oldugu için hep onu düşünğyorsun sanki dünya ondan ibaretmiş gibi.. Bi puzzle al veya teline oyun indir kitap oku gezmeye çık vakti bir şekilde geçir yazarsa düşme üstüne gec cevap ver sorarsa işim vardı de yoğundum de yani hayatının ondan ibaret olmadığını ona göster.. Arkadasın dediği gibi önce ılık bir duş al.. Bu dediklerimin uzun vadede ne kadar işe yaradığını göreceksin ağlamana bile değmez..

Ahhaaaaa benim taktik... Kesinlikle işe yarar...

Fazla taviz vermissin, ne demek annenle dugune gittin diye seni engellemeler, bi de bisey varmis gibi sabaha kadar icmeler falan. Sen de onu engelleseydin bak nasil kuzuya donerdi. Hayatta hiç kimse vazgecilmez degildir bunu unutma ve unutturma

Dayanamıyorum artık soğuk davranmasına bu geceki son konusmamiza bakın
[13/08 22:35] o: Ben yatyrum yawrum
[13/08 22:41] ben: Erkencisin
[13/08 22:47] o: Yorgunum
[13/08 22:48] ben: Biliyorum
[13/08 22:48] o: Sen ne alemdesin
[13/08 22:48 ben: Hiç aynı tv izliyorum
[13/08 22:49] ben: Yorgunsun mesgulsun biliyorum ama arada benimle de ilgilenmeni istiyorum
[13/08 22:49] o: Tamam canım
[13/08 22:49] ben: Beni çocuk gibi başından savma turgay rica ediyorum
[13/08 22:54] Ben: Ben kime diyorum ki sanki
[13/08 22:56] Ben: Allah rahatlık versin.
Okundu bile yapmadı mesajlarımi cildiricam artık üstüne gitmemeye çalışıyorum zor günler yasiyo sıcakta bütün gün dışarda çalışıyor kardeşi askere gidecek öbür gün..hepsini biliyorum ama zoruma gidiyo Su An salya sümük ağlıyorum zor tutuyorum kendimi kötü msj atipta ayrilicam diye çünkü seviyorum onu ayrilsam daha çok uzulucem bana yardım edin lütfen bişey söyleyin ne yapmalıyım......
onunla iken de mutlu değilsin ki. kaybedince de şu anki kadar mutsuz olacaksın o kadar. sen ailenin ilgisizliğinden bu adama kaçmışsın ama ailenden bir farkı yok, bunu gör lütfen.
sen kendini sev. seni sevene değer ver, sevmeyene yol ver.
kendi hayatını sen yönet, başkaları değil.

Dayanamıyorum artık soğuk davranmasına bu geceki son konusmamiza bakın
[13/08 22:35] o: Ben yatyrum yawrum
[13/08 22:41] ben: Erkencisin
[13/08 22:47] o: Yorgunum
[13/08 22:48] ben: Biliyorum
[13/08 22:48] o: Sen ne alemdesin
[13/08 22:48 ben: Hiç aynı tv izliyorum
[13/08 22:49] ben: Yorgunsun mesgulsun biliyorum ama arada benimle de ilgilenmeni istiyorum
[13/08 22:49] o: Tamam canım
[13/08 22:49] ben: Beni çocuk gibi başından savma turgay rica ediyorum
[13/08 22:54] Ben: Ben kime diyorum ki sanki
[13/08 22:56] Ben: Allah rahatlık versin.
Okundu bile yapmadı mesajlarımi cildiricam artık üstüne gitmemeye çalışıyorum zor günler yasiyo sıcakta bütün gün dışarda çalışıyor kardeşi askere gidecek öbür gün..hepsini biliyorum ama zoruma gidiyo Su An salya sümük ağlıyorum zor tutuyorum kendimi kötü msj atipta ayrilicam diye çünkü seviyorum onu ayrilsam daha çok uzulucem bana yardım edin lütfen bişey söyleyin ne yapmalıyım......
yapacağın cok basit adam zaten bogulmus sıcak iş asker su bu sen de böyle yaptıkca yilgileneceği varsa da ilgilenmio.. bi sal rahat bırak özlesin biraz bikaç gün sonra kendisi yazar.. ama duygularını böyle belli edersen kaybedersin

yapacağın cok basit adam zaten bogulmus sıcak iş asker su bu sen de böyle yaptıkca yilgileneceği varsa da ilgilenmio.. bi sal rahat bırak özlesin biraz bikaç gün sonra kendisi yazar.. ama duygularını böyle belli edersen kaybedersin
Daha kardeşi gelmeden ben kendimi sartladim ilgilenmicek ama haklı kardeşiyle vakit gecirsin1 hafta sık dişini dedim kendi kendime ama artık bende insanım sonuçta ilgi bekliyorum azda olsa inan sıkmıyorum yani en azından öyle yaptığımı düşünüyorum. Dünkü konuşmada sence bogmusmuyum onu gün içinde mutlaka napiyosun canim diye msj atardım bugün onu bile atmadım daha napim inan aklıma bişey gelmiyo

onunla iken de mutlu değilsin ki. kaybedince de şu anki kadar mutsuz olacaksın o kadar. sen ailenin ilgisizliğinden bu adama kaçmışsın ama ailenden bir farkı yok, bunu gör lütfen.
sen kendini sev. seni sevene değer ver, sevmeyene yol ver.
kendi hayatını sen yönet, başkaları değil.
İnan uzaktan bunları söylemk kolay bende arkadaşlarıma böyle derdim ama insan kendine gelince mantıklı dusunemiyo

