• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık

Meyra72

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
64
27
8
35
Ben bir kaç senelik evliyim çocuğum yok. Yakın bir zaman da bebeğimi kaybettim..ruhen olarak çok kötüyüm her şey üstüme üstüme geliyor.
Tüm bunlar yetmiyormuş gibi eşimin ailesi yine sıkıntı yaratıyor..
Öyle sevgi saygı nedir bilmeyen insanlar,çocuklari da hep öyle. Evlendiğim günden beri çekiyorum,ne çektiğimi bir Allah biliyor.. daha ilk geceden gerdek giremedik diye baskı uygulayıp kanlı bez isteyen bir kv! Gerdek olmadı diye ailemin beni görmek istemelerine engel olan bir kp.
Çok zorlandığım halde her tatilde köye sürükledi eşim bende onun hatrı için deyip ses etmedim ve gittim.. köyde hep bir eziklemeler hep bir memnuniyetsizlik! Onlara göre ben insan değil mişim..
Köy işi bilmeyen kadından hayır gelmezmiş, kocasina kârı da olmazmış.. hep bu ithamlara maruz kaldım ve alttan alan taraf oldum,cevap verdimse de saygısızlık hiç yapmadım.ama karşıdaki insanın konuşmasına hiç fırsat vermezler kadınlara değer vermezler! Sevmiyorum hiç birini... biz evlenmeden önce sapasağlam olan kadın (kv) düğünden sonra hemen her hafta hastalanıp başıma gelmeye başladı hâlâ da devam ediyor. 3.4 çeşit yemek yaparım guleryuz gösteririm hep bağırır çağırır ayyy bu ne ben bu yemeği yemem falan der tersler hep. Ayıptır demesi banyosunu bile ben yaptırırım saçlarını örerim tirnaklarini keser koltuk altlarını bile alırım..Tüm bunları kendi de yapabilir sağlığı gayet yerinde.. ama istiyor diye kıramıyorum biraz da alıştırdım sanırım.. geçen ayağımı tv unitesine çarptım eşim panik oldu iyi misin diye sordu, kv zoruna gitti neden baban bizi bu kadar önemsemiyordu falan diyor kadın sanki kuma imişiz gibi..geçen içli köfte yaptım neden etten değil de kiymadan yaptım diye azar işittim kocamın beni dövmesini istedi( ben kaynanamin istemediği bir yemeği yaptim diye kocam beni dövmüştü diye başladı anlatmaya) heralde eşim dövsün diye anlatti..
Rahatsiz olduğumu belli ettirince kaynanasına bakmadı diye öldürülen gelinlerden bahseder( pek inandırıcı gelmiyor).. napcam bilmiyorum boşanmayı düşünüyorum ama imkansız gibi bir şey. Doğu-güneydoğu da yaşayanlar bilir😪...
Eşimi seviyorum ama ailesine karşı savunmuyor ezdiriyor diye kızıyorum ve dayanamıyorum ne yapacağım bilmiyorum.eşimi alıyorum karşıma güzel güzel konuşuyorum ama ailesinin kusurlarını görmüyor. Anne babasi beni ağlatınca eşim gelip özür diliyor onlar adına.. sizce ailesinden uzak bir şehire taşınınca düzelir mi eşim

Anlatin. Bir anne olarak söylüyorum. Inanin sonradan ögrense "kizim bana neden güvenmedi" diye daha cok aci ceker
Anneme bir kaç bir şey anlattım ama ertesi gün kardeşimle konuştuğum da annemin sıkıntıdan yataklara düştüğünü öğrendim. Anlatmiyorum artık :KK43:

Anneme bir kaç bir şey anlattım ama ertesi gün kardeşimle konuştuğum da annemin sıkıntıdan yataklara düştüğünü öğrendim. Anlatmiyorum artık :KK43:

Babaniza anlatin. Su hemen dram modu öldüm bittim yataklara düsen annelere de sinir oluyorum. Insan evladi icin dik duramiyorsa gercekten de yataktan cikmasin

İnsanın insanı sömürmesi, değer mi ? Gidip annenizin kıllarını alın birininkini alacaksanız. Kendinize bunu layık görmeyin.
Hayır diyemiyorum. Bir şey olduğunda görümcelere anlatıyor bu defa onlar arıyor saçmalıyor. Anlayacağınız bir ateşe düştüm kurtulamıyorum

Hayır diyemiyorum. Bir şey olduğunda görümcelere anlatıyor bu defa onlar arıyor saçmalıyor. Anlayacağınız bir ateşe düştüm kurtulamıyorum
Çok üzüldüm, boşanamam diyorsunuz. Ne diyeyim inş eşiniz en küçük çocuktur. Ve rahmete çabuk kavuşurlar başka temennim yok. Koltukaltı kıllarını kızına değil geline aldıran iyi bir insan değildir benim nazarımda.

Back