Dayanamıyorum artık...

Pardon adam futbolcu muymus??? Yeni gordum. Amator ligde takiliyodur sen otur bi yere gitme vazgectim o adama guvenip is birakilmaz haklisin. Evini tasi sen. Adam gibi guvenlikli siteye gec. Arabam var diyosun demek maddi durum cok kotu degil ama ev varosta. Evi tasi evinde yasa sen

sen durmadan koca yolu mu bekleyeceksin gerçekten zor Allah yardımcın olsun ama ben olsam annemler de kalırdım kaynananlar nede olsa tanımadığın insanlar rahat edemezsin.
ayrıca 2 saatlik yol demişsin arabayla evden gidip gelme yapamaz mı eşin ben hergün 1,5-2 saat yol gidiyorum toplam 4 saat yol gidiyorum günde kadın halimle.

Evinizi değiştirin, daha nezih bir semte geçin olsun bitsin. Sonra da evinizde kalırsınız.

Ne kadar da doğru söylemişsin

o hatun buralara ugrarmı hiç.
Attım zaten biraz eğlence olsun diye..
Nasıl insanlar anlamak güç.
orta direkten biri bebek odasında başka bir erkekle olacak, Londra'da sarmaş dolaş aynı insanla.
sonra evli evine, köylü köyüne..

ilginç hayatlar... bu çift çok ilginç aslında.

sonrada eglence mekanlarında kovalamaca
ünlü olmak varmış arkadaş. namıs davası yok ohhh mis...
adamı gece boynuzla sabah evindesin

Eşinizin yanına gidemiyorsanız yapacağınız en mantıklı şey evi değiştirmek...kendi evinizse kiraya verin, değilse zaten hiç durmayın orda. anladığım kadarıyla ciddi maddi sıkıntınız yok, işinize yakın 1+1 bile olsa güvenlikli bir siteye geçin tavsiye ederim.Birilerine bağımlı olduğunuz sürece sizin üstünüzde baskı kuracaklardır bundan kurtulmanız çok zor...benim oturduğum site güvenlikli otoparkta bile kamera var..gece eşim yokken arabaya inmem gerekirse kapalı otopark olduğu için güvenlik görevlisi bana eşlik ediyor. Sucu bile gelse teyid almadan yukarı yollamıyor. Hatta annem babam geldiğinde bile soruyor babam biraz bozuluyor ama sonuçta yapması gereken bu...Genelde tüm güvenlikli siteler böyle...ailelerde sizin güvende olduğunuzu görürlerse rahat bırakırlar sizi..

Bence çok şükretmelisin çünkü eşin sana illa annemle kal, oraya buraya gitme de diyebilirdi. Ama sana çok güveniyor ve nasıl iyi rahat olacaksan öyle kal diyor. Ben olsam giderim eşimin yanına, işimden ayrılırım. Ben senin yanında rahatım derim. Evliliğinizin ilk ayları bir de, uzak kalmayın. Mutluluklar :)

sonrada eglence mekanlarında kovalamaca
ünlü olmak varmış arkadaş. namıs davası yok ohhh mis...
adamı gece boynuzla sabah evindesin
bir de bunlar Caner'in arkadaşlarıyla bir yre gitmiş, bir kaç erkek Caner'in arabası ama Asena önde, Caner arkada, başka bir erkek direksiyonda.. Görmüşsündür belki magazinde..
yani adam çok pasif ve kadına esir olmuş demek.
aslında şura gelse bir kaç tüyo verse kk ya öküz konularının açıldığı şu günlerde..

asena acaba adama kagıtmı yaptırdı.
yada karılı kocalı meşur olma yolundaaaaa
yadaaaaa yadaaaaaa caner türk degil

Kendi adıma konuşuyorum yeni evli olup esim benden uzakta olsaydı bende onun yanında olmak isterdim tabi sartlar imkan verirse. Çünkü en guzel aylarinizi ayrı geciriyorsunuz çılgınlıklarim vardir bazn kafam eserse basar giderdim onla mutlu olmak varsa

Önceliğiniz nedir bunu düşünmek gerekiyor harekete geçmek için. Bu devirde herkes çalıştığı için bu tarz sıkıntılar yaşıyor. Bir yıl iki yıl üç yıl.. ama bir şekilde rayına giriyor. Anlıyorum y eni evli oldugunuz icin maddi anlamda ihtiyacınız var ancak bu kadar sıkıntı çekmek daha zor. Özel sektörde eşinizin yaşadığı şehirde işe baksanız bulup gidersiniz. Hayırlısı olsun kolay degil ama önceliklerimiz değiştiği için bu sıkıntıyı çokça yaşayan çiftlerle karşılaşır olduk. Tez zamanda aydınlığa çıkın inş..

Bekar hayatı yaşıyosunuz resmen ben olsam işi gücü bırakırım vallam kocam baksın neden evleniyoruz mutlu olmak için. Yanımda olmayan kocayı ben napım .ben 9 senelik evliyım bazen mesaiye kalıyo ozaman bile dayanamıyorum gözüm kapıda oluyo.

Allahh sizi bildiği gibi etsin emiii nerdeee keşke kocam süper ligde oynasada valla kuyruğundan ayrılmam haaa :) benimki 2. ligde

Vel hasıll sonuç sanırım eşimin yanına gitmemden yana ama malesef hadi bu sene gittim yaa seneye seneye nereye gidicem.... Hayır yani birde şu varr çocuğumuz olsun çok istiyoruz ykk anacımm koca burda değilki yumurtlama günlerine denk gelsin o benden daha çok istiyo yanına gitmemi çok şükür şuan durum iyi ama sadece bugün iyi diye kalkıpta işi gücü bırakıp gidememki eşimle bu akşam bu konuyu konuşucam aranızda bazı bayanlar güvenlikli ev demişler bu çok mantıklı geldi en kötüüü artıkk evimde kalıcamm......

Ben avusturyada yasiyorum sözlümde futbolcu türkiyede ve simdiden görüyorum evlendigimizde her haftasonu tesisde kalicak veya deplasmanda mac oldugu zaman baska bir sehirde .. Ben cok korkan bi insanim nasil yapicam nasil yanliz kalicam dusunuyorum acikcasi futbolcu esi olmak gercekten zor olmali sizi anlayabiliyorum Allah kavustursun canim

Annnaaammmm uzun zamandır konuma girmiyordummm Millet güvenlikli ev aldık paşalar gibide evimde yaşıyorummm oohhh beee dünya varmış herkesle aramda bir mesafe var misafir gibi gelip misafir gibide gidiyorlarr kimseye müsaammam yok vayyy beeee ne günlerdi....

Buarada canım valla işin zor ne kampı biter nede maç sonrası yasakları ilişkimiz bile müsade ile oluyor ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…