dayanamadim

Kirajust

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
11
1
Kizlar sabredemedigim sevgilimle ayrildik cunku ortami ve kiz arkadaslari beni delirtiyordu hic kimsede anlayis yok bana yardim edin ayrilik surecini nasil atlatacagim

Birlikteyken yapamadığın ne varsa onları yap vallahi huzurun başkentinde oluyorsun Sevgili bu illaki bişeylere karışıyodur oraya yapma bunu giyme onla görüşme tarzı. O giyinme dediği şeyi giy görüşme dediğini çağır ve gitme dediği yere git.Ooooooo huzur isyanda

Sevgililer gununun birak 1.5 yil olmus askim bile dememis bu adam guzel oldugumu soylerler modellik bile yaptim ama hic begenmezdi neyse ki bitti ama geri donmiycem formasyondan dolayi tatile cikamam evde ne yapmaliyim

Evde neden yapıyorsun? Çık, gez, eğlen, alışveriş yap, kuaföre git, kurslara git hobi edin, fotoğrafçılık kursları çok eğlenceli oluyor. :) Onunla iken sorumluluk hissedip yapmadığın ne varsa teker teker yap. Ne güzel gereksiz bir insanı sökp atmışsın işte. Sürekli üzüleceğine, bir süre üzüleceksin tek seferde bitecek. Ohh miss

Ayrılık görmezden gelinebilecek bir durum değil, yani hiç üzülmeyecek değilsiniz.

Ayrılığın acısını kabullenip üzücü bir duruma verdiğiniz normal bir tepki olduğunu bilirseniz geçici bi can sıkıntısı yaşayacağınızı farkedebilirsiniz.

Bilmiyorum, belki de acılar hiç geçmeyeceğini düşündüğümüz için çok derin izler bırakıyor bizde.

Canınız elbet sıkılacak ama sonunda geçecek. O yüzden bastırmayın duygularınızı ve duygusallığınızı. Gerekirse ağlayın, sızlanın; ya bir gün ya birkaç gün... Bırakın asılsın suratınız.. İçinizi döktükten sonra alışmanız daha kolay olacaktır zaten.

Bunlara ek olarak, yeni hobiler edinebilirsiniz ya da yapmaktan zevk aldığınız şeylere biraz daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Herkesin acısıyla başa çıkma şekli farklıdır. Kimi işine/okuluna daha sıkı sarılır kimi müziğe, kimi filme, vs... O yüzden aslında size neyin iyi geleceğini siz daha iyi bilirsiniz. :)

Dua et Allaha,şükret sapasağlam bir vücuda ve düşünebilen bir akıla sahip olmana,anne babanın kardeşlerinin sağlığına şükret,yürüyebildiğine,duyabildiğine,görebildiğine şükret. Allaha yalvar bana yardım et de dua et kurtar beni ondan de.

Daha da kötüsünü yaşadım,denedim,işe yarıyor.

En zorlu ayrılıklarımdan birini interpals ile atlatmıştım. Hem ingilizceni geliştiriyorsun hem dünyanın her yerinden insanlar tanıyorsun, kültürlerini öğreniyorsun, türkiyeyi anlatıyorsun.. Vakit su gibi akıp geçer,öneririm

sevgililer gününe 2 gün kalmış şurada bu yapılır mı daha ağır geçiricen şimdi

milleti sevgi kelebeği modunda görünce

2 gün dişini sıkıp sonra ayrılaydın iyiydi
Ana! Sevgılıler gününde ben hedıyemı alcam..oda beni 2gun sonra şutlayacak..oyle mi yaaa!!

Çok temiz bi ayrılık olmuş benceeee..tam vaktinde..:))

'Artık beni beğenecek, bana bütün içtenliğiyle" aşkım" diyecek, çok seveceğim birini bulmamak için hiçbir sebebim yok ' de kendi kendine. Kutla kendini o adamın ellerinden kurtulduğun için. Daha nolsun?

ahh dert ortağım ya ben şahsen kendime bir ömürü beni deli eden biriyle geçirmektense 10 gün 1 ay neyse acısını çekerim daha iyidir diye koşulluyorum bir nebzede olsa ağlayıp sızlanan tarafımı bastırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…