- 18 Aralık 2013
- 278
- 52
- 73
- 34
Merhaba Bayanlar,hatta dert ortaklarım öle çıkılmaz bir ruh halim varki anlatamam artık daralıyorum hiç bir yere sığamıyorum içim parçalanıyo eşimi çok ama çok özlüyorum henüz 2 buçuk aylık evliyiz ve eşim işi gereği oturduğumuz yere 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde ve 2 haftadan bir 1 günlüğüne geliyor.Ben çalışıyorum özel sektördeyim işimi bırakıp eşimin yanına yerleşmeyi çok istiyorum fakat şartlar izin vermiyor evet eşim şuan çokk çookk iyi paralar kazanır ama sadece 1 ve 2 sene bu parayı kazanacak biz ise kenara atabildiğimiz kadar yatırım yapmamız gerekiyor ama pekte mümkün olmuyor eşim orada ayrı harcama yapıyor ben burada kimseye yük olmamak için ayrı harcıyorum sorun parada değil aslında geleceğimizi riske atmamak çalıştığım firma çok iyi şartlar olarak ve 6 senedir bu firmadayım ha diyince bırakamam....Sorun şuki bizim evimiz malesef mahalle olarak çok kötü şimdilerde malum bir bonzaidir almış başına gidiyor ve kaç gece eşimle şahit olduk içip içip kapımızın önünde yığılıp kalıyorlar evde yanlız malesef kalamıyorum eşimin nede eşimin ailesinin içi rahat etmiyor ve bende malesef mülteci gibi elimde bavulum sürekli kayınvalidemde yada kendi annemlerdeyim ve huzurum hiç kalmadı o eski mutlu günlerimden eser kalmadı yüzümde bütün arkadşlarım NE OLUYOR SANA diyorlar helede bu soruyu duyunca daha bi üzülüyorum çünkü gerçekten beni tanıyan yüzüme bakınca iyi olmadığımı anlıyor evet iyi değilim çünkü eşim yanımda değil ve biryere gidiceksem herkesi arayıp suraya gidicem diye hesap vermem gerekiyor hatta geçenlerde eşim geldi kayınvalidemlerde dedimki artık evimde kalıcak çok yoruldum diye eşim gittikten sonra bana abimin işte emossh evde yanlız kalmasın mazallah kapıya dayanırlar biride çıkıp ne oluyo burda demez gelsin burda kalsın yada annesinde kalsın demiş sorun da şuki ben ne annemlerde nede kayınvalidemlerde mutlu değilim evimi çok özlüyorum evimde kalıcak dediğim zaman ise illa yanımda kayınvalidem oluyo bu seferde boğuluyorum tamam ii kadın ama ben 23 yaşındayıım uzatıp bi tv bile izleyemiyorum rahat değilim... Gel bizde kal diyor fakat kaynım biz nişanlıyken eşinden boşandı aynı evde hem kaynım hem kayınpederm hemde k.validem yaşayamam birde şimdi tutturdular odaya tv alıcaz orası senin odan olucak diye ama biliyorum sonu kötü olucak dün gece ise aynen şu olay yaşandı kayınvalidem ben kayınpederim yazlığa gittik oturuyoruz normalde babam bu akşam yazlığa gelmicekti bende cumartesi günü kayınvalidemi eve bırakıcaktım o yüzden zoraki gitmek zorundaydım otobüse binmesin diye kayınpederim kızım ben yarın yazlığa gelicem istersen 2 araba gelmeyelim dedi arabayı eve getir benim arabayla geliriz dedi bizimde çok yakın akrabamızın bugece kınası var bende baba madem sen yarın akşam buraya geliceksin ozaman ben gelmeyim yarın akşam kuzenimin kınasına gideyim dedim annemi sen alır dönersin cumartesi dedim ne dese beğenirsiniz yok kızım kınaya gidip napıcaksın düğününe gidersin annenle dedi bende baba dedim zaten benim annem babam gidicek annemin gelmesine gerek yok dedim hem kızın kınasına giderim pazar günü düğüne gitmek zorunda kalmam hala üsteliyo yokkk gerek yok diyye cumartesi sabah denize gircez diyo ya ne haklaaa ben buzamana kadar babamdan izin almış insan değilim eşime anlattım eşimde ben sana nerede mutlu isen orada kal demedimmi diyo bakma kimseye nereye istersen oraya git diyor bir yandanda kimseyi kırmak istemiyorum böle oluncada elimi verince kolumu kaptırmış oluyorum hesap vermek zorunda bırakılıyorum şimdi size sorum siz olsanız napardınız kendi evinizdemi kalırdınız herşeye rağmen yoksa bu sorunları kafanıza takarak bu işkencenin bir gün biteceğine sabretmem gerektiğinemi ???? Lütfen eşine yanına git gibi şeyler sölemeyin çünkü imkanımız olsa inanın 5 dkka durmam...