Dayanamicagim derecede adet agrim var lutfen yardim edin

Enaz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
52
9
1
cok siddetli adet agrim var su icsem kusuyorum inanilmaz migde bulantim var yatiyorum örtüyorum heryerimi ama agrim gecmiyor bayginlik gecirme derecesindeyim

Endometriozis olabilir. Kan tahlilinde Ca125 e baktırmak gerekli. Benimde çok sancım oluyordu. Endometroizis olduğumu öğrendim. Laparoskopi işe kistler ve yapışıklıklar düzeldi. Şimdi daha iyiyim

Bende çok acı çekiyorum ama hiç doktora gitmedim ilk gün surunuyorum resmen bi ağrı kesici var dexfort diye onunla rahatlıkla işte azcik

cok siddetli adet agrim var su icsem kusuyorum inanilmaz migde bulantim var yatiyorum örtüyorum heryerimi ama agrim gecmiyor bayginlik gecirme derecesindeyim

Canım, hiç ihmal etme hemen doktora git, hem kan tahlili hem ultrason muayenesi yapılacak. benim adetim hiç ağrılı geçmezdi sonra tarif ettiğin gibi şiddetli adet görmeye başladım. Sonuç: yumurtalıklarımda birsürü kist varmış. Adet kanaması normalde rahimde başlarmış ama benim yumurtalık larım kist dolu olduğu için vücut bunları atmak adına kanamayı yumurtalıklardan başlatır bu nedenle ciddi ağrı olurmuş. Ben de durum böyleydi. İnşallah ciddi bir problemin yoktur.

1)aynısını yıllardan beri çekiyorum çare 2 adet iğne biri kas gevşetici diğeri ağrı kesici müracaat acil dr u.
2)ağrınız kontrol altına alınırsa ishal ve mide düzelir.
3)sebeplerinin çoğu miyomdur.zararsız bile olsa ağzına eder.
4)pko türlerinden biri de olabilir kistli yumurtalar yüzünden bile olabilir.
5)kanımın pıhtılaştırmasını araştır bende araştıracağım

1)aynısını yıllardan beri çekiyorum çare 2 adet iğne biri kas gevşetici diğeri ağrı kesici müracaat acil dr u.
2)ağrınız kontrol altına alınırsa ishal ve mide düzelir.
3)sebeplerinin çoğu miyomdur.zararsız bile olsa ağzına eder.
4)pko türlerinden biri de olabilir kistli yumurtalar yüzünden bile olabilir.
5)kanımın pıhtılaştırmasını araştır bende araştıracağım
Pıhtılaşmam 7 dakika ideal bi derecemiz kistede baktırdım canım yok ama yine gidicem bakkalımızı kötü birey yoktur

Pıhtılaşmam 7 dakika ideal bi derecemiz kistede baktırdım canım yok ama yine gidicem bakkalımızı kötü birey yoktur
tüp bebeğimin negatif olduğu tam belli değilken son umut progestan 200 fitil kullandım normalde adet ağrıdan fena oluyorum ama progestan ile sanki.acillik ağrım olmadı.birde vajinal mantar sıkıntısı olabilir

Back