İnan uzaktan bunları söylemk kolay bende arkadaşlarıma böyle derdim ama insan kendine gelince mantıklı dusunemiyo
körkütük aşık değilsin ki. mantıklısın ama cesaretin yok sadece.
biraz cesaret kendin için ve sevgilin için.
eğer sen kendine değer vermezsen ne ailen ne dışardaki yabancılar, sevgilin de dahil sana değer vermez.
insan ayna gibi, karşısındakini yansıtıyor.
sen kendini değersiz hissettiğin için sevgilin de sana değersiz davranıyor.
zaten sana dolaylı olarak yol vermiş de sen anlamazdan gelmişsin hep.
o da çantada kekliksin ya gönlünü eğlendirmek için yanındaymış gibi davranıyor. birini bulsun hiç acımadan siler seni emin ol.

körkütük aşık değilsin ki. mantıklısın ama cesaretin yok sadece.
biraz cesaret kendin için ve sevgilin için.
eğer sen kendine değer vermezsen ne ailen ne dışardaki yabancılar, sevgilin de dahil sana değer vermez.
insan ayna gibi, karşısındakini yansıtıyor.
sen kendini değersiz hissettiğin için sevgilin de sana değersiz davranıyor.
zaten sana dolaylı olarak yol vermiş de sen anlamazdan gelmişsin hep.
o da çantada kekliksin ya gönlünü eğlendirmek için yanındaymış gibi davranıyor. birini bulsun hiç acımadan siler seni emin ol.
Napiyim peki o gitmeden ben mi gideyim

Napiyim peki o gitmeden ben mi gideyim
yoo seviyorsan terketme. ona mecbur olduğunu düşünüyorsan, sadece alışkanlıksa sevgi yoksa ayrılmalısın tabi ki.
ama kendini ezme, ezdirme.
daha önce arkadaşların yazdığı taktikleri uygula.
ne kadar ekmek, o kadar köfte.
her ne kadar kabul etmesek de kaçan kovalanıyor.

yoo seviyorsan terketme. ona mecbur olduğunu düşünüyorsan, sadece alışkanlıksa sevgi yoksa ayrılmalısın tabi ki.
ama kendini ezme, ezdirme.
daha önce arkadaşların yazdığı taktikleri uygula.
ne kadar ekmek, o kadar köfte.
her ne kadar kabul etmesek de kaçan kovalanıyor.
Zor bi adam o bunu bile bile sevdim onu yalan yok halada seviyorum. O çok gururbazdir kovalama falan olayına girmez serttir belli etmez duygularını ben onu biraz açmaya başlamıştım nolduysa gene uzaklaştık dediklerinizi yapicam en azından yapmaya calisicam bugün o msj atana kadar atmicam bişey yokmuş gibi davranicam sonuç belli ama bide böyle denicem eğer bir gun biterse en azından ben elimden geleni yaptım dicem kendime

Zor bi adam o bunu bile bile sevdim onu yalan yok halada seviyorum. O çok gururbazdir kovalama falan olayına girmez serttir belli etmez duygularını ben onu biraz açmaya başlamıştım nolduysa gene uzaklaştık dediklerinizi yapicam en azından yapmaya calisicam bugün o msj atana kadar atmicam bişey yokmuş gibi davranicam sonuç belli ama bide böyle denicem eğer bir gun biterse en azından ben elimden geleni yaptım dicem kendime
sevgide gurur değil ilgi olur.
sen ona hakaret mi ettin, küfür mü ya da aldattın mı? hayır.
eğer arada bunlar yaşansaydı gurur yapabilirdi.
ama ilgiyi sakınmak gurur değil kolaycılık.
senle uğraşamam demenin diğer hali.
o gururdan değil uğraşmak istemediğinden seni istediğin kadar sevmiyor, sevgiyle şımartmıyor.
sen zaten elinden geleni yapıyorsun, biraz da taktikleri dene bakalım.
sevgi var mı yok mu, güçlü mü zayıf mı belli olur. en azından uzatmalı acı çekmezsin.

Sıcakta çalışıyor,yoruluyor diyorsun sonra da benimle ilgilenmiyor diye trip atıyorsun etme canım benim yazık adama bak kardeşi de askere gidecekmiş o zaten zor bir psikoloji,bu havalarda çalışmak da zor şey,anlayışlı ol.
Ha genel olarak bir ilgisizlik varsa tamam ama bu döneme özgü bir şeyse yazıktır adama da.

Daha kardeşi gelmeden ben kendimi sartladim ilgilenmicek ama haklı kardeşiyle vakit gecirsin1 hafta sık dişini dedim kendi kendime ama artık bende insanım sonuçta ilgi bekliyorum azda olsa inan sıkmıyorum yani en azından öyle yaptığımı düşünüyorum. Dünkü konuşmada sence bogmusmuyum onu gün içinde mutlaka napiyosun canim diye msj atardım bugün onu bile atmadım daha napim inan aklıma bişey gelmiyo
haklısın canım acaba sogumus olabilir mi ilişkiden

haklısın canım acaba sogumus olabilir mi ilişkiden
Bi kere böyle bişey söyledi ilişkiden soğumuş olabilirim ama senle alakası yok en başında söylemiştim çok ciddi ilişki yasamadigim için sıkıldım biraz falan demişti bende tAmam dedim ama sonra duzelmisti aramız tabi çok çok ta duzelmedi

Sıcakta çalışıyor,yoruluyor diyorsun sonra da benimle ilgilenmiyor diye trip atıyorsun etme canım benim yazık adama bak kardeşi de askere gidecekmiş o zaten zor bir psikoloji,bu havalarda çalışmak da zor şey,anlayışlı ol.
Ha genel olarak bir ilgisizlik varsa tamam ama bu döneme özgü bir şeyse yazıktır adama da.
Bi kadın anlamazmi? Genel olarAk bi soğukluk var

Back
X