• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık....

Kısmen bunları yapıyorum ama ona msj yazilmayinca o benim gibi triplere girmiyo oda umursamiyo farkına bile varmiyo hatta öyle kısa cevaplar atınca yazcagi varsada yazmiyo[/QUOTE=

Bak basta öyle yapıyor bir kez iki kez değil hemen yelkenleri suya indirme uzun süre yap bunu arkadaslarınla takıl yada takılmış gibi yap yani görsünkinsenin hayatın yalnızca o değil o da triplere girecek o da senin durumuna düşecek düşene kadar yap bunu sabırlı ol bak pişman olmazsın

Sen ilgiyi çek bir kaç gün. Aradığında hemen ulaşamasin. Yarım saat 1 saat sonra dön Ayy görmedim canım sarjdaydi. Duştaydim gibi bahaneler sun.

Mesajlara da aynen geç ve kısa cevaplar yaz. Erkenden yatıyorum de ama arada nete gir mesela. Görsün emin ol kuduracak.

Ne oluyor be diyecek. Kararlı ve sabırlı ol düzeltecek kendini.
Onu taniyorum o bunları asla kaldırmaz hemen yol verir yada yol alır en ufak şüpheye gelmez zaten bi kaç gündür msjlari istemeden geç cvp atıyorum ama bişey değiştiği yok al ışte ispatı Bu geceki son konuşmamız..

Ben sana ne yapacagını söyliyim tabii yapabilirsen.. Ki çok az kadın bunu yapabilir başarılıda olur.. Ona yazma hiçbirşey yokmuş gibi davran o yokmuş gibi olurda sana yazarsa kısa cevap ver tamam evet sağol iyiyim gibi... Yapması zor ama onunda bir yolu var kendini meşgul et hayatının merkezinde o oldugu için hep onu düşünğyorsun sanki dünya ondan ibaretmiş gibi.. Bi puzzle al veya teline oyun indir kitap oku gezmeye çık vakti bir şekilde geçir yazarsa düşme üstüne gec cevap ver sorarsa işim vardı de yoğundum de yani hayatının ondan ibaret olmadığını ona göster.. Arkadasın dediği gibi önce ılık bir duş al.. Bu dediklerimin uzun vadede ne kadar işe yaradığını göreceksin ağlamana bile değmez..

Benim esimde calisinca kendini unutuyor. Ben de aynen senin dediklerini yapip kendimi avutuyorum su donem calismiyorum cunku. Kitap okuyorum kacirdigim dizileri izliyorum konusamadigim arkadaslarimla konusuyorum valla cok iyi geliyor kafam havvalaniyr resmen.

Bi de benimle ilgilen konusu acildikca ilgilenmiyor erkek kismi. Bence arama sorma o arayinca iyi konus simdi gitmem lazim isim var de kapat. Seni kaybetme korkusu olmadigi icin rahat olsa boyle olmazdi sanki

Onu taniyorum o bunları asla kaldırmaz hemen yol verir yada yol alır en ufak şüpheye gelmez zaten bi kaç gündür msjlari istemeden geç cvp atıyorum ama bişey değiştiği yok al ışte ispatı Bu geceki son konuşmamız..

O zaman sevmiyor ama..
Seven insan kolay kolay gidemez.
Sorgular niye uzaklastin diye kudurur.
Duzeltmeye çalışır. Gitmek en kolayi yani.
Kusura bakmasin da çok bencil bir ilişki bu o zaman..

Hemen yol verir ne demek o kadar kolaysa yol vermek versin zaten böyle sevgi olır mu demek kaybetme korkusu yok.. Biz kadınlar neden bu durumlara düşürürüz kendimizi gercekten yakıştırmayın bu durumu kendinize o kim ki size yol verecek yapmayın

Benim esimde calisinca kendini unutuyor. Ben de aynen senin dediklerini yapip kendimi avutuyorum su donem calismiyorum cunku. Kitap okuyorum kacirdigim dizileri izliyorum konusamadigim arkadaslarimla konusuyorum valla cok iyi geliyor kafam havvalaniyr resmen.

Bi de benimle ilgilen konusu acildikca ilgilenmiyor erkek kismi. Bence arama sorma o arayinca iyi konus simdi gitmem lazim isim var de kapat. Seni kaybetme korkusu olmadigi icin rahat olsa boyle olmazdi sanki
Evet doğru o beni kaybetmekten korkmuyor bu konuda elimden bişey gelmiyo

Hemen yol verir ne demek o kadar kolaysa yol vermek versin zaten böyle sevgi olır mu demek kaybetme korkusu yok.. Biz kadınlar neden bu durumlara düşürürüz kendimizi gercekten yakıştırmayın bu durumu kendinize o kim ki size yol verecek yapmayın
Onun öyle ters huyları var içi yansada aşkından olsede şüphe aklına girince bitirir tam laz kafası ondaki

Bunların hepsi mi aynı arkadaş.o_O
Bende de var bitane ne idüğü belirsiz şey. Mesafeli olalım cart curt dedi. Ben de elimi eteğimi çektim. Sonra kendi yazdı bana. Ben de mesafeli davranınca trip mi atıyosun oldum.
Yanımda olsa üç tel saçını da ben yolcam :KK53:

O zaman sevmiyor ama..
Seven insan kolay kolay gidemez.
Sorgular niye uzaklastin diye kudurur.
Duzeltmeye çalışır. Gitmek en kolayi yani.
Kusura bakmasin da çok bencil bir ilişki bu o zaman..
Ben onu kaybetmek istemiyorum o sevgisini belli etmiyor kolay kolay huyu böyle ama soğuk olmasına dayanamıyorum

İyi ne guzel huyu böyle.. Böyle bir kabulleniş olur nu o zaman sizinde huyunuz böyle ilgi istiyorsunuz oluyor mu olmuyor öyle huyla işler yürümez guven diye bişey olmalı hayatta bence siz bu ilişkiyi bir daha gözden geçirin tek taraflı yürütmwye calıştıgınız bir durum var ortada onu isteği gibi yol verebildipi bir durum kişiliğinizi ortaya koyun o nasıl buysa sizde ben buyum deyin yoksa sonrası parlak değil çok üzgünüm..

Aşkından olsede şüphe aklına girince bitirir huyu böyle

Suphe aldatma suphesi degil ki azicik geri duracaksin belki anne hasta belki moralinbozuk insan hep ayni olamaz ki ayni seyler onun icin de gecerli.

Ama bir erkek sana kendini degersiz hissettiriyorsa bi sn durma yaninda. Ben ilgilenmezsem benden ayrilacak diye kendine eziyet edip tum vaktini ona harcama

iliski karsilikli sevgiye ilgiye dayanan bir sey. Ya en basitinden bir cicek bile sulanmak ister senin bir cicek kadar kiymetin yok mu bir gonul almak basini oksamak nasilsin bitanem demek bu kadar mi zor

Ben onu kaybetmek istemiyorum o sevgisini belli etmiyor kolay kolay huyu böyle ama soğuk olmasına dayanamıyorum

Üzgünüm dayanmak zorundasın o zaman.
Sevgisini belli etmiyor huyu böyle diyorsan. Öyle uzak durup, aynısını yapmalara gelemez gider kaybetmek istemiyorum diyorsan çözüm kalmıyor ki dayanmaktan başka. Ağlayıp ağlayıp kendi kendine, onun istediği kadar ilgiyle devam etmek kalıyor geriye..

Back
X