Haklısın belkide ama eşim futbolcu yani bu demek oluyorki hiç bir garantisi yok olduda sakatlandı Allah korusun buraya dönmek zorunda kaldık ozaman ne olacak yada gittim yanına 1 sene sonra başka yere transfer oldu yada olamadı maleseff bende çok istiyorum ama eşim bu konuda hiççç razı değillllliçinde olmadan uzaktan bakınca daha kolay görünüyor durumun. hayat bazen her şeyi aynı anda sunmaz. seçmek zorundasın, onu ya da bunu.. eşinin olduğu yerde belki şu anki işinden daha iyi bir iş bulabilirsin. evlilik tazminatı da alıp ayrılırsın. daha ilk aylardan ne kadr süreceğini bilmeden ayrı kalmamak lazım.
Siz olsaniz napardiniz demissin, ben olsam bu sartlarda evlenmezdim. Sonucta her sey bastan belliymis. Niye hem bekar gibi yalniz kocasiz olup hem evleneyim? Yok evlendiysem de 3 kurus para icin kocamdan ayri 2 yil gecirmem. Git esinin yanina yasa, bulursun illa bir is. Aradaki fark icin su hayata deger mi? Bekar gibi ozgur degilsin evli gibi esin yaninda degil. Oyle hayat mi olur
tanıdık biri miHaklısın belkide ama eşim futbolcu yani bu demek oluyorki hiç bir garantisi yok olduda sakatlandı Allah korusun buraya dönmek zorunda kaldık ozaman ne olacak yada gittim yanına 1 sene sonra başka yere transfer oldu yada olamadı maleseff bende çok istiyorum ama eşim bu konuda hiççç razı değilllll
yani demi? ev kirası, elek su vs 2 katı oluyor. Değmez bu sıkıntıya..Arada çok da fark yokmuş ki dediğine göre o orda ayrı harcıyor ben burada ayrı diyor. O zaman ne için katlanılıyor ne için bunca eziyet üzüntü ?
Gitmeyi öle çok istiyorum inanırmısınız eşime dün akşam onu söledim ben neden evlendimki bunun içinmi diye hiç birşey diyemedi sabret diyip duruyor benim ablamda malesef bir futbolcuyla evlendi ablam işini bıraktı gitti nereye transfer olduysa hep yanındaydı bir tek erzuruma gitmedi ve şuan eniştemin yaşı artık oynamak için müsait değil ve anlaştığı takımlardan parasını alamadı dönüş yaptılar ablam iş bulamıyor anlayacağız ailem bakıyor her ikisinedeSiz olsaniz napardiniz demissin, ben olsam bu sartlarda evlenmezdim. Sonucta her sey bastan belliymis. Niye hem bekar gibi yalniz kocasiz olup hem evleneyim? Yok evlendiysem de 3 kurus para icin kocamdan ayri 2 yil gecirmem. Git esinin yanina yasa, bulursun illa bir is. Aradaki fark icin su hayata deger mi? Bekar gibi ozgur degilsin evli gibi esin yaninda degil. Oyle hayat mi olur
Geç dalganı :)sıkı durun millet Asena Erkinmiş meğer
Gitmeyi öle çok istiyorum inanırmısınız eşime dün akşam onu söledim ben neden evlendimki bunun içinmi diye hiç birşey diyemedi sabret diyip duruyor benim ablamda malesef bir futbolcuyla evlendi ablam işini bıraktı gitti nereye transfer olduysa hep yanındaydı bir tek erzuruma gitmedi ve şuan eniştemin yaşı artık oynamak için müsait değil ve anlaştığı takımlardan parasını alamadı dönüş yaptılar ablam iş bulamıyor anlayacağız ailem bakıyor her ikisinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?